θελω ο αντρας να με φροντιζει, και να με αφηνει να τον φροντιζω. Να μου κανει το μασαζακι μου αν πιαστω, να μου κανει εστω μια φορα το φαγακι και επισης...(ελπιζω να μην υπαρξουν αντιδρασεις σε αυτο που θα πω)... να μου βαψει και τα νυχια στο δεξι χερι ας πουμε που δυσκολευομαι(πχ)... Οπως και εγω θα ηθελα να τον ξυρισω ας πουμε...
tsiripobina έγραψε:θελω ο αντρας να με φροντιζει, και να με αφηνει να τον φροντιζω. Να μου κανει το μασαζακι μου αν πιαστω, να μου κανει εστω μια φορα το φαγακι και επισης... (ελπιζω να μην υπαρξουν αντιδρασεις σε αυτο που θα πω) ... να μου βαψει και τα νυχια στο δεξι χερι ας πουμε που δυσκολευομαι (πχ) ... Οπως και εγω θα ηθελα να τον ξυρισω ας πουμε...
Άν είναι ποτέ δυνατόν, εσύ είσαι ικανή σε λίγο να του ζητήσεις να τα βάψει και ο ίδιος. Δεν γίνονται αυτά κοπέλα μου! Προσγειώσου!
Αυτα τα "δε τα κανουν αυτα οι αντρες" ενω στην ουσια κανουν αλλα κ αλλα θα μας φανε. Απεχει παααρα πολυ να βαψει τα δικα μου απο τα δικα του. Δηλαδη μια βοηθεια να μου κρεμασει την κουρτινα που δε μπορω ειναι πιο αντρουε απο το να με βοηθησει να βαψω ενα νυχι... Τι να πω; !
tsiripobina έγραψε:Αυτα τα "δε τα κανουν αυτα οι αντρες" ενω στην ουσια κανουν αλλα κ αλλα θα μας φανε. Απεχει παααρα πολυ να βαψει τα δικα μου απο τα δικα του. Δηλαδη μια βοηθεια να μου κρεμασει την κουρτινα που δε μπορω ειναι πιο αντρουε απο το να με βοηθησει να βαψω ενα νυχι... Τι να πω;
ετσι οπως παει η κοινωνια μας σε πληροφορω οτι δεν απεχει καθολου απο το να βαψει τα δικα του. Ενα τσιγαρο δρομος ειναι. Αλλο κουρτινα Και αλλο να σου βαψει τα νυχια. Ααααα ολα κι ολα εγω τον ανδρα τον θελω ανατολιτη. Πασα στα γιαννενα. Αχαχαχαα
Δηλαδη ολοι οι κομμωτες, μακιγιεζ κτλ ειναι γκει να υποθεσω οτι πιστευετε. Δεν ειναι ετσι ομως! Δεν ειπα να μου βαφει τα νυχια συνεχεια, υπαρχει κ κοπελα γιαυτο. Αλλα ειπα πχ μια βοηθεια που θα μπορουσε/ηθελα να κανει... Επισης ο αντρας αντρας δε μαγειρευει κιολας cristi μου, να υποθεσω οτι κ αυτο γκεικο το θεωρεις; Τι αλλο θα ακουσω!
Εμ οι περισσοτεροι κομμωτες τι ειναι ; Δεν ειναι ομως θεμα γκει. Ειναι καθαρα θεμα ανδρα ΑΝΔΡΑ. Αλλο να εισαι αρρωστη η να μην εχεις τα κεφια σου και να μαγειρεψει κατι να φατε και αλλο να το κανει τακτικα. Εμενα δεν μου αρεσει αυτο στον ανδρα. Βεβαια υπαρχουν και μερικοι που το κανουν οικιοθελως αχαχαχαχ χωρις να υπαρχει λογος. Ε δεν μου αρεσει. Η θεση του ανδρα αλλη και της γυναικας αλλη. Αυτη ειναι η αποψη μου.
Τι να πω... Εγω θελω να αλληλοβοηθειομαστε σε οποιοδηποτε τομεα. Ειτε λεγεται νοικοκυριο, ειτε οτιδηποτε. Δε λεω να καθομαι εγω να λιμαρω τα νυχια μου και εκεινος να πλενει τα πιατα αλλα ως εργενης ενας αντρας εφοσον εχει φυγει απο το σπιτι της μαμας εχει μαθει να τα κανει αυτα ουτως η αλλως, θα εχω παιδια να νταντευω, δε θα νταντευω και αντρα επειδη και μονο ειναι ΑΝΤΡΑΣ!
tsiripobina θα εχω παιδια να νταντευω, δε θα νταντευω και αντρα επειδη και μονο ειναι ΑΝΤΡΑΣ!<br/ έγραψε:
[/QUOTE">[quote=tsiripobina θα εχω παιδια να νταντευω, δε θα νταντευω και αντρα επειδη και μονο ειναι ΑΝΤΡΑΣ!
στεκομαι εδω και θα διαφωνησω καθετα διοτι αν εχεις αυτην την αποψη θα ειναι οτι καταστροφικο για το γαμο σου. Καλα ειναι και τα παιδια και πανω απο ολους και ολα αλλα αν αφησεις και παραμελησεις τον ανδρα σου θα τον ψαχνεις οπωσδηποτε. Και φυσικα θα τον νταντευεις και αυτον. Και τοτε ενα παραπανω. Αν επικεντρωθεις στο μεγαλωμα των παιδιων σου θα αφησεις κατι αλλο πισω κοιτα να μην ειναι ο συντροφος σου. Εκαψες γουνα μετα