Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

Οσοι περασουν ς. ξ. και περασουν π. α. διαλεγουν οποιο σωμα θελουν καταταξη στο ς. ξ. στης 14 απριλιου
ALEX1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από ALEX1990 »

Χρηστο κεεδ ειναι το κεντρο εκπαιδευσης ειδικων δυναμεων... Με λιγα λογια αν δεν μπω εποπ θα υπηρετησω κανονικα τη θητεια μου
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Ρε μην κανεις βλακειες ακομα και επιλαχων υπαρχει ελπιδα. τραβα οπωσδηποτε
νικος678

Δημοσίευση από νικος678 »

Ας πουμε στην αμυνα αεροδ. Παιρνει 170 ατομαι... Και λενε και 50% επιλαχοντες... Αρα 85 ατομα επιλαχοντες... Απο αυτους ποσοι παιζει να περασουν... Εγω πιστευω 3-4...
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Οι Επαγγελματίες Οπλίτες κατατάσσονται ως σμηνίτες και προάγονται στο βαθμό του Υποσμηνία με τη συμπλήρωση:

• Ενός (1) έτους από την κατάταξή τους, όσοι είχαν εκπληρώσει τις νόμιμες στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούσαν για την εκπλήρωση αυτών.
  • Δυο (2) ετών, όσοι δεν είχαν καταταγεί προς εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων κατά την κατάταξή τους.
  • Η προαγωγή στο βαθμό του Σμηνία γίνεται με τη συμπλήρωση πέντε (5) ετών στο βαθμό του Υσμια, του Επισμηνία και του Αρχισμηνία γίνεται με τη συμπλήρωση οκτώ (8) ετών, για κάθε ένα βαθμό.
ALEX1990

Το θεμα ειναι οτι νομιζω δεν μπορω να τα συνδιασω... Αν 16 δινουμε αθληματα εγω παρουσιαζομαι 9... Θα μπορεσω να παρω αδεια πριν καν ορκιστω; Να παω να τα δωσω;
HLEKTRA

Δημοσίευση από HLEKTRA »

ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:Ναι ρε συ δεν σου ειπα κατι. Σκεψου ομωσ... Αν εισαι επιλαχων και η καταταξη στρατου γινονταν πολυ πριν απο τα αθληματα αεροποριας τοτε παρα μα παρα μα παρα πολυ δεν θα παιρνανε ρισκο να αφησουν σιγουρη δουλεια και να πανε για αθληματα, οποτε θα αυξανονταν οι αποχωρησεις, οποτε θα μπαινανε πιο πολλα ατομα που κανανε μονο αεροπορια. Θα το καταλαβεις καλα αυτο που σου λεω αν εισαι επιλαχων που δεν στο ευχομαι φιλε
ακουσα οτι αν Περασεις π. Χ. Στο στρατο ξηρασ Τοτε αποριπτεσαι αυτοματα απο αλλο σωμα που εχεις κανει αιτηση για να μην παρεις τη θεση αλλου.(εγω εχω κανει κ στα 2 σωματα κ δεν με συμφερει αυτο). Τωρα ποια ειναι η αληθεια; Εσυ ποσο σιγουρος εισαι?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

HLEKTRA έγραψε: ακουσα οτι αν Περασεις π. Χ. Στο στρατο ξηρας Τοτε αποριπτεσαι αυτοματα απο αλλο σωμα που εχεις κανει αιτηση για να μην παρεις τη θεση αλλου.(εγω εχω κανει κ στα 2 σωματα κ δεν με συμφερει αυτο).Τωρα ποια ειναι η αληθεια; Εσυ ποσο σιγουρος εισαι;

Δεν ισχύει αυτό που σου είπανε ή που μπορεί να υποστηρίζεις εσύ.
Μπορείς να επιλέξεις όποιο Όπλο επιθυμείς εσύ (άν φυσικά περάσεις όλες τις διαδικασίες επιτυχώς και σε καλέσουν για κατάταξη) και πολύ απλά στην θέση σου θα πάρουν κάποιο/α επιλαχόντα!

ALEX1990

dyk μπορω να περασω αθληματα εφοσον ειμαι ΚΕΕΔ; γινεται; αν γνωριζεις φιλε πες μου σε παρακαλω!
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Ε ναι ρε παιδια. φυσικα και δεν ισχυει. καθεσαι και ακους τα παραμυθια του γιαννη... αν ηταν ετσι δεν θα σε αφηναν να συμμετασχεις καν. ειναι δικαιωμα σου να επιλεξεις οποιο γουσταρει η παρτη σου. εχουν αυτοι να βαλουν ατομα. δεν τους κανεις κακο. ακου εκει ''τι τα περασαμε τα σωματα; Παιδικη χαρα'' μην ακουτε κανεναν πηγαινετε δωστε σε ολα και αν το θελετε αρπαξτε το καλυτερο. μην ακουτε κανενα. δωστε αθληματα και ας εχετε περασει στρατο
ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΕΠΟΠ »

Οποιος περαση στο στρατο κ ερθη μετα σε εμας να το παιξη τσαμπουκας κ βυσμα κ λεη οτι θα περασω κ αεροπορια η ναυτικο... ναστε σιγουροι ολοι θα φαη το κεφαλι του... , κ δεν παιζη πιστευω τετοια φαση, να φαινετε στα χαρτια οτι εχη περαση καπου αλλου, οτι τον επιλεξανε, κ να θελη αυτος ο καποιος να μπη σε αλλο θεσμο με μεσον παλι, εεεεεεε καθηστε δηλαδη, θα πεση σφαξιμο, θα διεκδικουν αλλων θεσεις;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

ALEX1990 έγραψε:dyk μπορω να περασω αθληματα εφοσον ειμαι ΚΕΕΔ; Γινεται; Αν γνωριζεις φιλε πες μου σε παρακαλω!

Ναι φίλε μου φυσικά και γίνεται.
Η μονάδα σου υποχρεούται να σου δώσει φύλλο πορείας (εφόσον τους ενημερώσεις έγκαιρα) για να συμμετάσχεις στις επιλογικές διαδικασίες (Ψυχοτεχνικά, αθλητικά, ιατρικά)
εποπ 4η Σειρα

Δημοσίευση από εποπ 4η Σειρα »

Παντως ετοιμαστε τους υπολογιστες σας για γερα κοληματα την δευτερα απο τις 8 το πρωι, θα εχουν μπετωση τα παντα... προωδοποιητικο σημα
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Ρε παιδια συνελθετε λιγο. τη δευτερα βγαινουν ολων τα αποτελεσματα. οπου γουσταρει ο καθενας επιλεγει. αν εχει περασει και στα δυο σωματα οποιο μα οποιο σωμα του καπνισει θα παει. δεν τον υποχρεωνει κανενας να παει στρατο. ας δωσει τα αθληματα και αν ειναι επιτυχων θα παει οπου θελει.
ALEX1990

D.Y.K έγραψε:
ALEX1990 έγραψε:dyk μπορω να περασω αθληματα εφοσον ειμαι ΚΕΕΔ; Γινεται; Αν γνωριζεις φιλε πες μου σε παρακαλω!

Ναι φίλε μου φυσικά και γίνεται.
Η μονάδα σου υποχρεούται να σου δώσει φύλλο πορείας (εφόσον τους ενημερώσεις έγκαιρα) για να συμμετάσχεις στις επιλογικές διαδικασίες (Ψυχοτεχνικά, αθλητικά, ιατρικά)
και κατι αλλο φιλε... Τωρα βγαινω λιγο εκτος αλλα αν γνωριζεις θα ηταν το καλυτερο. Εγω παρουσιαζομαι πευκο 9/2 εαν ειμαι επιλαχον Θα κανω αυτο που ειπες Πιο πανω δλδ φυλλο πορειας και παω να δωδω (αν ειμαι επιλαχον θα το δηλωσω λογικα την πρωτη μερα σωστα;) αλλα εαν ειμαι επιτυχον Θα παρουσιαστω παλι ΚΕΕΔ ; Θα ειναι Χαζομαρα μονο απο θεμα ρουχων... Τα χακι στην αεροπορια τα δεχονται; Ακομα δεν εχω κανει αγορες μονο και μονο για αυτο...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες