ελπιζω στην μεταθεση να ειστε μαζι, νομιζω οτι το δικαιουστε ετσι δεν ειναι;anna.nikos έγραψε:ναι και οι δυο.dimitris-fs έγραψε:απο σερρες κ οι 2 ειστε;dimitris-fs έγραψε:ναι μεσα απο σερρες απο αγια σοφια αν ξερεις εσυ τι κανεις στο κιλκις;anna.nikos έγραψε:μεσα απο σερρες; Κ εγω κιλκις μενω το τελευταιο καιρο.dimitris-fs έγραψε:απο σερρες ειμαι απλα στο κιλκις μεγαλωσαanna.nikos έγραψε:Παιδια περιπου 5 ατομα εδω μεσα περασαμε διαβιβαστης, ειναι κανενας απο Σερρες;
Διαβιβαστής πυροβολικού
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 12
Διαβιβαστής πυροβολικού
-
- Υποδεκανέας
Διαβιβαστής πυροβολικού
δεν πειραζει ρε, ολα καλα θα ειναι τι λιγο τι πολυ η δουλεια μας ειναι μια χαρα ειμαστεAlpha έγραψε:Διαβιβαστής πυροβολικού ΔΙΑΤΑΞΤΕ. Άννα θυμόμουν πως είχαμε τα ίδια μόρια και όταν είδα ότι πέρασα σε θυμήθηκα, χεχε, άντε με το καλό να πάμε και να την παλέψουμε κιόλας παιδία. Γιατί θα έχει λίγο τρεξιματακι από όσο έχω ακούσει ! Και πάλι συνχαριτιρια!
Διαβιβαστής πυροβολικού
Ρε σεις Γιατι δεν βρισκομαστε στο facebook να εχουμαι μια επικινωνια να γνωριστουμαι κιολας να χουμαι εναν ανθρωπο να μιλαμε στο κεντρο?
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Διαβιβαστής πυροβολικού
alpha εισαι γυναικα-αντρας?Alpha έγραψε: Ρε σεις Γιατι δεν βρισκομαστε στο facebook να εχουμαι μια επικινωνια να γνωριστουμαι κιολας να χουμαι εναν ανθρωπο να μιλαμε στο κεντρο;
Διαβιβαστής πυροβολικού
Αντρας κοπελια.
Διαβιβαστής πυροβολικού
Μονο 3 ειμαστε στο φορουμ?
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Διαβιβαστής πυροβολικού
Εγω ειμαι γυναικα!
-
- Υποδεκανέας
Διαβιβαστής πυροβολικού
5 πρεπει να ειμαστε ο νικος χιλταντο στο τελος τις πρωτης σελιδας τι ειναι αλλιως 2 ανδρες ειμαστε 2 γυναικες ειναι μεχρι τωραAlpha έγραψε:4 :p
Διαβιβαστής πυροβολικού
επιτελους μια γυναικα! Και εγω λεω η μονη γυναικα θα ειμαι; Το ονομα σου; Απο που εισαι;nini84 έγραψε:Εγω ειμαι γυναικα!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Διαβιβαστής πυροβολικού
Καλημερα! Ειρηνη απο κω αλλα μενω αλεξανδρουπολη
Διαβιβαστής πυροβολικού
Θανος απο ξανθη εγω παιδια αν και τα τελεφτεα 8 χρονια ζω θεσσαλονικη...
Διαβιβαστής πυροβολικού
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ! ΧΙΧΙΧΙAlpha έγραψε:Θανος απο ξανθη εγω παιδια αν και τα τελεφτεα 8 χρονια ζω θεσσαλονικη...
Διαβιβαστής πυροβολικού
Ελα ρε; Αληθεια; Περασες; Τι ειδικοτιτα?
Διαβιβαστής πυροβολικού
υπηρετης πυροβολικου μαχης περασα!alpha έγραψε:ελα ρε; αληθεια; περασες; τι ειδικοτιτα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες