Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Φιλαρακι εγω εχω φαει σκατο και μιλαω ετσι εσυ τι εχεις κανει; Ασε τωρα με τις γυναικες εσεσε το υλυκο. Κλαφτα θα παμε ακλαφτοι καμια ωρα σε καμια ασκηση!
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Δεν θα κατσω να σου πω τι εκανα εγω κ τι εκανες εσυ. δεν θα μπω σε αυτο το καραβανιστικο κομπλεξικο τρυπακι. ο καθενας ξερει τι εχει κανει. δεν βλεπεις τι ***** καθονται κ ρωτανε?
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Ποιοί είναι για τα Αντιαρματικά παιδιά;
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Η ειδικότητα έχει φούλ ασκήσεις και εκπαίδευση. Ένα βλήμα για μιλαν κοστίζει 20.000Ε όπότε καταλαβαίνετε και μόνοι σας...
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Ξεχαστε την καστορια παρουσιαζεστε μεσολογγι
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Καλύτερα.
Σ'ευχαριστούμε φίλε μου!
Σ'ευχαριστούμε φίλε μου!
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
''Η ειδικότητα έχει φούλ ασκήσεις και εκπαίδευση. Ένα βλήμα για μιλαν κοστίζει 20.000Ε όπότε καταλαβαίνετε και μόνοι σας'' ΕΠΟΠ πηγαίνεις ΜΟΝΟ Υλικού Πολέμου, Εφοδιασμού Μεταφορών, Υγειονομικό και Οικονομιό TELOS
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Ωραια ας κρατησει κ η κριση μια χαρα τι ασκησεις ρε ολα κομμενα ειναι μην τρωτε παραμυθι...
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Εσυ ναι εσυ αν κανει 20000 το ενα φιλαρακι ας το βλεπω να βαραμε μια φορα τον χρονο κ αμα θα τα ριξουμε ολα στους απεναντι μια κ καλη για λογους οικονομιας
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Γεια σε ολους. και εγω ρε παιδια υπηρετης ατ-οπλων περασα. ρωταω τους παντες αλλα κανεις δεν ξερει τιποτα!
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
JuNiOr έγραψε:Γεια σε ολους. Και εγω ρε παιδια υπηρετης ατ-οπλων περασα. Ρωταω τους παντες αλλα κανεις δεν ξερει τιποτα!
Καλησπέρα συνάδελφε!
Και εγώ για τα Α-Τ !
Καλή μας κατάταξη!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Δυκ; Ποτε με το καλο;
Μην χαθεις μετα. Να ερχεσαι να γραφεις και για αντιαρματικα
Μην χαθεις μετα. Να ερχεσαι να γραφεις και για αντιαρματικα

Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Στις 14 Απριλίου παρουσιάζομαι bro.
Φυσικά και δεν θα χαθώ!
Με την πρώτη ευκαιρία θα σας γράφω τα νέα μου!
Φυσικά και δεν θα χαθώ!
Με την πρώτη ευκαιρία θα σας γράφω τα νέα μου!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης