Προτάσεις για το φόρουμ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 9
Προτάσεις για το φόρουμ
Αναγκάστηκα να το ανοίξω αυτό το θέμα διότι όλα τα θέματα που αφορούσαν σε τυχόν προτάσεις ή νέες ιδέες για το φόρουμ είναι κλειδωμένα... Αν θελήσεις κύριε στρατάρχα θα μπορούσες να ανοίξεις ξανά ένα υπάρχον θέμα κ να λέμε εκεί τις προτάσεις μας κ να μεταφέρεις το μήνυμά μου εκεί... Θα ήθελα αν γίνεται να βάλεις ξανά την στήλη με τα πιο δημοφιλή θέματα όπως ήταν στο προηγούμενο φόρουμ πριν την ανανέωση... Εμένα προσωπικά με διεκόλυνε πάρα πολύ αυτό! Ευχαριστώ...
Dum spiro spero
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Προτάσεις για το φόρουμ
Δίκιο έχει

Προτάσεις για το φόρουμ
illy έγραψε:Αναγκάστηκα αα το ανοίξω αυτό το θέμα διότι όλα τα θέματα που αφορούσαν σε τυχόν προτάσεις ή νέες ιδέες για το φόρουμ είναι κλειδωμένα... Αν θελήσεις κύριε στρατάρχα θα μπορούσες να ανοίξεις ξανά ένα υπάρχον θέμα κ να λέμε εκεί τις προτάσεις μας κ να μεταφέρεις το μήνυμά μου εκεί... Θα ήθελα αν γίνεται να βάλεις ξανά την στήλη με τα πιο δημοφιλή θέματα όπως ήταν στο προηγούμενο φόρουμ πριν την ανανέωση... Εμένα προσωπικά με διεκόλυνε πάρα πολύ αυτό! Ευχαριστώ...
Τα κλειδώνω όταν υλοποιώ τις προτάσεις ή όταν δεν μπορώ να τις υλοποιήσω.
Η στήλη που αναφέρεις δεν έχει τα δημοφιλή θέματα, αλλά τα τελευταία θέματα με μηνύματα.
Βασικά το έβγαλα γιατί το νέο φόρουμ έχει πολύ καλύτερο (θεωρώ) σύστημα προβολής των νέων μηνυμάτων με τα βελάκια και τα έντονα γράμματα. Ωστόσο αν το θέλουν και άλλοι χρήστες μπορώ να το φτιάξω.
Μόνο που είμαι λίγο πνηγμένος στη δουλειά αυτόν τον καιρό.
-
- Στρατηγός
Προτάσεις για το φόρουμ
Απλά δεν ήξερα που αλλού να σου πω την πρότασή μου
Δεν σου λεώ να αλλάξεις αυτό με τα βελάκια, θα υπάρχουν
Αλλά κ η στήλη-ναι αυτή τη στήλη που λες με τα τελευταία θέματα-ήταν ακόμη πιο εύχρηστη... Αν μπορέσεις κάνε το! Ευχαριστώ πολύ... Και προς Θεού, δεν σου βάζω το μαχαίρι στο λαιμό
Όποτε βρεις ευκαιρία
By the way, το άβαταρ σου τί σημαίνει; -είμαι εκτός αλλά ήθελα να σε ρωτήσω
-

Dum spiro spero
Προτάσεις για το φόρουμ
Μα τα ενεργα θεματα περιπου το ιδιο δεν ειναι; Τα πιο δημοφιλη στην πραγματικοτητα δεν ειναι; Οχι εμενα μου αρεσει ως εχει παντως
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Προτάσεις για το φόρουμ
Yandr, το εχουμε προτεινει αυτο.Πινακακι με τα τρεχοντα τελευταια posts στο κατω μερος οπως παλια ανεξαρτητα απο το συστημα προβολης των νεων posts με βελακια και εντονα μπλε γραμματα.
illy, ειναι το "ειρηνη" στα γιαπωνεζικα, "kanji"!
Πολυ πετυχημενο διοτι εχετε φαγωθει απο την αναμονη των αποτελεσματων του διαγωνισμου για τους ΕΠΟΠ!
illy, ειναι το "ειρηνη" στα γιαπωνεζικα, "kanji"!
Πολυ πετυχημενο διοτι εχετε φαγωθει απο την αναμονη των αποτελεσματων του διαγωνισμου για τους ΕΠΟΠ!

-
- Στρατηγός
Προτάσεις για το φόρουμ
Δεν μου πολυαρεσε η αλλαγη με τα υποφορουμ αλλα ειναι μεχρι να το συνηθισω
Σωστη κ εξυπνη κινηση στραταρχα

Dum spiro spero
Προτάσεις για το φόρουμ
Τελικά ήταν σωστή η κίνηση ή όχι;
Θέλω να ακούω τις απόψεις σας για να βελτιώνω όσο μπορώ την κατάσταση.
Το έκανα για να ομαδοποιηθούν καλύτερα τα θέματα.
-
- Στρατηγός
Προτάσεις για το φόρουμ
Σε πειραξα με το παραπανω ποστ
Πολυ εξυπνη κινηση κ πολυ σωστο να ομαδοποιηθουν τα θεματα... Ιδιως το θεμα με τις ειδκοτητες πολυ καλο, πριν ηταν ενα μπαχαλο

Dum spiro spero
Προτάσεις για το φόρουμ
Εγώ νομίζω ότι όντως είναι θέμα συνήθειας οι νέες αλλαγές.
Οστόσο άν με ρωτάτε μου άρεσε περισσότερο ώς είχε η κατάσταση και όχι τόσο η τωρινή.
Οστόσο άν με ρωτάτε μου άρεσε περισσότερο ώς είχε η κατάσταση και όχι τόσο η τωρινή.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Προτάσεις για το φόρουμ
yandr έγραψε:Τελικά ήταν σωστή η κίνηση ή όχι;
Ναι αλλα θα παρει λιγες μερες μεχρι να προσαρμοστουν οι επισκεπτες υποψηφιοι εποπ.
Τα πινακακια με τα υποφορουμς πρεπει να μπουν κατω απο τη διαφημιση.
/forum/forum_topics.asp?FID=20
Συμφωνω με τις υπολοιπες αλλαγες.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Προτάσεις για το φόρουμ
Απορια εχω και ας μου απαντησει αν ξερει καποιος η ο επικεφαλης του forum. Εδω γινονται εκατονταδες συζητησεις καθημερινως, και ισως καποιοι αφελης πουν πραγματα που αφορουν την ασφαλεια της πατριδος μας. Ας μην ξεχναμε οτι για καποιους κακοβουλους τυπους, εσωτερικους και εξωτερικους τα forum για θεματα στρατου αποτελουν μηλο της εριδος. Πια προστασια λοιπον υπαρχει;
Προτάσεις για το φόρουμ
Το θεμα ασφαλειας της χωρας το εντασσεις μεσα ς αυτο το φορουμ; Τι να μην διαρευσουν κρατικα μυστικα; Οταν ο εντυπος και ηλεκτρονικος τυπος οργιαζουν απο αμυντικα και οπλικα συστηματα της χωρας μας εστιαζεις την ασφαλεια εδω; Δεν νομιζω
Προτάσεις για το φόρουμ
AΡΜΑΓΕΔΔΩΝ έγραψε:Απορια εχω και ας μου απαντησει αν ξερει καποιος η ο επικεφαλης του forum. Εδω γινονται εκατονταδες συζητησεις καθημερινως, και ισως καποιοι αφελης πουν πραγματα που αφορουν την ασφαλεια της πατριδος μας. Ας μην ξεχναμε οτι για καποιους κακοβουλους τυπους, εσωτερικους και εξωτερικους τα forum για θεματα στρατου αποτελουν μηλο της εριδος. Πια προστασια λοιπον υπαρχει;
Θα πρέπει να συμφωνήσω με την cristi.
Υπάρχουν απείρως καλύτερες πηγές πληροφόρησης.
Παρόλα αυτά, δεν διακινούνται διαβαθμισμένες πληροφορίες στο φόρουμ.
Προτάσεις για το φόρουμ
Και κάτι τελευταίο... Φυσικά και μπαίνουν 'χρήστες' από την Τουρκία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες