Βοηθός ελεγκτή πτήσεων
- George3
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Βοηθός ελεγκτή πτήσεων
Παιδιά ξέρει κανείς μερικά πράγματα για την ειδικότητα αυτή που με ενδιαφέρει;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Βοηθός ελεγκτή πτήσεων
Αυτη την ειδικοτητα δεν την εχει δηλωσει κανενας;
Βοηθός ελεγκτή πτήσεων
Ρε παιδια μια βοηθεια σχετικα με την ειδικοτητα βοηθος ελεγκτη πτησεων! Ξερει καποιος τι κανει ακριβως, ποσες υπηρεσιες κτλ;pleaseee!
Βοηθός ελεγκτή πτήσεων
Μεταθεσεις; καλες μοναδες; ξερετε μηπως που ζητανε ατομα σε πια μοναδα; πια ειναι τα στρατιωτικα αεροδρομια της χωρας υπαρχει λιστα; καθηκοντα; περνει κανενα ιδιαιτερο επιδομα;
υπηρεσιες κανει; ρεπο ποσα; οπως βλεπετε δε γνωριζω και πολλες λεπτομεριες και παρακαλω οποιος εχει γνωστο εποπ η εχει ακουστα ας προσθεσει κατι ! ειμαι τυχερος που περασα σε αυτην την ειδοκοτητα η θα με φανε τα ξερονησια μια ζωη;
υπηρεσιες κανει; ρεπο ποσα; οπως βλεπετε δε γνωριζω και πολλες λεπτομεριες και παρακαλω οποιος εχει γνωστο εποπ η εχει ακουστα ας προσθεσει κατι ! ειμαι τυχερος που περασα σε αυτην την ειδοκοτητα η θα με φανε τα ξερονησια μια ζωη;
-
- Αρχιλοχίας
Βοηθός ελεγκτή πτήσεων
Κοιταξε γνωριζω ατομο επιτηρητης αεραμυνας αλλα δεν ξερω αν εχει αμεση σχεση αν ναι ξερω να σε πω δυο πραγματα
Βοηθός ελεγκτή πτήσεων
Εχω περασει σε αυτη την ειδκοτητα ως εποπ ! και δεν εχω ιδεα αλλα καλο μου ακουγεται ! θα χαρω αν καπιος εχει ιδια πειρα η απο γνωστο του να μας πει ! τι κανουν οι εποπ !
Βοηθός ελεγκτή πτήσεων
Στρατιωτικα αεροδρομαι και ρανταρ που εχει; Και το κυριοτερο που ζητανε ατομα;
Βοηθός ελεγκτή πτήσεων
ΥΕΘΑ 48/2008/ΓΕΣ/∆ ΣΛ/2ο. (β) Οι επιλεγέντες στην ειδικότητα Ελεγκτής Εναερίου Κυκλοφορίας ΑΣ (ΑΚ 9304) κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους και πριν
από τη φοίτησή τους στη Σχολή Αεροπορίας Στρατού, θα παραπέμπονται με μέριμνα της ∆ ιεύθυνσης Αεροπορίας Στρατού στο 401
ΓΣΝΑ για ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (ΗΕΓ) και στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής (ΚΑΙ) για υγειονομικές εξετάσεις, προκειμένου να κριθούν
κατάλληλοι για την Β ́ κατηγορία πτητικής καταλληλότητας, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο Π∆133/2002. Σε περίπτωση που δεν
κριθούν κατάλληλοι θα τους απονέμεται άλλη ειδικότητα στο Όπλο της Αεροπορίας Στρατού, από αυτές που προκηρύσσονται με την
Ε∆ ΥΕΘΑ 48/2008/ΓΕΣ/∆ ΣΛ/2ο εφόσον έχουν τα ανάλογα προσόντα, ή θα απολύονται εφόσον δεν έχουν αυτά τα προσόντα
από τη φοίτησή τους στη Σχολή Αεροπορίας Στρατού, θα παραπέμπονται με μέριμνα της ∆ ιεύθυνσης Αεροπορίας Στρατού στο 401
ΓΣΝΑ για ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (ΗΕΓ) και στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής (ΚΑΙ) για υγειονομικές εξετάσεις, προκειμένου να κριθούν
κατάλληλοι για την Β ́ κατηγορία πτητικής καταλληλότητας, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο Π∆133/2002. Σε περίπτωση που δεν
κριθούν κατάλληλοι θα τους απονέμεται άλλη ειδικότητα στο Όπλο της Αεροπορίας Στρατού, από αυτές που προκηρύσσονται με την
Ε∆ ΥΕΘΑ 48/2008/ΓΕΣ/∆ ΣΛ/2ο εφόσον έχουν τα ανάλογα προσόντα, ή θα απολύονται εφόσον δεν έχουν αυτά τα προσόντα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες