Επιθεωρητής Αγωγού Καυσίμου
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Επιθεωρητής αγωγού καυσίμου
Σ"αυτο περασες φιλε μου; Δεν μπηκες στο αρμυ να δεις τις αρμοδιοτητες σου?
Dum spiro spero
Σχετικά με εκπαίδευση - υπηρεσίες - μεταθέσεις κλπ δεν βρήκα πουθενά.
-
- Στρατηγός
Το μονο που ξερω ειναι οτι θα μετατεθεις σε 6 μοναδες, σε μοναδες που περναει ο αγωγος καυσιμων... Κ ολα ειναι στη Βορεια Ελλαδα! Απο υπηρεσιες αν δεν κανω λαθος εισαι σκοπος στις δεξαμενες καυσιμων, στις αποθηκες καυσιμων... Αυτα ξερω εγω

Dum spiro spero
Ωραια, ευχαριστώ πολύ. Ποιες ειναι οι 6 μονάδες αν γνωριζει. Νομίζω ότι το Διοικητηριο ειναι στο Συξούριο Λάρισας πάντως.
-
- Στρατηγός
Ολα αυτα με επιφυλαξη γιατι δεν τις θυμαμαι... Ειχα μιλησει προπερυσι με εναν απο ηταν επιθεωρητης... Λοιπον Λαρισα οπως ειπες, Βεροια αν θυμαμαι καλα, Θεσνικη-σε καποιες μοναδες-, Τουζλα κ Κοζανη νομιζω... Τωρα για υπηρεσιες που ειπα μαλλον σκοπος στις αποθηκες, νομιζω αλλα μην το δενεις κομπο ετσι; Κ φυσικα αρμοδιοτητες σου θα ειναινα ελεγχεις τους αγωγους κατα ποδας αλλα παιζει κ πιθανοτητα με τζιπακι, αναλογως τις αποστασεις που θα πρεπει να διανυσεις
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Να΄σαι καλα! Το ιδιο κ εσυ βεβαια να μας πεις λεπτομερειες οταν με το καλο παρουσιαστεις κ να μας δωσεις πληροφοριες για την ειδικοτητα αυτη... Τωρα τελευταια ακουσα οτι μπορει το κεν να ειναι στην Λαμια... Αυτο θα μας το πεις ομως σιγουρα εσυ οταν θα σου ερθει το σημειωμα καταταξης... Προς το παρον δεν εχω βρει καποιον που να δηλωσε αυτη την ειδικοτητα... Θα το εκτιμουσα πολυ αν εδινες αργοτερα περαιτερω πληροφοριεςGuest έγραψε:Ευχαριστώ. Ότι αλλο νεο ευπρόσδεκτο είναι!
Dum spiro spero
Εννοειται ότι θα ενημερώσω σχετικά. Μακάρι να είναι στη Λαμία το ΚΕΝ. Ότι άλλο μάθεις πές μου!
-
- Στρατηγός
Να'σαι καλα!Guest έγραψε:Εννοειται ότι θα ενημερώσω σχετικά. Μακάρι να είναι στη Λαμία το ΚΕΝ. Ότι άλλο μάθεις πές μου!

Dum spiro spero
Γνωστός μου Λοχαγός μου είπε ότι είναι η καλύτερη ειδικότητα με ελαχιστες μεταθέσεις. Ισχύει?
πολυ καλη ειδικοτητα αλλα πλεον τοποθετησε ς ολες σχεδον τις μοναδες του ΣΕΜ. απο υπηρεσιες οτι κανουν οι υπολοιποι της μοναδας, κ οπως σηκωθει του δκτη...makaros έγραψε:Γνωστός μου Λοχαγός μου είπε ότι είναι η καλύτερη ειδικότητα με ελαχιστες μεταθέσεις. Ισχύει;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
η καλυτερη που; Σε ολο το Ε. Σ; Ή μονο στο ΣΕΜ;makaros έγραψε:Γνωστός μου Λοχαγός μου είπε ότι είναι η καλύτερη ειδικότητα με ελαχιστες μεταθέσεις. Ισχύει;
-
- Στρατηγός
ναι ετσι ειναι! Θα τοποθετηθεις σε μοναδες απο οπου περναει ο αγωγοςmakaros έγραψε: Γνωστός μου Λοχαγός μου είπε ότι είναι η καλύτερη ειδικότητα με ελαχιστες μεταθέσεις. Ισχύει?
Dum spiro spero
Επιθεωρητής Αγωγού Καυσίμου
Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό με τις μεταθέσεις και τις υπηρεσίες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες