Καλά πώς ξέρεις ότι αυτοί οι άντρες που βάζεις έχουν χιούμορ;(αυτό δεν είπες ότι κοιτάς;
)

(Αν ειναι να παω για γενικο ρεκτιφιε
) Ενταξει, ως δεσμευμενη κοπελα ισως να μην ανταποκριθω... Αλλα δε το ξερετε εσεις αυτο αρα δε δικαιολογειστε.

Οι πιο μεγαλες μαλλον εχουν και λιγο διαφορετικα γουστα... Ειμαι μια μερα παραλια και βλεπω μπροστα 3-4 μιλφακια... Οποτε η μια μου κανει νοημα (σημειωση: Δεν ειμαι τιποτα τις προκοπης αλλα εχουμε και καμια περαση που και που!) παω κει... Λεω τι εγινε τι θελετε; Μου λεει '' να εχουμε γυρισει ολη τη χαλκιδικη φετος και πρωτη φορα βλεπω ετσι εναν. Αντρα.'' λεω ''ασε με ρε θεια, δηλαδη τι σ'αρεσε''.''Ε, να μου λεει οσους βλεπουμε ειναι με ξυρισμενο στηθος λαδωμενο κορμι ενω εσυ εισαι. Αυθεντικος ρε παιδι μου με την τριχα σου!''...
Λεω... Μπραβο βιτσια οι 35αρες...

αλλα τοτε μου αρεσε πολυ εμφανισιακα. Αλλα μολις χωρισα και τον ειδα με τα πραγματικα ματια σκεφτηκα "ημουν με αυτον εγω;
" (ψωνιο
) Ο καθενας εχει το δικο του γουστο Κ ο καθενας βλεπει διαφορετικα τον αλλο...
D.Y.K έγραψε:Καλά εγώ δεν παντρεύομαι έτσι κι αλλιώς (Μέχρι τα 28 περίπου) , αλλά με την Ιταλίδα απλά θα είχε προχωρήσει το ζήτημα. Με την συγκεκριμένη μιλάμε ακόμη μέσω skype (Φυσικά και αυτή και εγώ έχουμε σχέση πλεον)

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης