Ελληνική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες

Απάντηση

Να δοθεί η Ελληνική ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Μαρ 26, 2020 8:56 pm

Όχι.
129
39%
Ναι αλλά με αυστηρές προϋποθέσεις.(Σε λίγους)
23
7%
Ναι με χαλαρές προϋποθέσεις.(Σε όλους...)
175
54%
'Aλλο.(προτείνετε)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 327

Στρατός και θητεία
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 43
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟΙ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ... : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΑΚΡΑΙΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ... ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!
ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΤΥΠΟ, ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ!

http://www.iondragoumis.gr/METANASTES/PSIFOS%20METANASTES-2b.pdf
www.iondragoumis.gr

www.iondragoumis.g

ΘΡΥΛΟΣ
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από ΘΡΥΛΟΣ »

ΠΑΣΟΚ δεν θελαται φατετην τωρα
ΘΡΥΛΟΣ
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από ΘΡΥΛΟΣ »

Εγω εχω εναν μ... Κα σπιτι μου Πασοκτζη και λεει να δοθει ιθαγενεια ατους λαθρομεταναστες τωρα εγω τη να κανω τον σπαω στο ξυλο η οχι;
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 43
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Χαχαχαχαχ σπαστον και αν θελει ενισχυσεις πες μας χαχαχα
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 63
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

ΘΡΥΛΟΣ έγραψε:Εγω εχω εναν μ... Κα σπιτι μου Πασοκτζη και λεει να δοθει ιθαγενεια ατους λαθρομεταναστες τωρα εγω τη να κανω τον σπαω στο ξυλο η οχι;

Να ακουσεις την αποψη του και να συζητησεις μαζι του. Η ανταλλαγη αποψεων ειναι πιο θεμιτη απο τη βιαιοπραγια. Δημοκρατια εχουμε.
Helistas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Helistas »

cristi έγραψε: Εγω παντως δεν ειδα κανενα πακιστανο σε καμια δημοσια υπηρεσια

Για το αρχειο και μονο, απο το 2005 τουλαχιστο, υπαρχουν ΑΛΒΑΝΟΙ στην ΕΛ. ΑΣ. Οχι Βορειοηπειρωτες, οπως και θα ηταν λογικο, και υπαρχουν σκεψεις να μπουνε και Πακιστανοαφγανομαροκαιτι, με την λογικη του να μην εχουμε τα σκηνικα της Γαλιας. Ο καθε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ δηλαδη που εχει ερθει εδω, ειτε ειναι απλα καποιος που πεθαινει της πεινας και ηρθε εδω να βρει ενα κοματι ψωμι, ειται ειναι στην χωρα του καταζητουμενος εγκληματιας κατασκοπος/σαμποτερ και δεν ξερω τι αλλο, θα γινει αστυνομικος η αλλος δημ. Υπαλληλος, επιδη οι Εθνομπαμπαδες μας ειναι << Προοδευτικοι>> Και νοιαζονται για το καλο της Πατριδας! Και οχι απλα αχρηστοι προδωτες που επεξεργαζονται τποπους διαλλησης της ριμαδοχωρας μας! Αλλα εγω σπαζομαι μονο που τσιμπαμε!

Οταν κανεις κατι μπατε σκοιλοι αλεστε κι αλεστικα μη δινετε, πως στο διαλο ειναι για το καλο;

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από GenerX »

Καιρός να αρχίσετε να φωνάζετε και σεις "Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" χαχα
Helistas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Helistas »

Su-35 έγραψε: Δημοκρατια εχουμε.

Τι εχουμε; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, πολυ καλο, ωωωωχ τα νεφρα μου, αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα... Να'σαι καλα, πωπωωωωω, καιρο ειχα να γελασω ετσι...

ΑΝ ειχαμε δημοκρατια, θα καναμε δημοψηφισματα για πολλα πραγματα. Τωρα, ποτε εγινε τελευταια φορα δημοψηφισμα για το οτιδηποτε; Για το οχι της Κυπρου; Τι ειπε ο λαος, και τι ειπαν οι πολιτικοι;

Οσο για αυτο που ειπε ο Gener, ε ετσι οπως θα τα κανουν, θα το πουμε κι αυτο...

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

GenerX έγραψε:Καιρός να αρχίσετε να φωνάζετε και σεις "Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" χαχα

Και σεις "Αναρχικοι αντιεξουσιαστες δολοφονοι"χαχα!Εικόνα
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Τροπος του λεγειν helistas.Mην απομονωνεις μια φραση διοτι αλλαζει το νοημα.
SSEEF
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: Μουσική, Τεχνολογία, Βιβλία, Ταινίες/Κινηματογραφος
Επάγγελμα: Μουσικός

Δημοσίευση από SSEEF »

M'Αρέσει που πριν κάμποσες σελίδες μου είπαν ότι μιλάμε για τους λαθρομετανάστες μονο, και όλοι μιλάνε με τον σκέτο ορο "μετανάστης".

Aσε που οι περισσότεροι "πατριώτες" στο thread γραφουν ανορθόγραφα.

Βλέπω έναν ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΤΑΤΟ "εθνικισμό", που απλά έχει πρόβλημα με Αλβανούς, μαύρους και Πακιστανούς.

Τις μισές επιχειρήσεις που τις έχουν αγοράσει Γερμανοί, Ολλανδοί, Γάλλοι και Αμερικανοι δεν τις σχολιάζει κανένας (μονο και μονο από τον ALPHA πήραν πόδι δεν ξέρω κι εγώ πόσοι εργαζόμενοι όταν τον αγόρασαν Γερμανοί).

Όπως είπε ο GenerX, υπάρχουν αλλοδαποί που ομιλούν πολύ καλύτερα Ελληνικά από Έλληνες.

Επίσης, έχω ζήσει στην Ολλανδία ως μετανάστης, και επειδή δεν μιλάω καλά Ολλανδικά (ομιλώ άπταιστα Αγγλικά, όπως και οι Ολλανδοί), αντιμετώπισα ρατσισμό.

Στην προηγμένη Ευρώπη μας θεωρούν κατωτερους τους.

Στην Γερμανία, οι Έλληνες επίσης αντιμετωπίζονται άσχημα, και φανταστείτε ότι είναι νόμιμοι.

Αλήθεια, ποιος από εσάς είναι άνεργος και θα ήθελε να δουλέψει οικοδομή; Να του δώσω τώρα τηλεφωνα από τεχνικές εταιρίες που ζητούν εργάτες, να δω αν θα πάει.

Γιατί όλοι γκρινιάζουν που οι αλλοδαποί "μας κλέβουν τις δουλειές", ενώ οι ίδιοι ούτε στην φαντασία τους δεν θα δούλευαν εκεί.

tzovana, να σε δω να πλένεις σκάλες και μετά ας πεθάνω.

Όσον αφορά τους βιασμούς, ληστείες κτλ, τα πιο σοβαρά εγκλήματα σε αυτές τις κατηγοριες Έλληνες έχω δει να τα διαπράττουν (Παπαχρόνης κτλ), καθώς και στα κυκλώματα παιδεραστίας, μιας και οι "πελάτες" τους είναι κοινωνικά υψηλά υφιστάμενοι Έλληνες πολίτες (θυμηθείτε τις περσινές συλλήψεις, όλοι Έλληνες ήταν).

Τα παιδιά που γεννήθηκαν εδώ, είναι αυτομάτως Έλληνες, όταν γεννιέσαι και μεγαλώνεις σε μια χωρα, κανεις δεν μπορεί να σου στερήσει το να συνεχίσεις να μένεις σε αυτή. Όπως και οι ομογενείς στις ΗΠΑ θεωρούν τον εαυτό τους Αμερικανους (παρα τις σικέ δηλώσεις στα κανάλια για να νιώσουμε ότι κάνουμε κάτι). Η αναλογια αυτών που διαπρέπουν έξω είναι πολύ μικρή σε σχέση με την αναλογια εκείνων που απλά ανοίγουν "greek taverna" η που σπρώχνουν κλεμμένα αμάξια (γνώρισα 2 τέτοιους Έλληνες στην Ολλανδία).

Επίσης, όσον αφορά την λαθρομετανάστευση, ΚΑΝΕΙΣ δεν λέει για τα λαμόγια του Λιμενικού που τα παίρνουν για να κάνουν τα στραβά ματια, το ίδιο και για τους δοικητές των μονάδων στα σύνορα.

OΧΙ, ΔΕΝ ΕIΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚOΣ. Αλλα δεν είμαι και εθνικιστής. Είμαι περισσότερο ουδέτερος, αλλα αν έπρεπε να μου βάλω ταμπέλα, θα έλεγα "δημοκράτης, με προσταρημενες ιδέες και από δεξιά, και από αριστερά".

Στα παιδιά που γεννήθηκαν εδώ, πρέπει να δοθεί ιθαγένεια ασυζητητί, όπως και σε νομιμους μετανάστες. Στους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ μετανάστες, απέλαση, συμφωνώ.

Επίσης, η ιδεολογία του Στρατεύματος ΔΕΝ είναι "έξω οι ξένοι", αν γινόταν ακροδεξιά οργάνωση, μάλλον για πραξικοπηματικό κίνημα θα το έλεγα, παρα για μηχανισμό ένοπλης άμυνας τις χώρας. Ο στρατός ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙ' με την μετανάστευση. Αρμόδια Αρμόδια υπουργεία είναι τα Εσωτερικών και Εξωτερικών, και κατ'επέκτασην το Δημόσιας Τάξης, το οποιο πρέπει να κόψει κεφαλια στο Λιμενικό και τους Συνοριοφύλακες.

Το στράτευμα είναι καθαρά αμυντικό τμήμα με σκοπό την διαφύλαξη της εδαφικής μας ακεραιότητας από ένοπλες αμφισβητήσεις της.
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από tzovana18 »

AΚου φιλε μου SSEEF αν εσενα σου αρεσει η κατασταση που επικρατει σε αυτη την χωρα ειναι αποψη σου. Οπως εχω και εγω την δικια μου λογαριασμο για το τη θελω εγω δεν εχω να δωσω σε κανεναν οπως και εσυ αλλωστε... Και πως δεν πεθανες ακομα; Γιατι και σκαλες εχω καθαρισει και στην λαντζα εχω μπει ειμαι 21 χρονων και παντα μου αρεσε να δουλευω δεν μπορεις αλλωστε να μιλας για τον αλλον εφοσον δεν ξερεις τα προσωπικα του! Και δεν ενδιαφερει καθολου το τι γινετε σε αλλες χωρες, βλεπω το μπαχαλο που επικρατει εδω μαλλον εν εχεις καταλαβει την σοβαροτητα του θεματος μου φαινεται εδω περα... Οταν ολοι αυτοι παρουν την ελληνικη ιθαγενεια και θα ψαχνουν για δουλειες και εγω και το καθε νεο παιδι δεν θα βρισκει επειδη το κρατος θα βοηθεισει του ξενους, ελα να μου πεις τοτε... Τα προβληματα θα εμφανιστουν αμεσως η ανεργια θα φτασει στο ζενιθ και εμεις τα παιδια και το καθε παιδι που σκιζεται και διαβαζει δεν θα μπορει να βρει δουλεια... Αλλωστε ποσοι να χωρεσουμε εδω περα...
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Θα σας γραψω εδω κατι πολυ επικαιρο για τους λαθρομεταναστες!
200.000 λαθρομετανάστες περιμένουν το ΟΚ των δουλεμπόρων που θα τους περάσουν με την πρώτη ευκαιρία στο ελληνικό έδαφος.

Οι ελληνικές αρχές, αλλά και η δύναμη της FRONTEX που περιπολεί τα σύνορά της Ε. Ε. Βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού, καθώς φαίνεται ότι οι δουλέμποροι έχουν ήδη αρχίσει να προσπαθούν να περάσουν χιλιάδες λαθρομετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα,τους οποίους στιβάζουν κοντά στα χερσαία και θαλάσσια σύνορά της.

Περνούν τρεις την ώρα

Εικόνα"Αυτή τη φορά" όπως εξηγεί καλά πληροφορημένη πηγή από τη γειτονική χώρα, "οι λαθρομετανάστες είναι χωρισμένοι σε πολλά μέρη. Η συντριπτική πλειοψηφία περιμένει στα παράλια για να περάσει μέσω θαλάσσης στην Ελλάδα, περίπου 20.000-30.000 βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη και οι υπόλοιποι θα περάσουν από τα στενά του Έβρου".Οι αστυνομικές αρχές της Ελλάδας στη μεθόριο γνωρίζουν για το μεταναστευτικό κύμα το οποίο επρόκειτο να περάσει βάσει των πληροφοριών τους στις γιορτές, αλλά "πάγωσε" για λίγο, καθώς οι περιπολίες της δύναμης FRONTEX και των ελληνικών συνοριακών αρχών ήταν αυξημένες. Η αρχή της "μετακόμισης" έγινε λίγο πριν από τα Θεοφάνεια. Έλληνες αξιωματικοί υπολογίζουν ότι το μεταναστευτικό κύμα έχει ροή περίπου τριών λαθρομεταναστών την ώρα, από ξηράς και θαλάσσης. Αυτά άλλωστε ανατρέπουν τους... Συνηθισμένους ισχυρισμούς των Τούρκων ότι οι λαθρομετανάστες δεν περνούν από το έδαφός τους προτού φτάσουν στην Ελλάδα.

ΕικόναΤην ίδια ώρα οι Αρχές προσπαθούν - βασιζόμενες στις περιπολίες της FRONTEX - να κλείσουν τα χερσαία περάσματα των λαθρομεταναστών, στα περίπου 210 χιλιόμετρα της συνοριακής γραμμής μας στον Έβρο, με την Τουρκία. Σε χωριά όπως η Μάνδρα, η Κορνοφωλιά, το Τυχερό, ο Πέπλος, το Μοναστηράκι και ο Δορίσκος οι κάτοικοι είναι συνηθισμένοι να βλέπουν "καραβάνια" λαθρομεταναστών.

Οι δουλέμποροι τους περνούν, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ακόμα και με πλαστικές βάρκες από τα περάσματα του ποταμού Έβρου στην ελληνική επικράτεια. Από εκεί μεταφέρονται με φορτηγά σε ομάδες 50-6-ατόμων (συνήθως κρύβονται και στοιβάζονται σε ψυγεία) στο εσωτερικό της χώρας μέσω της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης - Ορεστιάδας. Άλλες ομάδες των 30 ατόμων μεταφέρονται με τουριστικά λεωφορεία, ενώ μικρά γκρουπ 5-10 ατόμων επιβιβάζονται σε επιβατικά αυτοκίνητα και βανάκια που τους μεταφέρουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Το ΠΑΣΟΚ εχει ερθει με οργανωμενο προγραμμα, για να κρατησει την εξουσια για τα επομενα 20 χρονια. Ειναι ο μονος τομεας που εχει πραγματικα προγραμμα απο οταν ηταν ακομα στην αντιπολιτευση. Ιθαγενεια σε 250.000 αρχικα και σε 900.000 σε αποσταση 5ετιας, εκλογικος νομος κομμενος και ραμμενος στα μετρα του, αθροα λαθρομεταναστευση υστερα και απο το νεο νομο που θα δινει κινητρο σε ολους να μπαινουν Ελλαδα να κανουν παιδι και να νομιμοποιουνται μεσω του παιδιου, ειναι ολα μερη ενος καλα σχεδιασμενου προγραμματος.
Απο την αλλη δυστυχως, υπαρχει μια ΝΔ που σκιαζεται μην την πουν ακροδεξια κι αντι να κανει την ιθαγενεια σημαια μαχης, να καλεσει τον κοσμο να υπογραψει και να βγει στο δρομο, το μονο που λεει ειναι "ψηφιστε με και σας υποσχομαι να αλλαξω το νομο".
Μα στο μεταξυ θα εχουν ελληνοποιηθει οχι 250.000 που θα ειναι αρχικα, αλλα καθε χρονο θα κλεινουν 5ετια και αλλοι. Στο τελος, το ιδιο το εκλογικο σωμα θα εχει αλλαξει τοσο που ουτε ο Σαμαρας θα τολμαει να πει "οχι" στο μεταναστη.
SSEEF
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: Μουσική, Τεχνολογία, Βιβλία, Ταινίες/Κινηματογραφος
Επάγγελμα: Μουσικός

Δημοσίευση από SSEEF »

Το παιδί που σκίζεται δεν θα πάει να δουλέψει οικοδομή, δεν ήξερα ότι υπάρχει σχολη οικοδομων!

Δεν απάντησες σε τίποτε από αυτά που είπα, πέραν από το ότι έχεις εργαστει σε χειρωνακτική εργασία, και μαγκιά σου, στο αναγνωρίζω. Γνωρίζω όμως και την νοοτροπία του μέσου Έλληνα που παραείναι "χάι" για να κάνει χειρωνακτικά επαγγέλματα. Οι Ελληνικές οικογένειες που προωθούν αυτήν την νοοτροπία φταίνε. Σε όλα τα υπόλοιπα θέματα που έθιξες, δεν φταίει ο ξένος που όλοι θέλουμε να γίνουμε γιατροί και δικηγόροι και στο τέλος μένουμε άνεργοι!

Το επιχείρημα του ότι "τόσα παιδιά διαβάζουν και μένουν άνεργα" θα το αποδεχτώ όταν δω Πακιστανούς Πολιτικούς Μηχανικούς, γιατρούς και δικηγόρους. Ο κορεσμός των ειδικευμένων επαγγελματικών κλάδων δεν έχει καμια σχέση με την λαθρομετανάστευση. Τώρα, το αν κάποιος σπούδασε γιατρός, και επειδή δεν βρίσκει δουλειά θέλει να δουλέψει οικοδομή, κι εκεί δεν τον παίρνουν γιατί έχουν τίγκα αλβανούς, δεν φταίει ο Αλβανός, αλλα το κράτος που δεν φρόντισε να απορροφηθεί ως ΓΙΑΤΡOΣ ο νέος του παραδείγματος στην αγορά εργασίας. Αν και δεν έχω δει ούτε 1 σπουδαγμένο γιατρό να δουλεύει οικοδομή, παρα να κάθεται και να τα τρώει από τους γονείς του και να γκρινιάζει για την ανεργία, οποτε το παράδειγμα είναι ψιλο-ακυρο.

Επίσης, φταίει ο θείος που θα πάρει αλλοδαπό κηπουρό, ο εργοδότης που θα πάρει φτηνούς εργάτες σε οικοδομές, και γενικά όσοι ΈΛΛΗΝΕΣ τους δίνουν δουλειά. Αν δεν βρίσκανε δουλειά και ψοφάγανε τις πεινας, θα έρχονταν εδώ;

Δεν είπα πως μου αρέσει η κατάσταση, διάβασες πολύ επιφανειακά το post μου. Είπα πως είμαι υπέρ της ΑΠEΛΑΣΗΣ όσων ήρθαν παράνομα στην χωρα.

Αλλα τα παιδιά που γεννήθηκαν εδώ, είτε έχουν παρανομους γονείς, είτε όχι, δικαιούνται να πάρουν την ιθαγένεια.

Αλλα ο Έλληνας την έχει δει αφεντικό, και με την κουτοπονηριά -χαρακτηριστικό γνώρισμα της φυλής μας-, κάνει μονο ο, τι τον συμφέρει (να δώσει 20e στον αλλοδαπό αντί για 40e στον Έλληνα εργάτη).
Όσο για το τι συμβαίνει έξω... Κανεις λάθος, γιατί όλο μιλάμε για το ποσο μπροστά είναι οι άλλοι, και γίαυτό θα μας -μπιπ- μια ζωή οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοι. Χρωστάμε σε όλη την Υφήλιο (απόσο καταλαβαίνω θα αρχίσουμε να χρωστάμε και στην Ιαπωνία η την Κίνα σε λίγο με τα νέα δάνεια), έχουν εξαγοράσει τις μισές μας επιχειρήσεις ξένοι, και θεωρούμε πιο σημαντικό πρόβλημα τον κάθε κακομοίρη που ήρθε να πιάσει μια δουλειά στην οικοδομή.

Νιώσε λίγο για το γιατί δεν βρίσκει δουλειά κάποιος που έλιωσε στο διάβασμα... Δεν φταίει ο Αλβανός, οι μεγάλες ιδιωτικές εταιρίες φταίνε (επί το πλείστον ξένες, με ελληνική επωνυμία).
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης