Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Ναυτικού (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΣΜΥΝ

Δημοσίευση από ΣΜΥΝ »

D.Y.K έγραψε:Καλά έκανες φίλε μου και σ'ευχαριστούμε για όλες τις πληροφορίες σου.Εικόνα
Τιποτα DYK Να εισαι καλα.
Γιώτα

Δημοσίευση από Γιώτα »

Παιδια αν με το καλο μπουμε, ξερετε ποσο καιρο θα ειμαστε στο καραβι?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από D.Y.K »

nickthecooker έγραψε:Υγπως με κοβεις εεεεεεεεε καλο εεεεεεεεεε ρε συ φτασαμε τις 7 σελιδες ποπο ρεκορ δεν μπορω να ακουω ανοησιες ρε δυκ τρελαινομαι

Μην τρελένεσαι αγόρι μου απο τώρα.
Είναι νωρίς ακόμα.
Στην φρεγάτα με το καλό.
χααχχαχαχαχα
ΣΜΥΝ

Δημοσίευση από ΣΜΥΝ »

nickthecooker έγραψε:Υγπως με κοβεις εεεεεεεεε καλο εεεεεεεεεε ρε συ φτασαμε τις 7 σελιδες ποπο ρεκορ δεν μπορω να ακουω ανοησιες ρε δυκ τρελαινομαι
ειρωνευσου θα σου κοπουν αυτα
ΣΜΥΝ

Δημοσίευση από ΣΜΥΝ »

Γιώτα έγραψε:Παιδια αν με το καλο μπουμε, ξερετε ποσο καιρο θα ειμαστε στο καραβι;
σπανια να βγει απο Το καραβι επ. Οπ πριν την 7ετια. Εδω υπαρχουν στελεχη απο σχολη που βγηκαν μετα την 12ετια στην στερια
nickthecooker
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20
Επάγγελμα: μαγειρας

Δημοσίευση από nickthecooker »

Παιδια αποτι καταλαβενεται ο σμυν εχει φαει πολ σ... ο μεσα εκει ρε ς σου ειπα ξερουμε τι μας περιμενει τι αποθαρρυνεις τον κοσμο ενταξει οκ θα μου κοπον τωρα ομως σσσσσσσσσς γιατι αρχιζεις και γινεσαι κουραστικος εσυ ακομα μεσα στο καραβι εισαι μπηκες με μαυρα και βγαινεις με ασπρα μαλλια μηπωσ... αντε τωρα τωρα εχομε την αγνια μας εχουμε και τον αλλο και λεει τα δικα του και δευτερον δεν σε ρωτησε κανεις πως ειναι μεσα εσυ πουλησες πνευμα ελατε και ελατε μα ρε δυκ σαν πιο παλιος ωαλε μια ταξη γιατι αμα αναλαβουν οι κρητικοι χοχοχο ιντα θα γενει επαε περα...

ΣΜΥΝ

Δημοσίευση από ΣΜΥΝ »

nickthecooker έγραψε: Παιδια αποτι καταλαβενεται ο σμυν εχει φαει πολ σ... Ο μεσα εκει ρε ς σου ειπα ξερουμε τι μας περιμενει τι αποθαρρυνεις τον κοσμο ενταξει οκ θα μου κοπον τωρα ομως σσσσσσσσσς γιατι αρχιζεις και γινεσαι κουραστικος εσυ ακομα μεσα στο καραβι εισαι μπηκες με μαυρα και βγαινεις με ασπρα μαλλια μηπωσ... Αντε τωρα τωρα εχομε την αγνια μας εχουμε και τον αλλο και λεει τα δικα του και δευτερον δεν σε ρωτησε κανεις πως ειναι μεσα εσυ πουλησες πνευμα ελατε και ελατε μα ρε δυκ σαν πιο παλιος ωαλε μια ταξη γιατι αμα αναλαβουν οι κρητικοι χοχοχο ιντα θα γενει επαε περα...

χαχαχαχα εισαι ***** ρε ***** , σου ευχομαι καλα αποτελεσματα ειλικρηνα ειναι αμαρτια να μην μπεις σε καραβι εσυ
fregatovios

Δημοσίευση από fregatovios »

Που πατε ρε παιδια πολεμικο ναυτικο; Και ειδικα μερικοι που δηλωσαν αρμενιστες! Τασεις αυτοκτονιας εχεται; Φευγει ο ενας μετα τον αλλο. Αυτον τον μηνα εφυγε ενας αρμενιστης απο το καρβι που ειμαι, χωρια οι αλλοι που εφυγαν το 2009. Κι εγω περιμενω να αλλα δυο χρονια και τον μπουλο... Νοεμβριο 2011 ΠΟΛΙΤΗΣ, ο καλυτερος βαθμος του ναυτικου!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

fregatovios έγραψε:Που πατε ρε παιδια πολεμικο ναυτικο; Και ειδικα μερικοι που δηλωσαν αρμενιστες! Τασεις αυτοκτονιας εχεται; Φευγει ο ενας μετα τον αλλο. Αυτον τον μηνα εφυγε ενας αρμενιστης απο το καρβι που ειμαι, χωρια οι αλλοι που εφυγαν το 2009. Κι εγω περιμενω να αλλα δυο χρονια και τον μπουλο... Νοεμβριο 2011 ΠΟΛΙΤΗΣ, ο καλυτερος βαθμος του ναυτικου!

Καλησπέρα αδερφέ μου. Να σε ρωτήσω, Αρμενιστής είσαι ή κάποια άλλη ειδικότητα;
Επίσης με ποια προκύρηξη μπήκες (2005,2003 κλπ); Ή μήπως είσαι απο σχολή;
Ευχαριστώ.
Τις καλησπέρες μου.
nickthecooker
Posts in topic: 20
Επάγγελμα: μαγειρας

Δημοσίευση από nickthecooker »

Μια και σημερααααααααααααα

temeteron4
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από temeteron4 »

dyk συνχαρητηρια για το στρατο. Τωρα αμα περασεις Ναυτικο δεν θα πας;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Άν περάσω Ναυτικό θα πάω να δώσω και μετά θα έχω την ευκαιρία να επιλέξω φίλε μου.
Ακόμα δεν έχω κατασταλάξει φίλε μου.
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως άντε και στα δικά σου τώρα!
temeteron4
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

dyk Μες τα μεσανυχτα του Σαββατου τα βγαλανε αυτοι. Δουλευουν Σαββατο βραδυΕικόνα; Λες να σκασουν και τα δικα μας σημερα; Παντως στο στρατο κυμανθηκαν χαμηλα οι βασεις
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στο Ναυτικό να δείς πόσο χαμηλά θα κυμανθούν οι βάσεις φίλε μου ειδικά στις ειδικότητές μας... Ναι τα αναρτήσανε Σάββατο βράδυ και μπράβο τους... Ξεμπερδέψαμε!
temeteron4
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

MΕ αυτα που ειδα στο στρατο πιστευω οτι οι βασεις για την Ειδηκοτητα αρμενιστης μπορει να ειναι και 150. Α δηλωσα και μια αλλη που παιρνει 150 ατομα τεχνιτης οπλων;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης