Γιατί επιλέγω Ειδικές Δυνάμεις;
Μπορεις να μου ξεδιπλωσεις τη σκεψη σου να καταλαβω;
Ε να μην κανουμε τσατ βρε. Τι εννοεις; Και που ειμαι λαθος. Αυτο ρωταω
Εισαι λαθος εκει Που λες δεν ειναι σωστο νεο παιδι να σκεφταισε ετσι ο καθενας σκεφταιτε οπως θελει. Καταλαβες;
Ε ναι. Αυτο να λεγεται. Καθενας οπως θελει σκεφτεται. Χαλαρα δεν προσπαθω να σου αλλαξω τη σκεψη
Ουτε ο ιδιος ο Θεος μπορει να μου αλαξει σκεψη
Στοχος ζωης παντα. Λ. Ο. Κ αλλα ειμαι αναμεσα και στα ΟυΚ
Ο. Υ. Κ πας μονο σαν μονιμος το εχουμε πει 1000ες φορες
zxcva έγραψε:Στοχος ζωης παντα. Λ. Ο. Κ αλλα ειμαι αναμεσα και στα ΟυΚ
Καλά πρός το παρών υπηρέτησε σαν ΛΟΚΑΝΤΖΗΣ και άν ερεθιστείς με την ιδέα τότε κάνε και τα χαρτιά σου για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό στην Ειδικότητα 'Υποβρύχιος Καταστροφέας'.
Γει ποιο λογο θες να πας Ε. Δ.zxcva;
Εσύ ρε ΘΡΥΛΟΣ πήγες σε κανέναν ψυχολόγο πρωτού πας στο στρατό; Γιατί τι φταίμε οι υπόλοιποι να σε φάμε στη μάπα;
Ειλικρινά μετά από αυτά που διάβασα ότι έγραψες, το σκέφτομαι διπλά και τρίδιπλα αν θα πάω...
Άκου εκεί "ΟΥΚ ή θάνατος, η ζωή δεν έχει άλλες χαρές για μένα πέραν των ΟΥΚ. "κτλ
Ειλικρινά μετά από αυτά που διάβασα ότι έγραψες, το σκέφτομαι διπλά και τρίδιπλα αν θα πάω...
Άκου εκεί "ΟΥΚ ή θάνατος, η ζωή δεν έχει άλλες χαρές για μένα πέραν των ΟΥΚ. "κτλ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Εσένα τι σε νοιάζει ρε φίλε τι θα κάνει το παληκάρι; Αυτό που γουστάρει ο καθένας θα κάνει. Κοίτα την δικιά σου ζωή και μην κρίνεις τις υπόλοιπες
Ελατε ρε παιδια μη μαλωνετε! Ο καθενας κανει τις επιλογες του αν γουσταρει ο θρυλος ΟΥΚ και ειναι καυλνος με τα ΟΥΚ οκ εφοσον το γουσταρει τελος! Ο καθενας φιλε βιαστη τρελων παει για τους λογους του
Μην μου κολας εμενα Βιαστης τρελων! Και εσυ απο που και οσπου θα με φας στην μαπα. Για να ασχολεισε με εμενα φανταζομαι τη εισαι. Αλα δεν ασχολουμε θα τα πουμε αμα ειμασται μαζι. Που δεν το βλεπω. Και οπως ηπαν και οι αλοι δυο φιλοι ο καθενας κανει οτι τιυ γουσταρει. Και να σου πω και κατι την τρελα που εχω για τα ΟΥΚ ουτε που την φανταζεσαι αλα ουτε μια στο εκετομηριο δεν την εχεις εσυ!
Η αληθεια ειναι οτι ο βιαστης τρελων τα παραειπε λιγο τα πραγματα. Δικαιωμα του καθενος ειναι την τρελα του να την δινει οπου του κανει κεφι. Στη τελικη. Και η προσωπικη μου αποψη δεν μπορει κανεις να του την αφαιρεσεις. Παμε παρακατω

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες