Ναρκωτικά στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Ναρκωτικά στο στρατό

Δημοσίευση από tsiripobina »

Δε ξερω αλλα δεν εχει σχεση αυτο, εφοσον καποιος ειναι χρηστης σκοπος να δωσουμε συμβουλη για να αποτρεψουμε αυτο που κανει και οχι για να καλυφθει. Εγω ουτως η αλλως δε το συνεχιζω το θεμα, εφοσον ο διαχειριστης κρινει σωστο να δινουμε τετοιες συμβουλες μεσα απο το φορουμ εγω δε μπορω να παρεμβω...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Ναρκωτικά στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ρε κοπέλα μου αν ο άλλος κόψει για να μπει, και δεν καταλάβει ότι κάνει κακό στον εαυτό του. Μέσα θα μπλέξει χειρότερα. Αν δεν την παλεύει. Αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις.
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ναρκωτικά στο στρατό

Παιζουν και αναβολες ξερεις... Εχει αρα πολυ χρονο μπροστα του να απεξαρτηθει καπως πρωτου μπει.
Επαναλαμβανω, οπως φαινεται εσυ γνωριζεις καλυτερα αλλα σε ενα φορουμ οπου μπαινει καθε λογης ανθρωπος δε γινεται να δινουμε συμβουλες για το κακο καποιου. Απο εμενα ληγει εδω το θεμα, δεν υπαρχει λογος να συνεχισω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναρκωτικά στο στρατό

Ε η αναβολή δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση. Μπορεί για τους γιατρούς να είναι η εύκολη λύση. Αλλά όχι και η σωστότερη
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Ναρκωτικά στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Σιγά τη "συμβουλή" ρε τσιριπομπίνα. Αυτό το κάνουν άλλωστε πολλοί που καπνίζουν πολλά πακέτα τσιγάρο την ημέρα.

Λές και αν ακολουθήσει αυτή την μέθοδο ένας χρήστης θα τη βγάλει "καθαρή" μέσα στον Στρατό, σε ένα κλειστό και ελεγχόμενο χώρο.

Κάθε λίγο και λιγάκι γίνεται έφοδος από τη Δίωξη Ναρκωτικών και ο σκύλος τα μυρίζει όλα. Επομένως, ό, τι και να κάνει, πάλι θα τον πιάσουν.
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ναρκωτικά στο στρατό

Ναι Nasso αλλα αλλο να λες προσεχε γιατι κανουν εφοδους κλπ και αλλο να λες μη πεις οτι παιρνεις ουσιες ή πιες το ενα κανε το αλλο για να μη σε καταλαβουν. Γιατι εκτος που αν τους πιασουν θα εχουν προβλημα, ισως να'χουν και προβλημα υγειας μεσα εαν ειναι εξαρτημενοι. Οπως ειπα δεν ειμαι η καταλληλη για να απαντησω σε ενα τετοιο θεμα μιας και δε γνωριζω ουτε πως νιωθει καποιος εξαρτημενος απο ουσιες ουτε τι γινεται μεσα στα στραροπεδα αλλα το να δινονται καποιες συγκεκριμενες συμβουλες πιστευω δεν ειναι σωστο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναρκωτικά στο στρατό

Να πας στην τατιάνα στεφανίδου και να με καταγγείλειςΕικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναρκωτικά στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Η τσιριπομπινα εννοουσε καθοδηγησεις και οχι συμβουλες. Και εννοει για προληψη και οχι για το αν τον πιασουν η οχι. Οι στρατιωτες εκτος απο το να μενουν μεσα ειναι και εξοδοχοι που μπορουν φυσικα εκει να κανουν χρηση και να μπουν σαν κυριοι μεσα στα στρατοπεδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Ναρκωτικά στο στρατό

Δημοσίευση από ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ »

illy έγραψε:
Nassos έγραψε:Όταν υπηρετούσα, ένας Αξιωματικός σε μονάδα της παραμεθορίου συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών.
τετοια γινονται κ μετα ακους για θανατους φανταρων-οτι κ καλα αυτοκτονησαν- που τις περισσοτερες φορες εχουν γινει αυτοπτες μαρτυρες τετοιων καταστασεων... Ελεος!

Συμφωνω με την illy. Ενας που μου ειχε πει για οτι στον στρατο παιζουν να ναρκωτικα δεν το πιστευα τωρα που το ακουω πεφτω απ'υτα συνεφφα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΩΝ
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Ναρκωτικά στο στρατό

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

Παιδεια η αποψη μου ειναι πως ο καθενας μπορει να κανει οτι 8ελει χωρις να ενοχλει το αλλον
ειπαμε ομως
οχι και στον στρατο
ετσι απαξιωνουν τον στρατο
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Ναρκωτικά στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:Παιδεια η αποψη μου ειναι πως ο καθενας μπορει να κανει οτι 8ελει χωρις να ενοχλει το αλλον
ειπαμε ομως
οχι και στον στρατο

Το θέμα είναι πως όταν σταματάει η επίδραση αρχίζουν και γίνονται λίγο... 'ενοχλητικοί' φιλαράκι είτε στο στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, είτε στο φιλικό και κάτ'επεκτασην στην κοινωνία την ίδια.

Ναρκωτικά υπάρχουν, υπήρχαν και θα υπάρχουν στην κοινωνία και στον Στρατό γενικότερα.

Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Ναρκωτικά στο στρατό

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

ΔΥΚ θεωρω απολυτως σωστα αυτα που λες

Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Ναρκωτικά στο στρατό

Δημοσίευση από Black_Knight »

ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:Παιδεια η αποψη μου ειναι πως ο καθενας μπορει να κανει οτι 8ελει χωρις να ενοχλει το αλλον
ειπαμε ομως
οχι και στον στρατο

Ο στρατός όμως δεν παύει να είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας.

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Ναρκωτικά στο στρατό

Δημοσίευση από dimitris mak »

Στον στρατο παιζουν πολυ τα νακρωτικα και μου φενεται περιεγο που καποιοι δεν το ξερατε... ! Οπως ειπε και ο φιλος ο στρατος ειναι μικρογραφια της κοινωνιας που ζουμε. Εγω προσωπικα ακουσα περιστατικο απο συγκενικο μου προσωπο για το τι γινοταν στην ρεντινα και εφριξα. Ο καθε ανθρωπος ομως οτι θελει κανει... ! Αν θελει δεν κανει ποτε του, αν θελει το σταματαει η αν θελει το συνεχιζει και παιρνει αναβολες... Γιατι το να παρει μετρα για να μην το βρουν και να κανει καποιους μεσα να κανουν για πρωτη φορα χρηση, ειναι το χειροτερο απο ολα! Οσο για το ερωτημα που εκανε ο φιλος, αν πινεις πολυ γαλα και τρως χορτα και λαχανικα νομιζω και σε μια βδομαδα εχεις καθαρισει... ! Μιλαμε ομως για τσιγαρα οχι για πιο σκληρα.
Άβαταρ μέλους
ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ναρκωτικά στο στρατό

Δημοσίευση από ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ »

dimitris mak έγραψε:Στον στρατο παιζουν πολυ τα νακρωτικα και μου φενεται περιεγο που καποιοι δεν το ξερατε... ! Οπως ειπε και ο φιλος ο στρατος ειναι μικρογραφια της κοινωνιας που ζουμε. Εγω προσωπικα ακουσα περιστατικο απο συγκενικο μου προσωπο για το τι γινοταν στην ρεντινα και εφριξα. Ο καθε ανθρωπος ομως οτι θελει κανει... ! Αν θελει δεν κανει ποτε του, αν θελει το σταματαει η αν θελει το συνεχιζει και παιρνει αναβολες... Γιατι το να παρει μετρα για να μην το βρουν και να κανει καποιους μεσα να κανουν για πρωτη φορα χρηση, ειναι το χειροτερο απο ολα! Οσο για το ερωτημα που εκανε ο φιλος, αν πινεις πολυ γαλα και τρως χορτα και λαχανικα νομιζω και σε μια βδομαδα εχεις καθαρισει... ! Μιλαμε ομως για τσιγαρα οχι για πιο σκληρα.
Εγω δεν το ξερα που το περιεργο και μαλιστα εχω ακουσει παιζει πολυ ναρκωτικα μεσα και οχι λιγο και το εχω ακουσει απο ατομο που ξερει απο στρατο
ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΩΝ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες