Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΑΝ

Δημοσίευση από ΑΝ »

xaris έγραψε: Ξερεις πανω κατω για αλλους που δηλωσαν διαβιβαστες τι μορια εχουν;
εγω εχω 400 για διαβιβαστης. Αλλα δεν περασα ολα τα αθληματα, οπως σχεδον ολες οι γυναικες. Και ετσι δεν ξερω αν κοβομαι

nikos-hidalgo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από nikos-hidalgo »

Φιλε μιμη λεει και την λεξη τουλαχιστον που σημαινει οτι τα παιρνει τα μορια
xena
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από xena »

nikos-hidalgo έγραψε:Αν αναφερεσαι σε μενα οχι. Γιατι;

τιποτα απλα οι πολυτεκνοι ειναι ειδικη κατηγορια...dimitra
xaris

Δημοσίευση από xaris »

Ειχα τελειωσει την θητεια μου πριν πολλα χρονια στο 14 μηνο που ηταν. Και δεν θυμαμαι ημερομηνιες και ποσα μορια παιρνεις απο καθε μηνα. Νομιζω ειναι 5 μορια τον μηνα η 6.
ΑΝ

Δημοσίευση από ΑΝ »

xaris έγραψε:350 παιρνω απο την βεβαιωση,50 απο παραμεθωριο και 75 η 80 δεν ξερω ακριβως που τελειωσα την θητεια μου. Ετσι δεν βγαινουν; Εσυ;[/QU
βλεπεις τι ζηταει η ειδικοτητα; Διαβιβαστής ΠΒ (I1-Ι2) 40 Απόφοιτοι τουλάχιστον ΤΕΕ Β΄ κύκλου ή απολυτήριος τίτλος όλων των τύπων Λυκείων. Δε λεει πουθενα για σπουδαστες 1ου ή 2ου ετους απο τει ή αει. Παιρνεις τα μορια απο το βαθμο του λυκειου σου
λαθος κανεις, λεει τουλαχιστον. Αν προσεξες καμια ειδικοτητα δεν λεει σπουδαστες
MIMIS

Δημοσίευση από MIMIS »

nikos-hidalgo έγραψε:Φιλε μιμη λεει και την λεξη τουλαχιστον που σημαινει οτι τα παιρνει τα μορια

NAI EXEIS DIKIO TO MPERDEPSA
nikos-hidalgo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Και δεν υπαρχει καμμια ειδικοτητα που να ζηταει βεβαιωση σπουδων αρα δεν θα ειχε νοημα να την μοριοδοτουν.
xena
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από xena »

xaris έγραψε:350 παιρνω απο την βεβαιωση,50 απο παραμεθωριο και 75 η 80 δεν ξερω ακριβως που τελειωσα την θητεια μου. Ετσι δεν βγαινουν; Εσυ;

παιδια να σας πω κατι που μαλλον δεν το εχετε καταλαβει... Αν δηλωσες ειδικοτητα που θελει απολυτηριο λυκειου... Οτι χαρτι και να βαλετε ειτε τει ειτε οτιδηποτε ανωτερο, δεν μετραει μετραει μονο το απολυτηριο λυκειου... Μην μπερδευεστε. Και αν δεν πιστευετε μπειτε στην προκυρηξη και δειτε το το αναφερει
nikos-hidalgo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Μηνες θητειας επι 5
ΑΝ

Δημοσίευση από ΑΝ »

Λετε να κοβουν οσοι δεν περασαν αθληματα; Αν ειναι ετσι ολε τις κοπελες πρεπει να τις κοψουν

nikos-hidalgo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Στην προκηρυξη λεει οτι αν εχεις πτχιο τεε και ΤΕΙ θα μετρησει το τει. δεν υπαρχει καμμια ειδικοτητα που να λεει μονο απολυτηριο λυκειου. εχει και την λεξη τουλαχιστον
xaris

Δημοσίευση από xaris »

Δεν ξερω παιδια μπορει και να εχετε δικιο. Εμενα ομως ενας στρατολογος μου ειπε να δοσω βεβαιωση απο το τει γιατι θα παρω 350 μορια και το εκανα. Τωρα... Θα δειξει εαν ισχυει η οχι.
Περασα!

Δημοσίευση από Περασα! »

ΑΝ έγραψε:Λετε να κοβουν οσοι δεν περασαν αθληματα; Αν ειναι ετσι ολε τις κοπελες πρεπει να τις κοψουν

Ε ας τις κοψουν. Που ειναι το προβλημα; Παντως τα περασαν αρκετες.
xena
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από xena »

ΑΝ έγραψε:Λετε να κοβουν οσοι δεν περασαν αθληματα; Αν ειναι ετσι ολε τις κοπελες πρεπει να τις κοψουν

ε γιατι ολες να τις κοψουν ρε συ; Εγω ξεσκιστηκα στις προπονησεις και τα εκανα ολα τελεια! Φυσικα στη δικη μου ομαδα μονο εγω και αλλη μια κοπελα τα καναμε ολα τελεια, ολες οι αλλες ουτε τα μισα δεν κανανε!
ΑΝ

Δημοσίευση από ΑΝ »

Περασα! έγραψε:
ΑΝ έγραψε: Λετε να κοβουν οσοι δεν περασαν αθληματα; Αν ειναι ετσι ολε τις κοπελες πρεπει να τις κοψουν

Ε ας τις κοψουν. Που ειναι το προβλημα; Παντως τα περασαν αρκετες.
ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης