Κούρεμα στο στρατό: Ανάγκη ή κόμπλεξ;
Ετσι ειναι οι ηγετες στρατηγε μου... χαχαχα δεν κανω σε κανεναν επιθεση γμακ παραπονα απο στελεχοι του στρατου μεταφερω που εχω φιλους μου και συγγενεις, εσυ δηλαδη πιστευεις γμακ οτι ολα λειτουργουν τελεια; για σενα; αμα ηταν ετσι ουτε απαλαγες θα περνανε τα στελεχοι ουτε στις νυχτερινες θα βγαινανε εξω ολα αλλαξαν το 80. τα κακως κειμενα εγω εκφραζω τα παραπονα για να το διαβασουν καπιοι διοικουντες (αν τα διαβασουν) και γενικα για αυτο εχομε το φορουμ για να λεει ο καθενας την αποψη του τωρα αν δεν αρεσει σε μερικους η αν αρεσει προσφερετε ξυδι σε καλη τιμη
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 4
Παιδια θελω μια σιγουρη απαντηση παρακαλω μια και μιλαμε για μαλλι... Μακρυ μαλλι μια πιθαμη πανω απο την μεση επιτρεπεται η πρεπει να παω να το κουρεψω σε καποιο συγκερκριμενο υψος; Η αν επειδη θα το εχω συνεχεια μαζεμενο κοτσο και δεν θα φαινεται δεν πειραζει... Καποιος να με πει μην παθω κανα σοκ με το που μπω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Και στα πόδια σου να φτάνει αν το κάνεις κότσο δεν θα σου πούνε τίποτα
-
- Αρχιλοχίας
Χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι ορισμενοι φιλοι μου με τρομοκρατησαν και θα πηγαινα με βαρια καρδια την αλλη εβδομαδα να το κουρεψω αλλα ειπα κατσε να ρωτησω μηπως και γλιτωσω...
Χαχαχα ηρεμησε κουκλα δεν πας στο αουσβιτς ποσο κατω να πεσουμε σαν εθνος για χιλια ευρω;
-
- Αρχιλοχίας
Ευχαριστω πολυ παντως να 'στε καλα!
Θα μου πει κανεις γιατι δεν επιτρεπεται το μουσι;
Μας ταιζουν τοσα μουσια για αυτο χαχαχαχαχα... ενταξει το μουσακι δεν ειναι κακο αλλα πολυ αν το αφησουν θα ειναι σαν ταλιμπαν ο στρατος μασ και υποτιθεται πως καπιοι τους βομβαρδιζουν για να τους δοσουν πολιτισμο οποτε καταλαβαινεισ... κοιταξε δεν εχω δει αστυνομικο με μουσι το πολυ αξυριστο 2 μερουλες το πολυ οποτε ας αφηνουνε στο κοσμο το μαλλακι και δεν μαμιεται το μουσι... αν και λογικο μου φενεται οπως επιτρεπουν στο ναυτικο να εχει οποιος θελει και κοντοκουρεμενο μουσακι.
Για περιποιημενο μουσακι εννοω. Οχι το μουσι του παπα
Το κουρεμα στο στρατο ουτε αναγκη ειναι ουτε κομπλεξ ειναι παγια διαταγη που ισχυει. Αν δεν αρεσει εκτελεις και βγαινεις παραπονουμενος για τους ποντους των τριχων σου. Ε τι να πω αλλο;
Στον στρατο το θεμα "τριχα"εχει να κανει με την υγιεινη μας για αυτο ξυριζομαστε κ ολας κ για αυτο τα μαλλια μας ειναι κοντα... Βαλε κ λιγο κ καλα για ομοιομορφια κ πειθαρχια κ το εχεις το πακετο... Το θεμα ειναι οτι ενω εμας μας ελεγαν για τα μαλλια οι γυναικες με εναν κοτσο απλα την "γλιτωνουν" στο θεμα αυτο... Κ κατα την γνωμη μου πολυ καλα κανουν δεν θελω να δω την μαρια σε ρολο ντεμη μουρ γλομπο!
Ανεξαρτητως με το τι ηθελες εσυ σε πληροφορω οτι υπαρχουν γυναικες πορωμενες και οχι μονο στις εδ που δεν το εχουν σε τιποτα να γινουν αλα ντεμυ μουρ
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Κατι ασχετο! Ειδα σε φωτογραφιες εκπαιδευσης εποπ, καποιους με μουσακι, επιτρεπεται το μουσακι;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
Μονο στο ναυτικο
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Τι μουσακια και μακρια μαλλια... Ξυρισμενοι και κουρεμενοι γουλι... Το καλυτερο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης