Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
teo
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από teo »

Παιδια ενα να χερεται αμα εχεις βησμα διαβενε και αμα εχις κ@@λο στησε... Οποιοι εκαναν φανταροι καταλαβενουν το ιδιο ισχοιι και τωρα
nio

Δημοσίευση από nio »

Σορυ για τα γκρεικλισ

Ελευθερία

Δημοσίευση από Ελευθερία »

Πέρασε και αυτή η μέρα!
Η αυριανή μένει (ελπίζω να περάσει γρήγορα)
Και μετα Δευτέρααααααααααααααααα (η χειρότερη ή η καλήτερη μέρα)
Θα δείξει Εικόνα
Παιδιά σκεφτήτε ότι με αυτή την υπόθεση έχουμε από τον Σεπτέμβρη.5 ολόκληρους μήνες μες το άνχος.
Τέλειωσαν τα ψέματα την Δευτέρα θα ξέρουμε και ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του.
Καλή επιτυχία θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα.
Και ότι είναι να γίνει ας γίνει για καλό (είτε περάσουμε είτε όχι)
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ
Πάντως ένα είναι το σίγουρο ότι όταν έχεις παρέα να μοιραστείς τα όνειρα, τους φόβους, την αγωνία σου και ότι άλλο σε απασχολεί σαφώς και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα! Και πιστεύω πως είστε πολύ καλή παρεούλα! Να έχετε ένα καλό βράδυ! Και που ξέρετε μπορεί να είμαστε και συνάδελφοι στο μέλλον!
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Οι βασεις θα κυμανθουν πιο χαμηλα απο 600 μορια για αμυνας αεροδρομιων. Γυρω στα 400 μορια
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από illy »

Χρηστο αμυνας δηλωσες στην αεροπορια; Διοτι στρατο ξερω οτι δηλωσες αδηγοςΕικόνα

Dum spiro spero
NIO

Δημοσίευση από NIO »

Φιλε ιλλη τελικα δεν μπορεις να μοθ πεις τιποτα για τοθς τραπεζοκομους;

τοσο κοπο εκανα για να δηλωσω αυτη την ειδικοτιτα και δεν βρισκω και κατι στο διαδικτυο...

teo
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από teo »

Γνοριζη κανεις για τεχνιτη ηλεκρτρολογο ποσα θελει... Επισης να ροτησω πιο καλο βησμα πιο ειναι ο πολιτικος η καποιος μεσα απο την αεροπορια με βαθμο ταχιαρχου και βρησκετε εκει μεσα στα γραφεια;
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Ναι illy αμυνας αεροδρομιων. και η φαση ειιναι οτι οταν ημουν στρατιωτης ειχα διπλη ειδικοτητα. χειριστης stinger και οδηγος αυτοκινητου. την μια ειδικοτητα την εκμεταλευτηκα στο στρατο και την ειδικοτητα του χειριστη την εκμεταλευομαι εδω. ειναι αντιαεροπορικο οπλο οποτε μοριοδοτειται ως προυπηρεσια. δυσκολο πολυ να εχουν ολοι προυπηρεσια σε αμυνας αεροδρομιων. για αυτο ανεφερα πριν οτι θα κυμανθουν πιο χαμηλα οι βασεις.

teo
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από teo »

Γνοριζη κανεις για τεχνιτη ηλεκρτρολογο ποσα θελει... Επισης να ροτησω πιο καλο βησμα πιο ειναι ο πολιτικος η καποιος μεσα απο την αεροπορια με βαθμο ταχιαρχου και βρησκετε εκει μεσα στα γραφεια;
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Το πιο καλο βισμα ειναι ο εαυτος σου. κατσε διαβασε παρε κανα πτυχιο και ελα να διεκδικησεις μια θεση επαξια.
teo
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από teo »

Φιλε και πτιχα εχο και απο ολααααααααααααα βισμα δεν εχο... Και οπιον ροτησης εξω για την αεροπορια τον πρωτο πραμα που σου λειε βησμα εχειςς:; Οποτε καμια φορα δεν παιζοθν ρολο τα χαρτια
eleni

Δημοσίευση από eleni »

Γεια σας και από εμένα είμαι η Ελένη και παρακολουθώ το φόρουμ κάθε μέρα εδώ και καιρό. Επιτέλους βγαίνουν τα αποτελέσματα! Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς για την ειδικότητα υλικονόμος-αποθηκάριος πόσα μόρια χρειάζονται γιατί δεν έχω διαβάσει να την αναφέρει κάποιος. Καλή επιτυχία σε όλους!

ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Εγω δεν ειμαι αυτης της αποψης παντως. μαζευω ο, τι βρω
teo
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από teo »

Και καλα κανεις αλλα στα σωματα σφαλειας ο νομος ειναι το βησμα
BASO

Δημοσίευση από BASO »

Παιδια καλησπερα... Καλα αποτελεσματα σε ολους ευχομαι! Για υλικονομος-αποθηκαριος ποσα περιπου μορια πρεπει νας υγκεντωνει καποιος; Υπαρχει αντιστοιχη ειδικοτητα ως υπηρεσια για τους φανταρους. Ας μου απαντησει οποιος γνωριζει βρε παιδια! Ευχαριστω πολυ...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες