Γιατί θέλουμε να γίνουμε ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο

Για ποιο λόγο κάνετε αίτηση για ΕΠΟΠ;

Το δημοψήφισμα λήγει την Παρ Σεπ 23, 2011 2:07 pm

Είιμαι άνεργος και δεν βρίσκω δουλειά
48
11%
Δουλεύω κάπου, αλλά θέλω κάτι σίγουρο
91
21%
Μου αρέσει ο στρατός
254
58%
Νομίζω ότι είναι σαν το δημόσιο
15
3%
Λόγω οικονομικής κρίσης
14
3%
Άλλος λόγος (να τον αναφερέτε)
14
3%

Σύνολο ψήφων: 436

Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από illy »

Μαρινα, ελα γνωριστειτε... Εικόνα
Dum spiro spero
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Rafale »

Δικαιολογηστε τη ψηφο σας
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tati »

Δυστυχως ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα πλεον, οτι κανουμε για εναν λογο τα κανουμε... Κ λυπαμαι πολυ γι'αυτο. Ειλικρινα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Marina2 »

Συμφωνώ με τον τατι κ εγω το 1ο ψηφισα κ πιστευω οτι ηταν και το πιο καθοριστικο για την αποφαση μου.
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tzovana18 »

Δεν μπορω να πω οτι θελω να μπω μονο για οικονομικους λογους αλλα μου αρεσει και ο στρατος... Μπορει να μην ειναι τοσο ομορφα οπως τα βλεπω εγω εξω και να απογοητευθω και να φυγω δεν θα καθομουν σε μια δουλεια αν δεν με ικανοποιήσει εμενα η δουλεια μου δεν θα καθομουν για κανεναν λογο... Δεν λεω μια δουλεια με στανταρ μισθο και καλες αποδοχες ειναι πολυ καλο στης μερες μας αλλα δεν μπορω να με φανταστω να καθομαι απο αγγαρεια στο στρατο για τα λεφτα! Οτι διαλεγω το βλεπω απο πολλες οψεις να με ικανοποιηει σε ολους τους τομεις! ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ (ΠΟΤΕ) !
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από roula24 »

Εγω παιδια ψηφισα το τριτο! Δεν θελω να μπω ουτε για οικονομικους λογους, ουτε γιατι τρελενομαι για τον στρατο! Δε λεω... Μου αρεσει! Δεν εδωσα ετσι! Μονο και μονο για να μπω! Απλα ο βασικος λογος που θελω να μπω σαν εποπ ειναι γιατι ειναι ο συζυγος μου στρατιωτικος (ΕΜΘ) οποτε καταλαβαινετε... Τις μεταθεσεις δε τις γλιτωνουμε ουτως ή αλλως και για να δουλεψω εγω στον ιδιωτικο τομεα ειναι κομματακι δυσκολο με ενα παιδι 2 χρονων και ανα 2-3 χρονια να αλλαζω δουλειες...
Άβαταρ μέλους
troller
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από troller »

tzovana18 έγραψε:Δεν μπορω να πω οτι θελω να μπω μονο για οικονομικους λογους αλλα μου αρεσει και ο στρατος... Μπορει να μην ειναι τοσο ομορφα οπως τα βλεπω εγω εξω και να απογοητευθω και να φυγω δεν θα καθομουν σε μια δουλεια αν δεν με ικανοποιήσει εμενα η δουλεια μου δεν θα καθομουν για κανεναν λογο... Δεν λεω μια δουλεια με στανταρ μισθο και καλες αποδοχες ειναι πολυ καλο στης μερες μας αλλα δεν μπορω να με φανταστω να καθομαι απο αγγαρεια στο στρατο για τα λεφτα! Οτι διαλεγω το βλεπω απο πολλες οψεις να με ικανοποιηει σε ολους τους τομεις! ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ (ΠΟΤΕ) !
ΣΩΣΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ν ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Στην αρχη ολες τις δουλειες που παμε να κανουμε τις αγαπαμε. Στη πορεια ομως και με τα χρονια λεμε γιατι διαλεξα να γινω εποπ. Παντα αυτο συμβαινει με τους ανθρωπους. Και ετσι αρχιζουμε τις γκρινιες κλπ. Η πορεια ομως και τα χρονια θα ρθουν και θα παρουν ολο τον ενθουσιασμο και την αγαπη για καθε επαγγελμα μας.
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Ψηφισα το "μου αρεσει ο στρατος" γιατι θεωρω οτι ΘΑ μου αρεσει. Το ευχομαι να μου αρεσει γιατι θελω οταν ξυπναω να πηγαινω με χαρα στη δουλεια μου και οχι να λεω πωωωω ρε που@@η μου που παω τωρα... Επισης ειναι και ο αντρας μου εποπ ειμαστε στον εβρο τωρα και επειδη ειναι ολμιστης μαλλον σε νησια Θα ειναι οι μεταθεσεις του κατα κυριο λογο. Οποτε ειναι και για μενα η καλυτερη επιλογη. Βασικα πιστευω οτι μου ταιριαζει ο στρατος καθως ημουν απο μικρη "αγοροκοριτσο".Εικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Mat

Δημοσίευση από Mat »

Εγω εβαλα θελω κατι σιγουρο. Οταν δουλευεις εξω αρχιζεις και εκτιμας πραγματα και καταστασεις. Οπωτε μια ειναι η λυση στα χρονια μας η δικια σου δουλεια, εξερετικα δυσκολο επιχειρημα, η κατι σιγουρο η νυχτα και σε νησια αλλα αυτο δεν κραταει πολυ. Οπωτε αναγκαστηκα κατι σιγουρο...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

KAITH έγραψε:Ψηφισα το "μου αρεσει ο στρατος" γιατι θεωρω οτι ΘΑ μου αρεσει. Το ευχομαι να μου αρεσει γιατι θελω οταν ξυπναω να πηγαινω με χαρα στη δουλεια μου και οχι να λεω πωωωω ρε που@@η μου που παω τωρα... Επισης ειναι και ο αντρας μου εποπ ειμαστε στον εβρο τωρα και επειδη ειναι ολμιστης μαλλον σε νησια Θα ειναι οι μεταθεσεις του κατα κυριο λογο. Οποτε ειναι και για μενα η καλυτερη επιλογη. Βασικα πιστευω οτι μου ταιριαζει ο στρατος καθως ημουν απο μικρη "αγοροκοριτσο".Εικόνα
θες να ξυπνας και να πηγαινεις με χαρα στη δουλεια σου; Μα δεν πηγαινεις σε μια δουλεια σαν ιδιωτικος υπαλληλος σε καταστημα καιτη ουτε υπαλληλος σαε παιδοτοπο Αυτο και να το θες να το πεις και να πεισεις τον εαυτο σου δεν θα γινει ποτε. Θα αναθεωρησεις πολλα. Πιστεψε με. Ολοι που δεν ξεραμε ετσι ειμασταν οταν μπηκαμε τα ειδαμε κολυωμενα. Επλιζω να με θυμηθεις καποια στιγμη και να πεις ρε συ αυτη καλα στο φορουμ μου τα ελεγε. Κρατα αντοχες Και δυναμεις αυτο μπορω μονο να σου πω. Δεν ειναι δουλεια ουτε επαγγελμα ο στρατος μονο οταν μπεις θα καταλαβεις αυτα που σου λεω. Ευχομαι ομως να ειναι ετσι για σενα καλυτερα απο την ανωμαλη προσγειωση που καναμε εμεις

KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

cristi έγραψε:
KAITH έγραψε:Ψηφισα το "μου αρεσει ο στρατος" γιατι θεωρω οτι ΘΑ μου αρεσει. Το ευχομαι να μου αρεσει γιατι θελω οταν ξυπναω να πηγαινω με χαρα στη δουλεια μου και οχι να λεω πωωωω ρε που@@η μου που παω τωρα... Επισης ειναι και ο αντρας μου εποπ ειμαστε στον εβρο τωρα και επειδη ειναι ολμιστης μαλλον σε νησια Θα ειναι οι μεταθεσεις του κατα κυριο λογο. Οποτε ειναι και για μενα η καλυτερη επιλογη. Βασικα πιστευω οτι μου ταιριαζει ο στρατος καθως ημουν απο μικρη "αγοροκοριτσο".Εικόνα
θες να ξυπνας και να πηγαινεις με χαρα στη δουλεια σου; Μα δεν πηγαινεις σε μια δουλεια σαν ιδιωτικος υπαλληλος σε καταστημα καιτη ουτε υπαλληλος σαε παιδοτοπο Αυτο και να το θες να το πεις και να πεισεις τον εαυτο σου δεν θα γινει ποτε. Θα αναθεωρησεις πολλα. Πιστεψε με. Ολοι που δεν ξεραμε ετσι ειμασταν οταν μπηκαμε τα ειδαμε κολυωμενα. Επλιζω να με θυμηθεις καποια στιγμη και να πεις ρε συ αυτη καλα στο φορουμ μου τα ελεγε. Κρατα αντοχες Και δυναμεις αυτο μπορω μονο να σου πω. Δεν ειναι δουλεια ουτε επαγγελμα ο στρατος μονο οταν μπεις θα καταλαβεις αυτα που σου λεω. Ευχομαι ομως να ειναι ετσι για σενα καλυτερα απο την ανωμαλη προσγειωση που καναμε εμεις

ισα ισα που δεν το θεωρω επαγγελμα αλλα "τροπο ζωης" και οσα αρνητικα και να μου λενε οι αλλοι εγω τα βλεπω ολα θετικα... Θα μπω ομως και θα γυρισω παλι εδω να σου πω πραγματικα πως το βιωνω. Εδω θα ειμαστεΕικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Ναι Καιτουλα μου. Θελω να μπεις με το καλο να τα δεις απο μονη σου και στο κεν και στη μοναδα και να Τα λεμε.Εικόνα Και να θυμασαι οτι εσυ μπορει να εχεις ολη την καλη διαθεση να το δεις θετικα μα δε θα σε αφηνουν οι διαταγες και οι ανωτεροι σου Και θα ρθει η στιγμη της εσωτερικης φθορας Που θα σε κανει να νιωσεις καπως. Βλεπεις στο στρατο δεν ειναι τι ειμαστε διατεθημενοι να κανουμε αλλα τι μας επιβαλλουν να κανουμε. Οπως και ναχει εδω θα ειμαστε. Ελπιζω τουλαχιστο. Αχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Κυρ Μαρ 14, 2010 4:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Betty
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Betty »

Εγώ διάλεξα "μου αρέσει ο στρατός". Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πεις ότι σου αρέσει κάτι το οποίο δεν έχεις δοκιμάσει, αλλά από το Λύκειο το είχα ως στόχο, και δεν τα κατάφερα να περάσω Εικόνα. Οπότε είπα να τελειώσω την σχολή στην οποία πέρασα και μετά να δοκιμάσω την τύχη μου ως εποπ. Νομίζω ότι αν πας στο στρατό μόνο για τα χρήματα και για τη "σιγουριά" του δημοσίου δεν θα τα καταφέρεις και σύντομα θα παραιτηθείς, έτσι νομίζω...
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Εγω ψηφισα ''Μου αρεσει ο Στρατος'' απο μικρος ηταν το ονειρο μου ! με κατι Στρατιωτακια και κατι τεθωρακισμενα ημουν συνεχεια !

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες