Ειδικότητες στο στρατό
Ειδικότητες στο στρατό
Και μην ξεχνάμε το στρατιωτικό λεξικό όταν ψάχνουμε τους όρους που μας ενδιαφέρουν, όπως το ΥΚΟΑ
Ειδικότητες στο στρατό
Ούτε καν προτίμηση δεν μπορούμε να δηλώσουμε;
Ειδικότητες στο στρατό
Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να παρω αυτη την ειδικοτητα; Σε κληρωτους δινεται η οχι; Ξερω οτι στο εξωτερικο μπορεις να το σπουδασεις κανονικα η να παρακολουθησεις σεμιναρια αλλα εδω δν ξερω τι γινεται.
Ειδικότητες στο στρατό
Καλησπερα δεν εχει τετοια ειδικοτητα για κληροτους ειναι μονο για μονιμους
Ειδικότητες στο στρατό
Καλησπέρα,
ΠΑρουσιάζομαι 8/2 ΛΑμία Υλικό Πολέμου. Ειμαι Χημικός και κάτοχος διδακτορικού. Ακουσα ότι μπορεί να μου δώσουν ειδικότητα χημικού. Ισχύει κατι τέτοιο; Αν ναι πρέπει να το δηλώσω η λόγω πτυχίων με βαζουν αυτόματα; Πίσης αν πάρω την ειδικότητα χημικού τι μετάθεση μπορούν να μου δώσουν και για που; Κοντά σε Αθήνα πάιζει να με στείλουν;
Σας ευχαριστώ.
ΠΑρουσιάζομαι 8/2 ΛΑμία Υλικό Πολέμου. Ειμαι Χημικός και κάτοχος διδακτορικού. Ακουσα ότι μπορεί να μου δώσουν ειδικότητα χημικού. Ισχύει κατι τέτοιο; Αν ναι πρέπει να το δηλώσω η λόγω πτυχίων με βαζουν αυτόματα; Πίσης αν πάρω την ειδικότητα χημικού τι μετάθεση μπορούν να μου δώσουν και για που; Κοντά σε Αθήνα πάιζει να με στείλουν;
Σας ευχαριστώ.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Ειδικότητες στο στρατό
Οταν παρουσιαστηκα ειχαμε ενα παλικαρι το οποιο ειχε συμμετασχει στο πειραμα σερν (ελβετια) θα το ξερεις...
το αποτελεσμα; Δυσμενης μεταθεση εβρο, και στο κεντρο εκανε σκοπετα...
δυστηχως ο στρατος δεν τα υπολογιζει αυτα... Ολοι ειναι το ιδιο...
το αποτελεσμα; Δυσμενης μεταθεση εβρο, και στο κεντρο εκανε σκοπετα...
δυστηχως ο στρατος δεν τα υπολογιζει αυτα... Ολοι ειναι το ιδιο...
Ειδικότητες στο στρατό
Εμενα αδερφε στο χαρτι καταταξης εγραφε πεζικο-οδηγος. Τωρα δεν εχω παρει καποια ειδικοτητα μεχρι στιγμης. Ξερεις αν ισχυει η θα αλλαχτει πηγαινοντας εκει;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Ειδικότητες στο στρατό
ΒΑΓΓΟΣ έγραψε:Εμενα αδερφε στο χαρτι καταταξης εγραφε πεζικο-οδηγος. Τωρα δεν εχω παρει καποια ειδικοτητα μεχρι στιγμης. Ξερεις αν ισχυει η θα αλλαχτει πηγαινοντας εκει;
Πρώτη φορα ακουω στο χαρτι καταταξης να γραφει ειδηκότητα, και μάλιστα οδηγός που δεν ξέρουν αν εχεις δίπλωμα απ' έξω...
Την ειδικότητα την μαθαίνεις μετα τη βασικη εκπαίδευση.
Καποιος εβαλε το χεράκι του φιλαρακι για να εισαι πριν μπεις οδηγός!

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
Ειδικότητες στο στρατό
Όχι γίνεται στο πεζικό αυτό. Όπως π. Χ να σε βάζουνε πολυβολητή χωρίς να ξέρουνε τι σωματική ικανότητα έχεις...
Ειδικότητες στο στρατό
Μολις τελειωσα απο το ΚΕΝ και πειρα ειδικοτητα "αρχηγος στοιχειου πυροβολικου μαχης".
εψαξα λιγο αλλα δε βρικα τιποτα σχετικα με την ειδικοτητα αφτη.
στο ΚΕΝ μου ειπαν κατι παιδια οτι θα παω για τρεις βδομαδες εκπαιδευση στα Γιαννιτσα για γινω δεκανεας.
κσερει κανεις κατι παραπανο για αυτην την ειδικοτητα;
εψαξα λιγο αλλα δε βρικα τιποτα σχετικα με την ειδικοτητα αφτη.
στο ΚΕΝ μου ειπαν κατι παιδια οτι θα παω για τρεις βδομαδες εκπαιδευση στα Γιαννιτσα για γινω δεκανεας.
κσερει κανεις κατι παραπανο για αυτην την ειδικοτητα;
Ειδικότητες στο στρατό
Ένα φιλαράκι μου πήρε ειδικότητα μάγειρα και πάει ΕΛΔΥΚ και δέν έχει ιδέα τι παίζει! Μήπως ξέρει Κανείς τι παίζει για τους μάγειρες εκεί; Έχουν συχνά έξοδο ή πήζουν μέσα; Υπηρεσίες κάνουν; Ευχαριστώ... 

Ειδικότητες στο στρατό
STAN έγραψε:Ένα φιλαράκι μου πήρε ειδικότητα μάγειρα και πάει ΕΛΔΥΚ και δέν έχει ιδέα τι παίζει! Μήπως ξέρει Κανείς τι παίζει για τους μάγειρες εκεί; Έχουν συχνά έξοδο ή πήζουν μέσα; Υπηρεσίες κάνουν; Ευχαριστώ...
Ένα θα σου πώ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
Απίστευτες εγκαταστάσεις, άψογη μεταχείρηση απο τους ανωτέρους του, Εστιατόρια όλη μέρα, Και απο εξόδους; Μία Μία οπωσδήποτε και ενίοτε θα τον πηγαίνει και 2 έξω!
Εμπλοκές δεν υπάρχουν για τους μάγειρες!
Για τους υπόλοιπους (ειδικά όταν μπαίνουν οι νέες σειρές) σίγουρα!
Θα περάσει καλά ο φίλος σου έν ολίγοις!
Καλή θητεία να έχει!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες