stavrakas έγραψε: Ρε παιδια πως καταλαβαινετε αν ειστε στους επιτυχοντες-επιλαχοντες; Δεν εχω βγαλει νοημα! Προκριθηκα για τις 23/2 αλλα δεν ξερω τι γινεται... Βοηθεια!
Δεν υπάρχουν επιλαχόντες στο Ναυτικό. Σε αυτούς που γράφει ΟΧΙ και στις 2 ειδικότητες που έχουν δηλώσει σημαίνει αυτόματα ότι έχουν κοπεί. Σε αυτούς που γράφει ΝΑΙ σε μία απο τις 2 ειδικότητες, είναι αυτόματα επιτυχόντες!
julia έγραψε:Νε α λα δεν θα φιγω ποτε ειχα μια ζοι τοσω δισκολι κε τιποτα δεν μπορι να με τρομαξε θελω να δοσω στο μηχανικου σαν νοσοκομος διασωστης η τι θα ειναι. Κε εχω σκοτοσι 2 σκιλια με το οπλου κε δεν εινε δισκολο να πιροβολις. Να ξιπνις προι; Εχω ενα πεδι κε ξερω πος ειναι να ξιπνις προι, να μαγιρεβισς, να πλινις, να καταριζις,κε να εχις κε ενα αντρα αροστος στο κρεβατι να μιν κανι τιποτα κε να πλινις το κολο του. Νε ινε λιγο δισκολο. Τι μπορι να ινε πιο δισκολο; Να τρεηις; Εχω κανι πολα χρονια αθλητησμο κε μπορω να τρεχω κιλομετρα.
Το παραπάνω μήνυμα σβήστηκε από τη συζήτηση για τα Ίμια
Ακούστε τί έγινε: ΜΟΝΟ εγώ θα σας πω την αλήθεια όπως την άκουσα απο τον καφετζή (πρώην σιτηστή του ΒΝ) στην γειτονιά μου!
Αυτός διάβασε στο "αχλάδι της κυριακής" (αυτό με τα 8 dvd τσόντα) οτι οι τούρκοι έφτασαν ΟΧΙ στα ίμια αλλά στα λεχαινά ηλίας με κανώ όπου και είδαν τον παϊσιο να πετάει πάνω σε ΡΩΣΙΚΟ δράκο! Είχε δε σήμα τον ήλιο της βεργίνας και τον σταυρό σε μια ασπίδα και ένα ασημί όπλο των Εψιλον στο άλλο χέρι το οποίο πέταγε κεραυνούς! Ο δε δράκος έριχνε π@ρδές με φλόγες!
Τρομοκρατήθηκαν (λογικό... ) και έφυγαν και στο γυρισμό έκαναν μια στάση στα δυτικά λίμνια για να πάρουν ανάσα. Τότε τους πήραμε χαμπάρι και εμείς και οι αμερικάνοι!
Μετά απο λίγο καιρό πέθαναν (τα σώματά τους ζουν φυσικά και μας δουλεύουν ψιλό γαζί στο ίντερνετ) απο την ραδιενεργή π@ρδή και τα εγκάυματα! Αυτή είναι η αληθινή ιστορία!
Μην πιστεύετε τις άλλες θεωρίες που λενε εδω μεσα!
Σας λένε ψέματα για να κρύψουν την συνεργασία ρώσων, σείριων και χριστιανών πάνω απο τα λεχαινά και την γαστούνη.
Υγ άντε και ο δράκος μαζί μας! Ζηηηηηηηηηηηηηηηηηττττττττττττττττττττωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω