Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Ναι! Αντε αν με το καλο περασουμε θα βρεθουμε σταψυχοτεχνικα κλπ.
25,5 για την ακριβεια εσυ;
Μακαρι ρε συ ευα κ οχι μονο στα ψυχοτεχνικα κ στην εκπαιδευση!
Αννα παω να φαω κτ εχω πεθανει της πεινας! ασε που θα φαμε κραξιμο γιαυτα που γραφουμρ τωρα... Τα λεμε μετα... Καλα αποτελεσματα να εχουμε...
Καλημερούδια σε όλους!
Βάλτε λίγο μουσικούλα, φτιάχτε καφεδάκι (τα τσιγάρα απαγορεύονται πως θα βγει το 1000αρι!)
και καθίστε αναπαυτικά (μην πιαστούμε κιόλλας!) γιατί η μέρα είναι μεγάλη!
Βάλτε λίγο μουσικούλα, φτιάχτε καφεδάκι (τα τσιγάρα απαγορεύονται πως θα βγει το 1000αρι!)
και καθίστε αναπαυτικά (μην πιαστούμε κιόλλας!) γιατί η μέρα είναι μεγάλη!
Βρε υπναράδες ξυπνήστε! Πάμε πόλεμο! Χιχιχιχιχιχιχι

Παιδία καλημέρα και υπομονή και εγώ υποψήφιος ΕΠ. ΟΠ καλή επιτυχία σε όλους και όλες. Και μην ξεχνάτε ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ = ΒΥΣΜΑ
ΕΧΕΙΣ ΒΥΣΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΕΞΩ χωρίς να θέλω να παρεξηγήσω κάτι γιατι υπάρχουν και παιδία που θα προσπαθήσουν να μπούν με την αξία τους
ΕΧΕΙΣ ΒΥΣΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΕΞΩ χωρίς να θέλω να παρεξηγήσω κάτι γιατι υπάρχουν και παιδία που θα προσπαθήσουν να μπούν με την αξία τους
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: μαγειρας
Ρε ελευθερια καλημερα ρωτα αν εχουμε κοιμηθει και καθολου! Δεν ειμαι αεροπορια ναυτικο ειμαι καλη επιτυχια σε ολουσ...
Το ξέρω βρε συ όλοι μία από τα ίδια είμαστε και εγώ προσπάθησα να κοιμηθώ αλλά όλο εφιάλτες έβλεπα, προσπαθώ να κάνω λίγο πλάκα να περάσει η ώρα όόόόόσο πιο ανόδυνα γίνετε!

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ να περιμένω τόοοσο καιρό. Άντε να μάθουμε για να ξέρουμε τι να κάνουμε από εδώ και πέρα. Καλή επιτυχία σε όλους.
Καλημερα παιδια. Ελπιζω να μη πεσει πολυ κοψιμο σημερα! Μπας και εχουμε τυχερο...
Καλημερα παιδια πριν λιγο πηρα τηλ κατω αθηνα και μου ειπα οτι θα βγουν μεσημερακι. Αρα τζαμπα το ξενυχτι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης