Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
xena
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από xena »

kostask έγραψε:τι κριση σας εχει πιασει; σταματηστε ρε! η τυχη ευνοει τους τολμηρους! με αυτα τα μυαλα ποτισμενα στο αγχος θελετε να γινεται στρατιοτικοι; υπομονη
αυτα τα λεμε για το τζοκερ οχι για το στρατο! χωρις παρεξηγηση ετσι! εντελως καλοπροαιρετα μιλαω... :)

xena
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από xena »

aris-nikolia έγραψε: Περιμενουμε με αγωνια εχουμε τρελαθει...

ποτε θα βγουν επιτελους;

αυριο το μεσημερι θα τα ξερεις τα αποτελεσμαα τι ανησυχεις;

KatmanG4

Δημοσίευση από KatmanG4 »

aris-nikolia έγραψε:Περιμενουμε με αγωνια εχουμε τρελαθει...

ποτε θα βγουν επιτελους;

καλως ηρθες... Χ0αχ0α0χ0α! Υπομονη σε ευχομαι κ εσενα!
σμηνιας

Δημοσίευση από σμηνιας »

μπατζής έγραψε: Ελευθερία, συγγενής μου δήλωσε την ίδια ειδικότητα με εσένα αλλά δυστυχώς στην προηγούμενη σειρά είχαν όλοι απο τον πρώτο επιτυχόντα έως τον τελευταίο επιλαχώντα 250 μόρια απο προυπηρεσία, οπότε καταλαβαίνεις... Και τότε έπαιρναν 80 άτομα, όχι 35 όπως τώρα, εγω για την περίπτωση του δικού μου ατόμου με 600+ Μορια το αποκλείω... (χωρίς προυπηρεσία), που πάμε;
3000 μορια θελει, χαλαρωσε ρε φιλε απο 450μορια κ πανω καλα ειναι
kostask
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από kostask »

Η τυχη ευνοει τους τολμηρους>>> Το λεμε στο στρατο! Τελος χαχαχαχα

Ελευθερία

Δημοσίευση από Ελευθερία »

Σμηνία ευχαριστώ για την εμψύχωση, αλλά έχει κάποιο δίκιο παίζει πολύ η προϋπηρεσία αλλά τι να κάνω τον Ιούνιο τελέιωσα και οι καιροί είναι δύσκολοι έξω για επαγγελματική αποκατάσταση (γιαυτό τον λόγο δεν βρήκα κάτι στην ειδικότητα μου ώστε να αποκτήσω την αυτή την τόσο πολυπόθητη προϋπηρεσία!) Μου έχει γίνει η καρδια περιβόλι το ήξερα ότι ήταν δύσκολα αλλά είχα μία μικρή πολύ μικρή ελπίδα αλλά τώρα εξαφανίστηκε! Τόόόόόόσος καιρός αναμονής και αγωνίας τζάμπα!Εικόνα
ALEX1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από ALEX1990 »

Απλα τα πραγματα! ο τολμων νικα!Εικόνα φιλε επ. οπ υπηρετησες ειδικες δυναμεις; ωραιος! δωσε καμια συμβουλη ρε παλικαρι!(sorry που βγαινω λιγο εκτοσ)
σμηνιας

Δημοσίευση από σμηνιας »

Ελευθερία έγραψε:Σμηνία ευχαριστώ για την εμψύχωση, αλλά έχει κάποιο δίκιο παίζει πολύ η προϋπηρεσία αλλά τι να κάνω τον Ιούνιο τελέιωσα και οι καιροί είναι δύσκολοι έξω για επαγγελματική αποκατάσταση (γιαυτό τον λόγο δεν βρήκα κάτι στην ειδικότητα μου ώστε να αποκτήσω την αυτή την τόσο πολυπόθητη προϋπηρεσία!) Μου έχει γίνει η καρδια περιβόλι το ήξερα ότι ήταν δύσκολα αλλά είχα μία μικρή πολύ μικρή ελπίδα αλλά τώρα εξαφανίστηκε! Τόόόόόόσος καιρός αναμονής και αγωνίας τζάμπα!Εικόνα
Ελευθερια μου ακουσε με αν θες ολοι σχεδον εχουν δηλωσει αμυνας αεροδρομιων, πυροσβεστες, οδηγοι κ αστυνομικοι, ισως εισαι τυχερη περιμενε πρωτα να δεις κ μην ακους Κανεναν ο καθενας λεει οτι θελει
Ελευθερία

Μακάρι και σε ευχαριστώ για 2η φορά! Άλλα έχω το γνώθεις αυτών!
Έχω μόνο ότι ζητάει τπτ περισσότερο, ούτε αγγλικά!
Έχω κάνει και για στρατολογία Διοικητικός που είναι περισσότερες οι θέσεις!
Θα δείξει εκεί ίσως σταθό πιο τυχερη!
Ελευθερία

Άσχετο αλλά η ορθογραφία μου δεν παίζεται!
Βασικά είμαι κάτι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου!
επ.οπ

Δημοσίευση από επ.οπ »

ALEX1990 έγραψε:Απλα τα πραγματα! Ο τολμων νικα!Εικόνα φιλε επ. Οπ υπηρετησες ειδικες δυναμεις; Ωραιος! Δωσε καμια συμβουλη ρε παλικαρι!(sorry που βγαινω λιγο εκτοσ)
Οι πρωτες μερες τις προσαρμογης ειναι λιγο δυσκολες μετα ειναι τετοιο το κλιμα εκει μεσα που σε πορωνουν. Στην αρχη θα σας κανουν καποια σπαστικα δηλαδη θα γυρνατε απο τα μαγειρια κ θα σας εχουν ξεστρωσει τα κρεβατια κ θα σας λενε περασε σινουκ κ τα σηκωσε, αμα αργησει καποιος στην αναφορα τσιμπατε ολοι καμψεις κ φωναζετε σε περιμενουμε σε αυτον που αργησε να ερθει αναφορα, οι ασκησεις ειναι ολα τα λεφτα φιλε, αξιζει να πας, μην μασας

ALEX1990
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από ALEX1990 »

επ. Οπ έγραψε:
ALEX1990 έγραψε:Απλα τα πραγματα! Ο τολμων νικα!Εικόνα φιλε επ. Οπ υπηρετησες ειδικες δυναμεις; Ωραιος! Δωσε καμια συμβουλη ρε παλικαρι!(sorry που βγαινω λιγο εκτοσ)
Οι πρωτες μερες τις προσαρμογης ειναι λιγο δυσκολες μετα ειναι τετοιο το κλιμα εκει μεσα που σε πορωνουν. Στην αρχη θα σας κανουν καποια σπαστικα δηλαδη θα γυρνατε απο τα μαγειρια κ θα σας εχουν ξεστρωσει τα κρεβατια κ θα σας λενε περασε σινουκ κ τα σηκωσε, αμα αργησει καποιος στην αναφορα τσιμπατε ολοι καμψεις κ φωναζετε σε περιμενουμε σε αυτον που αργησε να ερθει αναφορα, οι ασκησεις ειναι ολα τα λεφτα φιλε, αξιζει να πας, μην μασας

Εικόνα Ευχαριστω πολυ!

σμηνιας

Δημοσίευση από σμηνιας »

Ελευθερία έγραψε:Μακάρι και σε ευχαριστώ για 2η φορά! Άλλα έχω το γνώθεις αυτών!
Έχω μόνο ότι ζητάει τπτ περισσότερο, ούτε αγγλικά!
Έχω κάνει και για στρατολογία Διοικητικός που είναι περισσότερες οι θέσεις!
Θα δείξει εκεί ίσως σταθό πιο τυχερη!
τιποτα απλα μην αγχωνεσαι, εγω παντως σου ευχομαι καλη επιτυχια κ στα δυο σωματα
επ.οπ

Δημοσίευση από επ.οπ »

ALEX1990 έγραψε:
επ. Οπ έγραψε:

Εικόνα Ευχαριστω πολυ!

ΤΠΤ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
Ελευθερία

Εννοείται καλή επιτυχία και σε εσένα! Και μακάρι να γινόμασταν και συνάδελφοι! Ίσως προλάβω στην επόμενη προκήρυξη! Καλή συνέχεια!Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες