Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από takis2 »

Βγηκε ανακοινωση και για στρατολογια για 1 φεβρουαριου αν δε κανω λαθος. Οπως και για αεροπορια
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

takis2 έγραψε:Βγηκε ανακοινωση και για στρατολογια για 1 φεβρουαριου αν δε κανω λαθος. Οπως και για αεροπορια
ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

DiMiTrA P έγραψε:
takis2 έγραψε:Βγηκε ανακοινωση και για στρατολογια για 1 φεβρουαριου αν δε κανω λαθος. Οπως και για αεροπορια
ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!
mili

Δημοσίευση από mili »

Που το ειδατε βρε παιδια; Εγω μονο της αεροποριας ειδα!
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

mili έγραψε:
http://www.stratologia.gr/MAIN.HTM
KAMELARXIS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από KAMELARXIS »

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ -

ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ - ΕΠΕΙΓΟΝ -

ΠΡΟΣ:- ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ -

Πίνακας Αποδεκτών - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ -

- ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ &ΕΞΕΛΙΞΗΣ -

ΚΟΙΝ.:- Τηλ:210-6574238,1204,1206 -

- Φ.415.15/2/200570 -

- Σ.140 -

- Αριθμός Εγκυκλίου:1 -

- Αθήνα,25 Ιαν 2010 -
ΘΕΜΑ: Κατάταξη Επαγγελματιών Οπλιτών στο Κοινό Στρατολογικό Σώμα ΣΧΕΤ.: Α. ΕΔΥΕΘΑ 32/2009 ΓΕΕΘΑ/ΔΣΛ. Β. Ν.3812/2009 «Αναμόρφωση Συστήματος Προσλήψεων στο Δημόσιο και άλλες Διατάξεις» (ΦΕΚ 234/28-12-2009, τ. Α΄) 1. Έχοντας υπόψη τη διάταξη του άρθρου 16 του (β) σχετικού, τροποποιούμε το (α) όμοιο ως προς τις καθοριζόμενες ημερομηνίες, προθεσμίες και διαδικασίες.

2. Η υποπαράγραφος β της παραγράφου 8 αντικαθίσταται ως εξής:

«β. Χορηγούν, με βάση την παρούσα, ΦΠ ή ΦΜ στους υπηρετούντες υποψήφιους, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στην παράγραφο 19β της παρούσας, προκειμένου να παρουσιαστούν στις αντίστοιχες επιτροπές για υγειονομική - ψυχοτεχνική εξέταση και αθλητικές δοκιμασίες ή στο Κέντρο Κατάταξης, προκειμένου να καταταγούν ως ΕΠ. ΟΠ, εφόσον προσκληθούν για κατάταξη. ».3. Το εδάφιο (2) της υποπαραγράφου α της παραγράφου 9 καταργείται και τα εδάφια (3),(4) και (5) αναριθμούνται σε (2),(3) και (4) αντίστοιχα.4. Η παράγραφος 11 αντικαθίσταται ως εξής: «11. Οι Πίνακες καταλλήλων και ακαταλλήλων (στους πίνακες ακαταλλήλων αναγράφεται και ο λόγος αποκλεισμού τους από τις επιλογικές διαδικασίες), κοινοποιούνται από την ΔΣΛ/ΓΕΕΘΑ, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:Www.geetha.mil.gr και www.stratologia.gr ή μέσω των Γραφείων Σχέσεων ΥΕΘΑ - Κοινού Αθηνών (Σόλωνος 34 - Αθήνα, τηλ.210 3630579 - 210 3630081), ή Β. Ελλάδος (Βασ. Γεωργίου 1 - Θεσ/νίκη, τηλ.2310 850060 - 2310 893237 ...
lefteris

Δημοσίευση από lefteris »

Όσο για την στρατολογία δεν βγάζω άκρη βρε παιδιά, τελικά που είναι τα αποτελέσματα; Και στο site δεν βλέπω κάτι...
mili

Δημοσίευση από mili »

DiMiTrA P έγραψε:
mili έγραψε:
http://www.stratologia.gr/MAIN.HTM

ε και τι το σαιτ δεν λεει κατι εχω μπει τοσες φορες σημερα που τα ειδατε εσεις βρε παιδια;
lefteris

Δημοσίευση από lefteris »

Αυτο λεω και εγω, δεν βλεπω κατι.

Melina

Δημοσίευση από Melina »

Οι ημερομηνιες του Στρατου Ξηρας κ των υπολοιπων σωματων βγηκαν, θα ηθελα να ρωτησω με την Στρατολογια τι θα γινει; Στην προκηρυξη αναφερει οτι οσοι δηλωσαν Αεροπορια κ Στρατολογια (οπως εγω) θα δωσουμε εξετασεις στην Αεροπορια. Εφοσον δεν εχει βγαλει ανακοινωση η στρατολογια τι θα κανουμε αν μας καλεσει η αεροπορια για τα αθληματα θα παμε να τα δωσουμε κ μετα θα ξαναπαμε για την Στρατολογια;
mili

Δημοσίευση από mili »

Melina έγραψε:Οι ημερομηνιες του Στρατου Ξηρας κ των υπολοιπων σωματων βγηκαν, θα ηθελα να ρωτησω με την Στρατολογια τι θα γινει; Στην προκηρυξη αναφερει οτι οσοι δηλωσαν Αεροπορια κ Στρατολογια (οπως εγω) θα δωσουμε εξετασεις στην Αεροπορια. Εφοσον δεν εχει βγαλει ανακοινωση η στρατολογια τι θα κανουμε αν μας καλεσει η αεροπορια για τα αθληματα θα παμε να τα δωσουμε κ μετα θα ξαναπαμε για την Στρατολογια;

Tι να σου πω βρε κοπελα μου κι εγω ρωτησα τους παρα πανω που τα ειδανε αλλα το σαιτ
δεν λεει κατι... Λογικα κι εμεις 01/02 αλλα δεν ξερω να σου πω με σιγουρια!
KAMELARXIS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Μπείτε στην ιστοσελίδα της στρατολογίας και διαβάστε το παρακάτω Αρχείο ΕΔΥΕΘΑ1/2010 (ΤΡΟΠΟΟΙΗΣΗ ΕΔΥΕΘΑ 32/2009)
melina

Δημοσίευση από melina »

KAMELARXIS έγραψε:Μπείτε στην ιστοσελίδα της στρατολογίας και διαβάστε το παρακάτω Αρχείο ΕΔΥΕΘΑ1/2010 (ΤΡΟΠΟΟΙΗΣΗ ΕΔΥΕΘΑ 32/2009)

Το εχουμε διαβασει αυτο δεν λεει κατι συγκεκριμενο για ημερομηνιες οπως τα υπολοιπα.
melina

Δημοσίευση από melina »

melina έγραψε:
KAMELARXIS έγραψε:Μπείτε στην ιστοσελίδα της στρατολογίας και διαβάστε το παρακάτω Αρχείο ΕΔΥΕΘΑ1/2010 (ΤΡΟΠΟΟΙΗΣΗ ΕΔΥΕΘΑ 32/2009)

Το εχουμε διαβασει αυτο δεν λεει κατι συγκεκριμενο για ημερομηνιες οπως τα υπολοιπα.

Συγνωμη λαθος τωρα το διαβασα καλυτερα αναφερει την ιδια διαδικασια με τα υπολοιπα, αρα περιμενουμε στις 1/2 κ τα αποτελεσματα της Στατολογιας.
KAMELARXIS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προσπάθησα νωρίτερα να στείλω το αρχείο αλλα δεν το εμφάνιζε όλο όπως και να έχει καλά αποτελέσματα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης