Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από takis2 »

Βγηκε ανακοινωση και για στρατολογια για 1 φεβρουαριου αν δε κανω λαθος. Οπως και για αεροπορια
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

takis2 έγραψε:Βγηκε ανακοινωση και για στρατολογια για 1 φεβρουαριου αν δε κανω λαθος. Οπως και για αεροπορια
ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

DiMiTrA P έγραψε:
takis2 έγραψε:Βγηκε ανακοινωση και για στρατολογια για 1 φεβρουαριου αν δε κανω λαθος. Οπως και για αεροπορια
ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!
mili

Δημοσίευση από mili »

Που το ειδατε βρε παιδια; Εγω μονο της αεροποριας ειδα!
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

mili έγραψε:
http://www.stratologia.gr/MAIN.HTM
KAMELARXIS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από KAMELARXIS »

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ -

ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ - ΕΠΕΙΓΟΝ -

ΠΡΟΣ:- ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ -

Πίνακας Αποδεκτών - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ -

- ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ &ΕΞΕΛΙΞΗΣ -

ΚΟΙΝ.:- Τηλ:210-6574238,1204,1206 -

- Φ.415.15/2/200570 -

- Σ.140 -

- Αριθμός Εγκυκλίου:1 -

- Αθήνα,25 Ιαν 2010 -
ΘΕΜΑ: Κατάταξη Επαγγελματιών Οπλιτών στο Κοινό Στρατολογικό Σώμα ΣΧΕΤ.: Α. ΕΔΥΕΘΑ 32/2009 ΓΕΕΘΑ/ΔΣΛ. Β. Ν.3812/2009 «Αναμόρφωση Συστήματος Προσλήψεων στο Δημόσιο και άλλες Διατάξεις» (ΦΕΚ 234/28-12-2009, τ. Α΄) 1. Έχοντας υπόψη τη διάταξη του άρθρου 16 του (β) σχετικού, τροποποιούμε το (α) όμοιο ως προς τις καθοριζόμενες ημερομηνίες, προθεσμίες και διαδικασίες.

2. Η υποπαράγραφος β της παραγράφου 8 αντικαθίσταται ως εξής:

«β. Χορηγούν, με βάση την παρούσα, ΦΠ ή ΦΜ στους υπηρετούντες υποψήφιους, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στην παράγραφο 19β της παρούσας, προκειμένου να παρουσιαστούν στις αντίστοιχες επιτροπές για υγειονομική - ψυχοτεχνική εξέταση και αθλητικές δοκιμασίες ή στο Κέντρο Κατάταξης, προκειμένου να καταταγούν ως ΕΠ. ΟΠ, εφόσον προσκληθούν για κατάταξη. ».3. Το εδάφιο (2) της υποπαραγράφου α της παραγράφου 9 καταργείται και τα εδάφια (3),(4) και (5) αναριθμούνται σε (2),(3) και (4) αντίστοιχα.4. Η παράγραφος 11 αντικαθίσταται ως εξής: «11. Οι Πίνακες καταλλήλων και ακαταλλήλων (στους πίνακες ακαταλλήλων αναγράφεται και ο λόγος αποκλεισμού τους από τις επιλογικές διαδικασίες), κοινοποιούνται από την ΔΣΛ/ΓΕΕΘΑ, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:Www.geetha.mil.gr και www.stratologia.gr ή μέσω των Γραφείων Σχέσεων ΥΕΘΑ - Κοινού Αθηνών (Σόλωνος 34 - Αθήνα, τηλ.210 3630579 - 210 3630081), ή Β. Ελλάδος (Βασ. Γεωργίου 1 - Θεσ/νίκη, τηλ.2310 850060 - 2310 893237 ...
lefteris

Δημοσίευση από lefteris »

Όσο για την στρατολογία δεν βγάζω άκρη βρε παιδιά, τελικά που είναι τα αποτελέσματα; Και στο site δεν βλέπω κάτι...
mili

Δημοσίευση από mili »

DiMiTrA P έγραψε:
mili έγραψε:
http://www.stratologia.gr/MAIN.HTM

ε και τι το σαιτ δεν λεει κατι εχω μπει τοσες φορες σημερα που τα ειδατε εσεις βρε παιδια;
lefteris

Δημοσίευση από lefteris »

Αυτο λεω και εγω, δεν βλεπω κατι.

Melina

Δημοσίευση από Melina »

Οι ημερομηνιες του Στρατου Ξηρας κ των υπολοιπων σωματων βγηκαν, θα ηθελα να ρωτησω με την Στρατολογια τι θα γινει; Στην προκηρυξη αναφερει οτι οσοι δηλωσαν Αεροπορια κ Στρατολογια (οπως εγω) θα δωσουμε εξετασεις στην Αεροπορια. Εφοσον δεν εχει βγαλει ανακοινωση η στρατολογια τι θα κανουμε αν μας καλεσει η αεροπορια για τα αθληματα θα παμε να τα δωσουμε κ μετα θα ξαναπαμε για την Στρατολογια;
mili

Δημοσίευση από mili »

Melina έγραψε:Οι ημερομηνιες του Στρατου Ξηρας κ των υπολοιπων σωματων βγηκαν, θα ηθελα να ρωτησω με την Στρατολογια τι θα γινει; Στην προκηρυξη αναφερει οτι οσοι δηλωσαν Αεροπορια κ Στρατολογια (οπως εγω) θα δωσουμε εξετασεις στην Αεροπορια. Εφοσον δεν εχει βγαλει ανακοινωση η στρατολογια τι θα κανουμε αν μας καλεσει η αεροπορια για τα αθληματα θα παμε να τα δωσουμε κ μετα θα ξαναπαμε για την Στρατολογια;

Tι να σου πω βρε κοπελα μου κι εγω ρωτησα τους παρα πανω που τα ειδανε αλλα το σαιτ
δεν λεει κατι... Λογικα κι εμεις 01/02 αλλα δεν ξερω να σου πω με σιγουρια!
KAMELARXIS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Μπείτε στην ιστοσελίδα της στρατολογίας και διαβάστε το παρακάτω Αρχείο ΕΔΥΕΘΑ1/2010 (ΤΡΟΠΟΟΙΗΣΗ ΕΔΥΕΘΑ 32/2009)
melina

Δημοσίευση από melina »

KAMELARXIS έγραψε:Μπείτε στην ιστοσελίδα της στρατολογίας και διαβάστε το παρακάτω Αρχείο ΕΔΥΕΘΑ1/2010 (ΤΡΟΠΟΟΙΗΣΗ ΕΔΥΕΘΑ 32/2009)

Το εχουμε διαβασει αυτο δεν λεει κατι συγκεκριμενο για ημερομηνιες οπως τα υπολοιπα.
melina

Δημοσίευση από melina »

melina έγραψε:
KAMELARXIS έγραψε:Μπείτε στην ιστοσελίδα της στρατολογίας και διαβάστε το παρακάτω Αρχείο ΕΔΥΕΘΑ1/2010 (ΤΡΟΠΟΟΙΗΣΗ ΕΔΥΕΘΑ 32/2009)

Το εχουμε διαβασει αυτο δεν λεει κατι συγκεκριμενο για ημερομηνιες οπως τα υπολοιπα.

Συγνωμη λαθος τωρα το διαβασα καλυτερα αναφερει την ιδια διαδικασια με τα υπολοιπα, αρα περιμενουμε στις 1/2 κ τα αποτελεσματα της Στατολογιας.
KAMELARXIS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προσπάθησα νωρίτερα να στείλω το αρχείο αλλα δεν το εμφάνιζε όλο όπως και να έχει καλά αποτελέσματα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης