Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Ειναι καπου μεσα στιε σελιδες του θεματος του στρατου ξηρας, το συγκεκριμενο χωριο του νομου... Τωρα αν οντως δεν τη μετρησουν τι να πω...
Dum spiro spero
Ελα ρε κρητη πατριδα... Ετσι λενε. Κι εγω δεν εχω δει ανακοινωση... Εγω εχω βαλει διαφορα χαρτια και θελω να δω στο τελος τι σκατα θα μετρησει... Ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του. Ας περιμενουμε τους πινακες και οποιος εχει απορια να παιρνει τηλεφωνο.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 9
- Επάγγελμα: ΕΠΟΠ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
Φίλε temeteron4 καλή σου μέρα, σαν εθελοντής πυροσβέστης στην παρούσα προκήρυξη δεν μετρά η βεβαίωση προϋπηρεσίας εθελοντή πυροσβέστη. Το λέει ξεκάθαρα η προκήρυξη η προϋπηρεσία για να ισχύει θα πρέπει να προσκομίσετε βεβαίωση από τον ασφαλιστικό τομέα σας, που στην δική σου περίπτωση δεν έχεις δικαίωμα για να προμηθευτής αυτήν Την βεβαίωση. Όσοι είναι παραιτηθείς Πυροσβέστες, η συμβασιούχοι, αυτοί παίρνουν μόρια με βάση την προϋπηρεσία που έχουν, και φυσικά Παίρνουν και την ανάλογη βεβαίωση από τον ασφαλιστικό τομέα (π. Χ. ΙΚΑ).
Τι λετε ρε παιδια ακυρωσαν την προυπηρεσια; Που ακουστηκε αυτο; Το λεει μεσα στην τροποποιηση της προκηρυξης?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Μπειτε στην σελιδα 289 του θεμα του στρατου κ διαβαστε το ποστ του Μιμη... Το λεει ξεκαθαρα! Το ειδα δει κ εγω στην τηλεοραση που τα ελεγαν τι καταργειταινικος678 έγραψε:Ελα ρε κρητη πατριδα... Ετσι λενε. Κι εγω δεν εχω δει ανακοινωση... Εγω εχω βαλει διαφορα χαρτια και θελω να δω στο τελος τι σκατα θα μετρησει... Ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του. Ας περιμενουμε τους πινακες και οποιος εχει απορια να παιρνει τηλεφωνο.
Dum spiro spero
Παντως εγω ξερω οτι η προυπηρεσια με βεβαιωση εργοδοτη κ ασφαλιστικου φορεα μετραει.
Εβαλε κανενας ειδηκοτητα ηλεκτρολογος¨΄΄΄
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
OΔηγίες για κατατάταξη επιτυχόντων ΕΠ. ΟΠ. Σε Ναυτικό και Αεροπορία
http://www.defencenet.gr/Kαθορίστηκαν με εγκύκλιο διαταγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας οι ημερομηνίες διεξαγωγής των διαδικασιών που θα ακολουθηθούν για την κατάταξη επαγγελματιών οπλιτών στα δύο Όπλα στο πλαίσιο των διαγωνισμών που έχουν ήδη προκηρυχθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη.Οι πίνακες με τη συνολική βαθμολογία θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού www.hellenicnavy.gr και της Πολεμικής Αεροπορίας www.haf.gr έως την 1η Φεβρουαρίου 2010.
Οι υπόλοιπες δοκιμασίες (υγειονομική, ψυχοτεχνική εξέταση και αθλητική) θα διεξαχθούν από 16 Φεβρουαρίου έως 26 Μαρτίου 2010.
Οι πίνακες με τους επιτυχόντες θα επικυρωθούν έως τις 31 Μαρτίου 2010.
Οι επιτυχόντες ΕΠ. ΟΠ. Στο Πολεμικό Ναυτικό θα καταταγούν στη ναυτική βάση «Κανελλόπουλος» στο Σκαραμαγκά στις 19 Απριλίου 2010. Την ίδια ημερομηνία θα καταταγούν στην 124 πτέρυγα βασικής εκπαίδευσης στην Τρίπολη οι επιτυχόντες ΕΠ. ΟΠ. Στην Πολεμική Αεροπορία.
καλησπερα παιδια, γιατι γινεται ενας χαμος τι γινεται με την προυπυρεσια, μπορει καποιος να μου εξηγισει κι εμενα
γιατι εχω μπερδευτει΄;
Ρε παιδια εγω εχω προυπηρεσια σεκιουριτι στο αεροδρομιο του ηρακλειου... Μετραει. Εχω δηλωσει αμυνα αεροδρομιων...
Ρε παιδια εγω εχω προυπηρεσια σεκιουριτι στο αεροδρομιο του ηρακλειου... Μετραει; Εχω δηλωσει αμυνα αεροδρομιων... Για πειτε μου γτ δεν ξερω
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 79
Ποο ελεος ολοι αμυνας αεροδρομιων βαλατε; Ελεοςςςςςς
Θα γινει της... Ιεροδουλης

Εγω εβαλα ηλεκτρολογος
Ρε παιδια εγω εχω προυπηρεσια σεκιουριτι στο αεροδρομιο του ηρακλειου... Μετραει; Εχω δηλωσει αμυνα αεροδρομιων... Για πειτε μου γτ δεν ξερω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης