Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
KwstiS

Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Δημοσίευση από KwstiS »

Πατάς στην ανακοίνωση που έχει κάτω και σου ζητά μετά να βάλεις επίθετο και ταυτότητα :)
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Δημοσιεύσεις: 11241
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 02, 2003 6:55 am
Επικοινωνία:

Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Δημοσίευση από yandr »

Διευκρινιστικές Οδηγίες

* Οι υποψήφιοι των οποίων τα δικαιολογητικά παρουσιάζουν ελλείψεις ή παραλείψεις, θεωρούνται ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ και αποκλείονται από τις περαιτέρω διαδικασίες του διαγωνισμού για τους λόγους που αναφέρονται κατά περίπτωση.
* Σε περίπτωση που δεν ανευρεθεί το ονοματεπώνυμο σας, επικοινωνήστε με το Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού Αθηνών στα τηλέφωνα 2103630360 και 2103630076, ή με τη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης στα τηλέφωνα 2108191722,2108191724,2102466694 και 2102467535, εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Αναζήτηση

Για να ενημερωθήτε αν δικαιούστε συμμετοχή στις περαιτέρω διαδικασίες του διαγωνισμού, συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και πατήστε "Αναζήτηση".

Ενημέρωση Υποψηφίων

Οι συμμετέχοντες στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις υποψήφιοι πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα εξής :

1. Οι υποψήφιοι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στους χώρους των Προκαταρκτικών Εξετάσεων δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα.
2. Οι υποψήφιοι την πρώτη ημέρα θα παρουσιασθούν για Ψυχοτεχνικές Εξετάσεις στην 128 ΣΕΤΗ / Καβούρι Αττικής, στις 07:00. Η διάρκεια των Προκαταρκτικών Εξετάσεων θα είναι πέντε (5) συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες.
3. Οι Υγειονομικές Εξετάσεις θα διεξαχθούν στο 251 ΓΝΑ/ Κανελλόπουλου 3 (Πρώην Λ. Κατεχάκη) και οι Αθλητικές Δοκιμασίες στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων (Σ. Ι), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας (με κατάλληλη περιβολή).
4. Η μη προσέλευση στις εξετάσεις την ημέρα και την ώρα που ορίζεται για κάθε υποψήφιο, συνεπάγεται τον αποκλεισμό του από τις περαιτέρω διαδικασίες επιλογής.
5. Οι υποψήφιοι που θα αποτύχουν ή θα διακόψουν ή δεν θα παρουσιασθούν σε οποιοδήποτε στάδιο των Προκαταρκτικών Εξετάσεων, αποκλείονται από τις περαιτέρω διαδικασίες επιλογής.
6. Οι υποψήφιοι όλες τις ημέρες παρουσίασής τους πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους το Δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας (ιδιώτες) ή την Υπηρεσιακή Ταυτότητα (οι υπηρετούντες) ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό στοιχείο σχετικό με την ταυτότητά τους.
7. Κοινοί Υποψήφιοι που έχουν υποβάλει δικαιολογητικά συμμετοχής σε παραπάνω από ένα διαγωνισμό πρόσληψης ΕΠ. ΟΠ καθώς και οι αποκλειστικοί υποψήφιοι του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατολογικού Σώματος, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες συμμετεχόντων σε περαιτέρω επιλογικές διαδικασίες (Ψυχοτεχνικές - Υγειονομικές Εξετάσεις, Αθλητικές Δοκιμασίες) θα συμμετάσχουν σε αυτές όπως παρακάτω :

* Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Πολεμικού Ναυτικού οι αποκλειστικοί υποψήφιοι του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και οι κοινοί υποψήφιοι Πολεμικού Ναυτικού και Στρατολογικού Σώματος.
* Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Πολεμικής Αεροπορίας οι αποκλειστικοί υποψήφιοι της Πολεμικής Αεροπορίας, οι αποκλειστικοί υποψήφιοι του Στρατολογικού Σώματος καθώς και οι παρακάτω κοινοί υποψήφιοι:
o Κοινοί υποψήφιοι Πολεμικού Ναυτικού, Πολεμικής Αεροπορίας, και Στρατολογικού Σώματος.
o Κοινοί υποψήφιοι Πολεμικού Ναυτικού και Πολεμικής Αεροπορίας.
o Κοινοί υποψήφιοι Πολεμικής Αεροπορίας και Στρατολογικού Σώματος
8. Σε περίπτωση που κοινός υποψήφιος επιλέξει να πραγματοποιήσει τις Προκαταρκτικές Εξετάσεις σε διαγωνισμό της προτίμησής του και όχι όπως καθορίζεται ανωτέρω, θα αποκλείεται από τους λοιπούς διαγωνισμούς στους οποίους έχει δηλώσει συμμετοχή.

ΓΕΑ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες