Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Σαν δοκιμος τι ειδηκοτητα ειχες... Κι εγω δοκιμος ειμαι... Ανθυπολοχαγος τωρα και απολυομαι την δευτερα... Απο δοκιμος εχεις 100 μορια περιπου... Αν δηλωσες και την ειδικοτητα που ειχες σαν δοκιμος εχεις συν 250...
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Ρε συ δεν ειπα οτι δεν ηταν ευκολα για τις γυναικες. Απλα αν για μας ηταν ευκολα για σας τους αντρες ηταν ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.
κι αυτο που ειπες για το βαρος ξανασκεψου το! Οι γυναικες εχουν και μια μητρα που κανουν παιδια και δεν κανει να σηκωνουν μεγαλα βαρη. Εγω σηκωνω οκ αλλα δεν ειναι ολες το ιδιο. Εγω στο ξαναλεω επρεπε να αποκλειομασταν απο καποιες θεσεις που θελει σωματικη δυναμη μεγαλη. Η γνωμη μου ειναι.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

30 ωριτσες ακομα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Greek_Army »

KAITH έγραψε:Ρε συ δεν ειπα οτι δεν ηταν ευκολα για τις γυναικες. Απλα αν για μας ηταν ευκολα για σας τους αντρες ηταν ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.
κι αυτο που ειπες για το βαρος ξανασκεψου το! Οι γυναικες εχουν και μια μητρα που κανουν παιδια και δεν κανει να σηκωνουν μεγαλα βαρη. Εγω σηκωνω οκ αλλα δεν ειναι ολες το ιδιο. Εγω στο ξαναλεω επρεπε να αποκλειομασταν απο καποιες θεσεις που θελει σωματικη δυναμη μεγαλη. Η γνωμη μου ειναι.

εσείς θέλατε ισότητα καίτη.
XAMELOWN

Δημοσίευση από XAMELOWN »

Perisi ta xa kanei kai evgala 535 kai vgika Ektos Logo Gramatikon Gnoseon!Kai kala!Rotisa k.t.l kai mou pan oti dilosa idikotita stis diavivaseis gia tin opia den eixa ta analoga xartia!Ithele TEI KAI EGO EIXA TEE!DIAVIVASEIS IPIRETISA DOKIMOS!tORA DILOSA PZ!
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Μπα τι λες; Και τι με νοιαζει εμενα... Διαλεξτε αλλο επαγγελμα. Συγκεκριμενα εγω εκανα 50 χιλιομετρα πορεια και ηταν μια λοχιας που δεν αντεχε αλλο... Τι επρεπε α κανω; Να της κουβαλησω το μεργκινγκ... Η αλλιως τον σακο... Με τιποτα... Την αφησα εκει που ειναι και καλεσα να την μαζεψουν... Οι γυναικες στον στρατο ειστε αταστροφη... Μονο για γραφεια στα στρατοπεδα κανετε... Βεβαια υπαρχουν κατι κοπελες που εχω δει που δεν πιανονται και ειναι αστερια... Αλλα πολυ λιγες... Ασε να μην πω που οποτε ερχονται ασκησεις και σκοινακια λετε οτι δεν μπορειτε να ερθετε γιατι εχετε γυναικολογηκα η οτι υπαρχει κυνδυνος να μολυνθειτε επειδη τις αναγκες σας τις κανετε στην φυση... Και μετα τα κενα σας πρεπει να τα καλυψουμε εμεις...
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Ενταξει ισως δεν γινομαι κατανοητη. Στους ολμους οι γυναικες δεν σηκωνουν τα βαρη που ειναι η δουλεια τους στην τελικη και χωνουν τους αντρες. Μου τα λεει ο αντρας μου. Αυτες ποιος τις εβαλε εκει και γιατι δεν κανουν τα ιδια; Επειδη ειναι αδικο για τους αντρες το λεω αλλα αφου σας αρεσει να μπαινουν τοοοσες πολλες γυναικες μεσα οκ
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
κοζανιτισα

Δημοσίευση από κοζανιτισα »

makia00 έγραψε:
xamelown έγραψε: για ειδηκοτητα ΠΖ υπηρετης α-τ οπλων! με απολυτηρια τεε, ενδοποιοτητα και εχω υπηρετησει και ως δοκιμος, εβαλα και το ecdl (δεν ξερω αν μετραει) περναω; νομιζω 335 μορια ειναι!

περυσι ηταν 456 ο λιγοτερος αλλα με συνεντευξη αρα μπορει να περνας ο βενιζελος ξεχασε να μου αφησει τους επιτυχοντες την παρασκευηΕικόνα πλακα κανω

σκεψου οτι θα βγαλουν τα 200 μορια απο την προκυρηξη, και οτι η ζητηση φετος ειναι πολυ λιγοτερη απο αλλες χρονιεσ... λογικα οι βασεις θα πεσουν... σιγα ολοι με πτυχια α/τ εβαλαν; εγω δεν ξερω πολλους με πτυχια σε αυτη την ειδικοτητα το 90% που ξερω ειναι με λυκειου.
Άβαταρ μέλους
diavivastis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από diavivastis »

nikos-hidalgo έγραψε:Εχει δηλωσει κανεις διαβιβαστης πυροβολικου εγω δηλωσα αλλα ειμαι ειδικη κατηγορια ειμαι πολυτεκνη!

ναι εγω!
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Ρε γιαννη το ιδιο λεμε αγαπη μου. Τι να την κανω την ισοτητα αφου στο τελος δεν υπαρχει και μας κοροιδευουν και απο πανω
Ελεος

Δημοσίευση από Ελεος »

Κωστα 13 μην μετρας τις ωρες και φαμε κανενα ακυρο μεχρι τις 16:00 το απογευμα την Δευτερα. Για την ισοτητα γυναικων-ανδρων υπαρχει ξεχωριστο θεμα. Τα αθληματα που δωσαμε εχουν καποια σημασια μεσα στο στρατευμα δεν τα βαλανε για πλακα. Επισης οι αθλητικες διαδικασιες γινονται καθε 6 μηνες αφου μπεις οποτε οποιος ζοριστηκε σε αυτα τα αθληματα τοτε καλυτερα να το ξανασκεφτει να παει. Για Επαγγελματιες οπλιτες παμε δεν παμε για γραφειο και καρεκλα. Οσοι σκεφτονται ετσι θα κακοπερασουν απο τους προηγουμενους. Μια ζωη και σημερα αδελφια.
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δεν γινεται αλλιβς απ την στιγμη που υπαρχει ισοτητα... Αλλα στιε ειδικες δυναμεις που να το σκεφτειτε να ερθετε, εκει σας κοβουν... Δεν σας συμφερει... Γι αυτο υπαρχουν 20 αντρες μιση γυναικα... Τεσπα///εγω πιστευω οτι στον στρατο δεν επρεπε να υ[αρχουν γυναικες ουτε για δειγμα... Μειωνεται η αποτελεσματικοτητα του στρατου κατα πολυ... Και ο στρατος δεν ειναι απλα δημοσιο... Κι αν γινει κανενα επεισοδιο τα επομενα χρονια που ειναι 100%σιγουρο μετα θα ψαχνουμε ευθυνες... Οι περισσοτεροι ακομα και αντρες εδω νομιζεταοι οτι στον στρατο ειναι ηρεμα τα πραγματα...
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Δεν μου λες γιαννη αν μπω πλρωμα ερπυστ πεζικο, μπορω να παω ειδικες δυναμεις καποια στιγμη; Αν ναι πως και ποτε; Περναω καποιο σχολειο?
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Αφου μπεις εποπ θα περασεις μετα απο ενα χρονο ΛΥΒ... Εκει θα παρεις το δεκαννοσημο... Μπορεις να δηλωσεις μετα αποσπαση στις ειδικες δυναμεις... Θα δωσεις αθληματα και θα περασεις... Και απαραιτητη προυποθεση για ειδικες δυναμεις ειναι να περασεις το σχολειο αλεξιπτωτιστω... Αλλιως πεζικο παλι... Καθε 6 μηνες δινεις αθληματα και παντα πρεπει να περνας τα ορια... Αν δεν τα περασεις εστω και μια φορα χανεις συντηρηση (δηλαδη επιδομα αλεξιπτωτιστη 1500 ευρο) αν δεν τα περασεις και για δευτερη φορα πας παλι πεζικο. Βεβαια οσοι μπουν απευθειας ειδικες δυναμεις εποπ και δεν περασουν τα ορια δεν πανε πεζικο... Των διωχνουν απο τον στρατο. Εκει τα ορια ειναι διαφορετικα στα αθληματα... Ιδια με αυτα που δωσαμε για εποπ...1600 μετρα 6.30 λεπτα... Υψος 1.20 μηκος 3.60 μετρα και μετα κανιστρα και 100 αρη που δεν θυμαμαι ορια... Α και καμψεις 40 κοιλιακους 40 μονοζυγο 4 η 6... Δεν θυμαμαι
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Και για να παρεις πρασινο μπερε εκτος απο αλεξιπτωτα πρεπει να περασεις σχολιο βασικης εκπαιδευσης εποπ ειδικων δυναμεων που ειναι 3 μηνες... Σου ευχομαι να μην το περασεις ποτε χειμωνα... Σαν δοκιμος το περασα... Και αστα... Αυτα...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες