Γιορτές στο στρατόπεδο
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Γιορτές στο στρατόπεδο
Su έχω ιδέα από τα αηδιαστικά πασχαλιάτικα και χριστουγεννιάτικα πάρτυ για τις κυράτσες που νομίζουν πως είναι κάποιες και το παίζουν κυρίες μπροστά σε φαντάρους.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Γιορτές στο στρατόπεδο
Ισως να αναφερεσαι στην μητερα σου που ειναι συζυγος στρατιωτικου.
Ουτε εγω συμφωνω για τους ψηστες στρατευσιμους αλλα καποιος πρεπει να ψησει για να τηρηθει το εθιμο. Οι εθελοντες παιρνουν αγραφη- (τιμητικη) αδεια... Να τα λεμε ολα, οχι ο, τι μας συμφερει.
Ουτε εγω συμφωνω για τους ψηστες στρατευσιμους αλλα καποιος πρεπει να ψησει για να τηρηθει το εθιμο. Οι εθελοντες παιρνουν αγραφη- (τιμητικη) αδεια... Να τα λεμε ολα, οχι ο, τι μας συμφερει.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Γιορτές στο στρατόπεδο
Σε όλους αναφέρομαι και φυσικά και στην δική μου οικογένεια - εκτός από τον πατέρα μου οφείλω να πω, που σεβόταν το κάθε παιδί που έκανε την θητεία του και δεν τα γούσταρε όλα αυτά.
Είναι μεγάλη ξεφτίλα να πηγαίνεις σε τέτοιες αηδίες. Καιρός ήταν να σταματήσει. Θες να τηρήσεις το έθιμο; Προσέλαβε κέτερινγκ και βάλε όλους αυτούς που θέλουν να παραβρεθούν να πληρώσουν. Έτσι κι αλλιώς ως στρατός θα πλήρωνες λιγότερα, άρα όποιος ήθελε να φάει θα πλήρωνε.
Στρατιώτες είναι όλοι, όχι υπηρέτες και σερβιτόροι της μάνας μου και των συγγενών του κάθε στελέχους.
Είναι μεγάλη ξεφτίλα να πηγαίνεις σε τέτοιες αηδίες. Καιρός ήταν να σταματήσει. Θες να τηρήσεις το έθιμο; Προσέλαβε κέτερινγκ και βάλε όλους αυτούς που θέλουν να παραβρεθούν να πληρώσουν. Έτσι κι αλλιώς ως στρατός θα πλήρωνες λιγότερα, άρα όποιος ήθελε να φάει θα πλήρωνε.
Στρατιώτες είναι όλοι, όχι υπηρέτες και σερβιτόροι της μάνας μου και των συγγενών του κάθε στελέχους.
Γιορτές στο στρατόπεδο
Ειπαμε περικοπες να κανουμε κετερινγκ θα παρουμε. Εσυ για υπουργος οικονομιας εκανες τζενερεξ. Αν θες και κατι αλλο να παρουμε πες το
Ακου κετερινγκ

Γιορτές στο στρατόπεδο
μάλλον μιζούλα έχει στηνάκρη του μυαλού του και θέλει catering. Είπαμε η ιδεολογία μας είναι αριστερή και η τσέπη μας ακροδεξιά!cristi έγραψε:Ειπαμε περικοπες να κανουμε κετερινγκ θα παρουμε. Εσυ για υπουργος οικονομιας εκανες τζενερεξ. Αν θες και κατι αλλο να παρουμε πες τοΑκου κετερινγκ
-
- Αντισυνταγματάρχης
Γιορτές στο στρατόπεδο
To κέτερινγκ θα το πλήρωναν αυτοί που θα τρώγανε, πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος αυτό;
Θες "πολυτέλεια" και να το παίζεις κάποιος; Πλήρωσε.
Ο φαντάρος δεν είναι ο ***** της υπόθεσης.
Θες "πολυτέλεια" και να το παίζεις κάποιος; Πλήρωσε.
Ο φαντάρος δεν είναι ο ***** της υπόθεσης.
Γιορτές στο στρατόπεδο
Αχαχααχαχ τοπολ τωρα ειδα την υπογραφη σου ε οχι δεν γινεται αυτο αχαχαχαχα
Γιορτές στο στρατόπεδο
Εντάξει ρε Gener κανείς δεν διαφωνεί ότι πρέπει οι φαντάροι να κάνουν τις παραδουλεύτρες. Το ίδιο λέμε. Απλά κάνουμε λίγο πλακίτσα.
Υγ. Αν ρε gener άφηναν την Κυριακή του Πάσχα να μπουν οι λαθρομετανάστες να φάνε αρνί θα είχες τις ίδιες αντιρρήσεις;
Υγ. Αν ρε gener άφηναν την Κυριακή του Πάσχα να μπουν οι λαθρομετανάστες να φάνε αρνί θα είχες τις ίδιες αντιρρήσεις;
Γιορτές στο στρατόπεδο
TOPOL-M έγραψε: Υγ. Αν ρε gener άφηναν την Κυριακή του Πάσχα να μπουν οι λαθρομετανάστες να φάνε αρνί θα είχες τις ίδιες αντιρρήσεις;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Signaller την Δευ Μαρ 15, 2010 8:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιορτές στο στρατόπεδο
Ε πολυπατριωτικα το πηρε ο τζε με τους φανταρους θαρρεις και μεις θελουμε να γυρνανε αρνια και να σερβιρουν. Ε οκ. Θα γυρναμε το αρνι με το διοικητη Να ειναι ικανοποιημενος και ο τζε. Και ο υδκτης θα σερβιρει

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Γιορτές στο στρατόπεδο
Αν και ο Generx το βλέπει από διαφορετική γωνία Φοβάμαι ότι έχει ένα δίκιο και εξηγούμαι:
Καλές οι γιορτές και οι εκδηλώσεις, αλλά αν ρωτήσετε τους στρατεύσιμους που δεν είναι παραμένοντες και τους κρατάνε μέσα στο στρατόπεδο κόβοντας τους την άδειά (γιατί σίγουρα δεν φτάνουν οι παραμένοντες για να βγει όλη η δουλειά) θα δείτε τι θα σας πουν.
Ρωτήσετε και τους βαθμοφόρους που δεν είναι υπηρεσία αλλά τους φέρνει μέσα ο Διοικητής, είτε γιατί είναι στις επιτροπές προετοιμασίας είτε για να φαίνεται μεγάλη η συμμετοχή θα δείτε τι θα σας πουν και αυτοί.
Ρωτήσετε και τους γονείς των στρατευσίμων Που ήρθαν από την άλλη άκρη του κόσμου (κατ) αναγκαστικά για να είναι μαζί με τα παιδιά τους μια τέτοια ημέρα και να φάνε κρύο αρνί θα δείτε τι θα σας απαντήσουν.
Βασικά ζεστό αρνί θα φάνε μόνο οι ψήστες και μπορεί και ο διοικητής και οι εκλεκτοί του καλεσμένοι οι οποίοι, Και αυτοί λόγω υποχρέωσης πάνε στην εκδήλωση.
Οι δε σερβιτόροι -μάγειρες και Οι αγγαρείες για το μαζεμα των τραπεζιών-πιάτα κλπ... Αυτοί να δειτε τι τραβάνε...
Και είναι τόσοι άλλοι που τρέχουν για να γίνει μια τέτοια εκδήλωση από την οποία τελικά κανένας δεν φεύγει ευχαριστημένος.
Το καλύτερο το άφησα για το τέλος...
Έχετε δει τις φάτσες αυτών που σηκώνονται να χορέψουν κατ (αναγκαστικά) επειδή τους έκανε νόημα ο Διοικητής γιατί έχει ήδη περάσει η ώρα και κανείς δεν σηκώθηκε;
Είναι ότι πιο αστείο έχω δει ποτέ μου.
Δεν λέω υπάρχουν πάντα και κάνα-δυο μερακλήδες που θα σηκωθούν να χορέψουν επειδή το γουστάρουν αλλά αυτοί είναι εξαίρεση στον κανόνα.
Όλοι αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι θα σας απαντούσαν οτι προτιμούν να περάσουν αυτή την Μέρα στο σπιτι τους, με αγαπημένα τους προσωπα, να φανε ζεστό το δικό τους αρνάκι και να διασκεδάσουν πραγματικά όπως αυτοί θέλουν, χωρίς να έχουν επάνω τους όλα τα κουτσομπολίστικα βλέμματα.
Οι παραμένοντες άνετα μπορούν να γιορτάσουν μόνοι τους με τον Διοικητή χωρις πολλές φανφάρες, και νομιζω θα περασουν και καλύτερα.
Δεν το κοιτάω από άποψη οικονομίας αλλά περισσότερο από άποψη ποιότητας, αν και τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν δεν είναι και λίγα...
Καλές οι γιορτές και οι εκδηλώσεις, αλλά αν ρωτήσετε τους στρατεύσιμους που δεν είναι παραμένοντες και τους κρατάνε μέσα στο στρατόπεδο κόβοντας τους την άδειά (γιατί σίγουρα δεν φτάνουν οι παραμένοντες για να βγει όλη η δουλειά) θα δείτε τι θα σας πουν.
Ρωτήσετε και τους βαθμοφόρους που δεν είναι υπηρεσία αλλά τους φέρνει μέσα ο Διοικητής, είτε γιατί είναι στις επιτροπές προετοιμασίας είτε για να φαίνεται μεγάλη η συμμετοχή θα δείτε τι θα σας πουν και αυτοί.
Ρωτήσετε και τους γονείς των στρατευσίμων Που ήρθαν από την άλλη άκρη του κόσμου (κατ) αναγκαστικά για να είναι μαζί με τα παιδιά τους μια τέτοια ημέρα και να φάνε κρύο αρνί θα δείτε τι θα σας απαντήσουν.
Βασικά ζεστό αρνί θα φάνε μόνο οι ψήστες και μπορεί και ο διοικητής και οι εκλεκτοί του καλεσμένοι οι οποίοι, Και αυτοί λόγω υποχρέωσης πάνε στην εκδήλωση.
Οι δε σερβιτόροι -μάγειρες και Οι αγγαρείες για το μαζεμα των τραπεζιών-πιάτα κλπ... Αυτοί να δειτε τι τραβάνε...
Και είναι τόσοι άλλοι που τρέχουν για να γίνει μια τέτοια εκδήλωση από την οποία τελικά κανένας δεν φεύγει ευχαριστημένος.
Το καλύτερο το άφησα για το τέλος...
Έχετε δει τις φάτσες αυτών που σηκώνονται να χορέψουν κατ (αναγκαστικά) επειδή τους έκανε νόημα ο Διοικητής γιατί έχει ήδη περάσει η ώρα και κανείς δεν σηκώθηκε;
Είναι ότι πιο αστείο έχω δει ποτέ μου.
Δεν λέω υπάρχουν πάντα και κάνα-δυο μερακλήδες που θα σηκωθούν να χορέψουν επειδή το γουστάρουν αλλά αυτοί είναι εξαίρεση στον κανόνα.
Όλοι αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι θα σας απαντούσαν οτι προτιμούν να περάσουν αυτή την Μέρα στο σπιτι τους, με αγαπημένα τους προσωπα, να φανε ζεστό το δικό τους αρνάκι και να διασκεδάσουν πραγματικά όπως αυτοί θέλουν, χωρίς να έχουν επάνω τους όλα τα κουτσομπολίστικα βλέμματα.
Οι παραμένοντες άνετα μπορούν να γιορτάσουν μόνοι τους με τον Διοικητή χωρις πολλές φανφάρες, και νομιζω θα περασουν και καλύτερα.
Δεν το κοιτάω από άποψη οικονομίας αλλά περισσότερο από άποψη ποιότητας, αν και τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν δεν είναι και λίγα...
Γιορτές στο στρατόπεδο
Ενα αρνακι ειχαμε σουβλιστο, κ ενα γλεντι με χορο κ πολιτες, το εκοψαν κ αυτο. Ας πανε να τα κοψουν απο εκει που πρεπει, κ οχι απο την χαρα των οπλιτων. Ανεπιτρεπτο. Βεβαια το στησιμο των σκηνων μανικι, αλλα αξιζε το κοπο.
- gimitrop
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Γιορτές στο στρατόπεδο
Ήμουν από αυτούς που έκαναν Ανάσταση μέσα στο στρατόπεδο ενώ είχα άδεια μέχρι την Μ. Παρασκευή. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα για μένα να έπαιρνα άδεια μετά το Πάσχα γιατί ετσι όπως έγινε είναι σαν να σου δίνουν ένα γλυκό και να σου το παίρνουν πίσω μισοφαγωμένο. Σίγουρα δεν Ήταν το πιο ευτυχισμένο Πάσχα της ζωής μου αλλά τουλάχιστον το βράδυ της Ανάστασης δεν είχα υπηρεσία
Φαντάζομαι ότι θα είχα την ίδια περίπου αίσθηση αν έκανα Χριστούγεννα μέσα. Εσείς πώς περάσατε τις γιορτές φορώντας τα χακί; Κυρίως, πώς ήταν η ψυχολογία σας;Με την ευκαιρία της δημοσίευσης Θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους με υγεία και κυρίως σε όσους περάσουν αυτές τις άγιες μέρες σε κάποιο φυλάκιο στην άκρη του Θεού. Υπομονή μάγκες μου!

Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Γιορτές στο στρατόπεδο
gimitrop έγραψε:Ήμουν από αυτούς που έκαναν Ανάσταση μέσα στο στρατόπεδο ενώ είχα άδεια μέχρι την Μ. Παρασκευή. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα για μένα να έπαιρνα άδεια μετά το Πάσχα γιατί ετσι όπως έγινε είναι σαν να σου δίνουν ένα γλυκό και να σου το παίρνουν πίσω μισοφαγωμένο. Σίγουρα δεν Ήταν το πιο ευτυχισμένο Πάσχα της ζωής μου αλλά τουλάχιστον το βράδυ της Ανάστασης δεν είχα υπηρεσίαΦαντάζομαι ότι θα είχα την ίδια περίπου αίσθηση αν έκανα Χριστούγεννα μέσα. Εσείς πώς περάσατε τις γιορτές φορώντας τα χακί; Κυρίως, πώς ήταν η ψυχολογία σας;Με την ευκαιρία της δημοσίευσης Θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους με υγεία και κυρίως σε όσους περάσουν αυτές τις άγιες μέρες σε κάποιο φυλάκιο στην άκρη του Θεού. Υπομονή μάγκες μου!
Έλα μωρέ, λες και έκανες πολλές γιορτές μέσα, σιγά, κάθε χρόνο το κάνεις; Τι να πούνε και τα στελέχη;
Η αλήθεια θα σε απελευθερώσει αλλά πρώτα θα σε τσατίσει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες