Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 79
Μετα εχει αθληματα πραγματι... Αλλα η ψυχολογια θα ειναι στα υψη αν ειμαστε επιτυχοντες και αυτο θα μας βοηθησει πολυ πιστευω.
OLA ΚΑΛΑ βρε θα πανε. Θα ερχεστε μετα να μας λετε τις εντυπωσεις απο την εκπαιδευση και τις μοναδες σας

ALEX1990 έγραψε:Μετα εχει αθληματα πραγματι... Αλλα η ψυχολογια θα ειναι στα υψη αν ειμαστε επιτυχοντες και αυτο θα μας βοηθησει πολυ πιστευω.
Βιάζεσαι λίγο, ε; Είναι και οι γιατροί πρώτα! Όσο για την ψυχολογία, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Ακόμα και στις προπονήσεις θα πηγαίνουμε με άλλον αέρα!
-
Χμ... Τι ακριβως φοβασαι στους γιατρους;
ALEX1990 έγραψε:Χμ... Τι ακριβως φοβασαι στους γιατρους;
Δεν φοβάμαι, αγχώνομαι! Το γεγονός οτι δεν έχουν αναφέρει τα Ι (Ι1, Ι2) σε κάθε ειδικότητα είναι λίγο αγχωτικό διότι δεν ξέρεις τι θα "αντιμετωπίσεις"! Εγώ συγκεκριμένα ανησυχώ λίγο για τα μάτια μου!
-
πραγματι... Εγω εχω θεμα με τα κιλα μου... Τεσπα... Ας ειναι θετικα αυριο τα αποτελεσματα και Βλεπουμε μετα...eleni έγραψε:ALEX1990 έγραψε:Χμ... Τι ακριβως φοβασαι στους γιατρους;
Δεν φοβάμαι, αγχώνομαι! Το γεγονός οτι δεν έχουν αναφέρει τα Ι (Ι1, Ι2) σε κάθε ειδικότητα είναι λίγο αγχωτικό διότι δεν ξέρεις τι θα "αντιμετωπίσεις"! Εγώ συγκεκριμένα ανησυχώ λίγο για τα μάτια μου!

ΣΜΗΝΙΑΣ έγραψε:Λετε να βγαλουν τα αποτελεσματα μετα τις 12;
Μακάρι!
Να ρωτησω κατι, στην αεροπορια θα καλεσουν συγκεκριμενο αριθμο η θα παμε ολοι για εξετεασει κλπ... ;
-
δεν νομιζω ολους... Θα γνωριζουμε αυριο ομως 100%takis2 έγραψε:Να ρωτησω κατι, στην αεροπορια θα καλεσουν συγκεκριμενο αριθμο η θα παμε ολοι για εξετεασει κλπ... ;
takis2 έγραψε:Να ρωτησω κατι, στην αεροπορια θα καλεσουν συγκεκριμενο αριθμο η θα παμε ολοι για εξετεασει κλπ... ;
Θα καλέσουν συγκεκριμένο αριθμό!

Παιδες γνωριζη κανεις μηπως κατα τη ωρα θα τα βγαλουν αυριο΄΄
-
τεραστιο ερωτημα... Το σιγουρο ειναι οτι ΟΛΟΙ θα ειμαστε στημενοι μπροστα απο τα pc πρωι πρωι... Εμενα κατι μου λεει οτι Θα τα βγαλουν αργα παντως...teo έγραψε:Παιδες γνωριζη κανεις μηπως κατα τη ωρα θα τα βγαλουν αυριο΄΄
eleni έγραψε:takis2 έγραψε:Να ρωτησω κατι, στην αεροπορια θα καλεσουν συγκεκριμενο αριθμο η θα παμε ολοι για εξετεασει κλπ... ;
Θα καλέσουν συγκεκριμένο αριθμό!
ποσους δηλ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες