Βάσεις - μόρια για ΣΙΡ (2010)
Τις προηγουμενες φορες που πηραν, που κυμανθηκαν τα μορια;
Μα Ειναι Δυνατον να εχει περισσοτερα μορια Και Απο την Ικαρων που Εισαι Και Αξιωματικοσ;
Δεν εχετε καταλαβει κατι καποιοι, οι σχολες εχουν μορια αναλογα με τη ζητηση των μαθητων και αναλογα με ποσους ζηταει η σχολη και καθε χρονο αυτο μεταβαλλεται... Τις βασεις τις βγαζει το υπουργειο και οχι η ΣΙΡ ουτε η ικαρων. Αν πχ δε δηλωσει κανενας την ικαρων θα φτασει στο 9
Ειναι δυνατον το πολυτεχνειο κρητης να ειχε λιγοτερο μορια απο τη σχολη αστυφυλακων; Και ομως ετσι ειναι...
Ειναι δυνατον το πολυτεχνειο κρητης να ειχε λιγοτερο μορια απο τη σχολη αστυφυλακων; Και ομως ετσι ειναι...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Κοιταζα τις βασεις και δεν εχει ουτε το 2008 ουτε το 2006. Τελευταια φορα ειχε παρει το 2004 με 16.500
Απο ποιο πεδιο;Χρηστος έγραψε: Κοιταζα τις βασεις και δεν εχει ουτε το 2008 ουτε το 2006. Τελευταια φορα ειχε παρει το 2004 με 16.500
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δεν ελεγε πεδιο αλλα ειμαι σχεδων σιγουρος οτι ειναι στο 4ο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Το 2004 ητανε 16500 δν νομιζω να παει φετος πιο ψηλα
Ναι θα παρουν με 10% αλλα απο οτι ξερω περνει 15 ατομα αρα το 10% ειναι 2 ατομα...
για τα 16.500 που λετε. ναι τοσο ηθελε πριν 6 χρονια αλλα για να περασεις μεσα στην 15αδα δν πρεπει να σαι στο οριο αλλα τουλαχιστον 2 μοναδες πιο πανω για μενα.
για τα 16.500 που λετε. ναι τοσο ηθελε πριν 6 χρονια αλλα για να περασεις μεσα στην 15αδα δν πρεπει να σαι στο οριο αλλα τουλαχιστον 2 μοναδες πιο πανω για μενα.
Ρε παιδια τι λετε φετος που θα κυμανθει σε τι βαθμο; πανω απο16.000;
Γεια σας παιδια! Γνωριζει καποιος ποτε θα παρει παλι ατομα η ΣΙΡ; Ποτε θα ξαναδημοσιευσει βαση κοινως... Εχω αγαπη με αυτη την σχολη...
Ποσες πιθανοτητες μπορει να εχει καποιος να περασει στην σιρ οταν εχει βγαλει περιπου 18200 μορια; σημειωτεον παιρνει μονο 5 ατομα με το 90%.
αυτη η σχολη ειναι το ονειρα μου.
αυτη η σχολη ειναι το ονειρα μου.
Παιδια και εγω εχω αγαπη γι αυτη την σχολη. απ'οτι υπολογιζω βγαζω περιπου 18200.
λετε να ειμαι μεσα;
το κακο ειναι οτι βαση της προκυρηξης παιρνει μονο 5 ατομα με το 90%
και συνολικα 10 με ειδικες κατηγοριες, επαλ, και 10%...
ποσο ακομη πιο ψηλα να παει εξαλλου ακουγετε πολυ εντονα οτι φετος θα πεσουν οι βασεις αφου τα θεματα στην φυσικη ηταν λιγο παλουκακια.
δεν γινεται να παει και πιο ψηλα απο την σμα.
λετε να ειμαι μεσα;
το κακο ειναι οτι βαση της προκυρηξης παιρνει μονο 5 ατομα με το 90%
και συνολικα 10 με ειδικες κατηγοριες, επαλ, και 10%...
ποσο ακομη πιο ψηλα να παει εξαλλου ακουγετε πολυ εντονα οτι φετος θα πεσουν οι βασεις αφου τα θεματα στην φυσικη ηταν λιγο παλουκακια.
δεν γινεται να παει και πιο ψηλα απο την σμα.
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Εισαι μεσα ηδη πιστευω, δε τη δηλωνουν πολλοι τη ΣΙΡ γιατι φοβουνται τις πτησεις και δεδομενων των δυσκολων θεματων των πανελληνιων...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης