Hall of fame!
Hall of fame!
Ενδιαφερομαι να αποκτησω ενα οχημα μ113 σε οποιαδηποτε κατασταση και αν ειναι ! παρακαλω για οποιαδηποτε προταση επεικοινωνιστε στο μαιλ μου
marinosgti@hotmail.com
ευχαριστω !
marinosgti@hotmail.com
ευχαριστω !
Hall of fame!
ΜΑΡΙΝΟΣ έγραψε:Ενδιαφερομαι να αποκτησω ενα οχημα μ113 σε οποιαδηποτε κατασταση και αν ειναι ! Παρακαλω για οποιαδηποτε προταση επεικοινωνιστε στο μαιλ μου
marinosgti@hotmail.com
ευχαριστω !
Θεός! Πάντως στο ΚΕΤΘ έχει πολλά αν ενδιαφέρεσαι.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
- Επάγγελμα: Μαθητής
Hall of fame!
Μαγκες ποιανου ιδεα ηταν αυτο το θεμα; Παντως οπως και να χει ειναι απο τα κορυφαια θεματα του Forum... ΑΝΕΤΑ ομως!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 33
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Hall of fame!
Ευχαριστω φιλτατε.

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
Hall of fame!
Συγνωμη αλλα ολα αυτα που τα ξεθαβετε; 
Οτι σας αρεσει το εχετε αποθηκευσει στον υπολογιστη σας; Γιατι δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως... Ο διαχειριστης πχ εχει αρχειο αποθηκευμενο, αλλα κ εσεις; 

Dum spiro spero
Hall of fame!
Όχι ρε, υπάρχουν αυτά τα post σε διάφορα forums και εμείς απλά τα κάνουμε ένα ωραιότατο copy paste eδώ.

Hall of fame!
Που το ξέρεις;
Έχεις ψάξει παντού;
Έχεις ψάξει παντού;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Hall of fame!
Υπογραφη topol-m:
topol-m έγραψε:jeffrey, παρε την τζουλια υπουργο να χεστει η Ελλάδα στο ?!
Hall of fame!
Su-35 έγραψε:Υπογραφη topol-m:topol-m έγραψε:jeffrey, παρε την τζουλια υπουργο να χεστει η Ελλάδα στο ?!
Ε εντάξει TOPOL-M είναι αυτός!
Απλά ΘΕΟΣ!

Hall of fame!
Στην συζήτηση που αφορά τους ΕΠΟΠ της Στρατολογίας
mporof έγραψε: Ρε παιδιά τι γίνεται κανένα έχουμε ;
takis2 έγραψε:Τι νεο; Τετοια ωρα; Χανει η τσελσι 0-1
Hall of fame!
Ρε φιλαράκο αντί να στείλεις βιντεάκι με τις διαγραφές μελών δεν κοιτάς να στείλεις το νέο με την Τζούλια και τα... Ούζα;illy έγραψε:Μας εχεις πρηξει ρε φιλε! Ασε που δεν εχεις τα κοτσια να πεις ποιος εισαι! Αλλοι τουλαχιστον ελεγαν ποιοι ειναι... Εσυ μας εχεις ζαλισει με τα γαλλικα σου... Πισω απο την ανωνυμια ειμαστε ολοι μανουλες! Πες επιτελους ποιος εισαι κ ασε τις γαλλικες επαναστασειςΑντικατοπτρισμός έγραψε:Σωστά, μια τον διώχνει ο Yandr, μια τον ξαναδέχεται. Θα επανέλθω με βιντεάκια που δεν θα μπλοκάρει κανένα σκριπτάκι και το προγραμματάκι που πέρασες. Κάλεσα ενισχύσεις Γνωστό μου που ξέρει πληροφορική καλά. Προετοιμάζομαι μεθοδικά. Θα αποκαλύψω όλο το παρασκήνιο των διαγραφών μελών και τις τακτικές διαίρει και βασίλευε. Είναι νομιμότατο και δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα. Την άποψη μου θα πω και δεν μπορεί να μου κλείσει το στόμα.D.Y.K έγραψε:Su-35 έγραψε:Υπογραφη topol-m:topol-m έγραψε:jeffrey, παρε την τζουλια υπουργο να χεστει η Ελλάδα στο ?!
Ε εντάξει TOPOL-M είναι αυτός!
Απλά ΘΕΟΣ!![]()
Τα σέβη μου,
Γαλλικός αντικατοπτρισμός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TOPOL-M την Τετ Μαρ 17, 2010 3:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hall of fame!
barys έγραψε:Εγώ νομίζω ότι άκουσα το Βενιζέλο να λέει ότι η θητεία θα επιστρέψει στο 24μηνο για να μη βαριέται η νέα γενιά που θα είναι εξ'ορισμού άνεργη και ότι θα γίνει υποχρεωτική η θητεία και για τις γυναίκες... Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος...
ΓΜΑΚ έγραψε:Αν πίνεις αλκοόλ κόψτο.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Hall of fame!
Απο το θεμα "Ελληνικη ιθαγενεια σε λαθρομεταναστες"

kostaslou έγραψε:Εχουμε καταντησει μικτη κοσμου την αγανακτηση μου μεσα

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης