Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 79
Σγος αποτι βλεπω φιλε εχεις πηγεσ... δωσε τα φωτα σου για αμυνας αεροδρομιων ρε παλικακι αν θεσ...
Περιμενε μεχρι την δευτερα κ βλεπεις τι θα κανειςALEX1990 έγραψε:ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ; ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΠΕΥΚΟ Η ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΟΠ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΕΕΔ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ (ΑΝ ΠΕΡΑΣΩ)σμηνιας έγραψε:οχι δεν τα δεχονταιALEX1990 έγραψε:και κατι αλλο φιλε... Τωρα βγαινω λιγο εκτος αλλα αν γνωριζεις θα ηταν το καλυτερο. Εγω παρουσιαζομαι πευκο 9/2 εαν ειμαι επιλαχον Θα κανω αυτο που ειπες Πιο πανω δλδ φυλλο πορειας και παω να δωδω (αν ειμαι επιλαχον θα το δηλωσω λογικα την πρωτη μερα σωστα;) αλλα εαν ειμαι επιτυχον Θα παρουσιαστω παλι ΚΕΕΔ ; Θα ειναι Χαζομαρα μονο απο θεμα ρουχων... Τα χακι στην αεροπορια τα δεχονται; Ακομα δεν εχω κανει αγορες μονο και μονο για αυτο...D.Y.K έγραψε:ALEX1990 έγραψε:dyk μπορω να περασω αθληματα εφοσον ειμαι ΚΕΕΔ; Γινεται; Αν γνωριζεις φιλε πες μου σε παρακαλω!
Ναι φίλε μου φυσικά και γίνεται.
Η μονάδα σου υποχρεούται να σου δώσει φύλλο πορείας (εφόσον τους ενημερώσεις έγκαιρα) για να συμμετάσχεις στις επιλογικές διαδικασίες (Ψυχοτεχνικά, αθλητικά, ιατρικά)
-
Βγαινουμε εκτος θεματος...
Αντε να δουμε πως θα βγαλουμε το 1000 και το υψος
Καλα πιος σβηνη τα μνμτα
Χαχαχχα μας εσβησαν τα μνμ, ακυροοοοοοοοοοοο!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 7
οτν εισαι εκτος θεματος ο διαχειριστης του φορουμ τα μεταφερει στο αναλογο θεμα.teo έγραψε:Καλα πιος σβηνη τα μνμτα
Πολη ησυχια εχει πεσει ποθ πηγατε ολοι
Παιδιά καλησπέρα.
Κάποια παιδιά παραπονιέστε γιατί σας σβήνονται κάποια μηνύματα ή ενδεχομένως να μεταφέρονται απο τους αρμόδιους της ιστοσελίδας.
Άν δεν σας κάνει κόπο κάντε ένα tour στα θέματα του φόρουμ και εκεί θα βρείτε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει ή σας παρακινεί την περιέργεια ώστε να συμμετάσχετε.
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά για την Δευτέρα.
Κάποια παιδιά παραπονιέστε γιατί σας σβήνονται κάποια μηνύματα ή ενδεχομένως να μεταφέρονται απο τους αρμόδιους της ιστοσελίδας.
Άν δεν σας κάνει κόπο κάντε ένα tour στα θέματα του φόρουμ και εκεί θα βρείτε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει ή σας παρακινεί την περιέργεια ώστε να συμμετάσχετε.
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά για την Δευτέρα.
Καλησπερα παιδια! Λοιπον εχω μια απορια, αν ξερει καποιος να βοηθησει. Στην π. Α. Καθε ποτε εχει μεταθεσεις
-
Νομιζω ειναι ανα πενταετια...
Οι μεταθεσεις ειναι οταν πας σε νησι 3 χρονια τολιγοτερο σε πτερυγα 7 χρονια μετα την μονιμοποιηση
Φιλε σμηναγε μηπως γνωριζεις να μου πεις περιπου μορια για την ειδικοτητα μηχανικος αεροσκαφων;
Σ. ΣΜΙΑ σε αυτη την ειδικοτητα δεν χρειαζονται πολλα μορια διοτι ειναι δυσκολα να βρεις πτυχιο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης