Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Κωστακη μου δεν προκειτε να περασω. δηλ οι αλλες θεσεις που ειναι 200 ατομα και ειναι μεσα ολοι; τ. θ θα δηλωσας οι μιση ανδρες.
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

NIKH έγραψε:Κωστακη μου δεν προκειτε να περασω. Δηλ οι αλλες θεσεις που ειναι 200 ατομα και ειναι μεσα ολοι; Τ. Θ θα δηλωσας οι μιση ανδρες.

δε το ξερεις αν ειναι ολοι μεσα οσοι δηλωσαν στις 200 θεσεις που λες. Και στο κατω κατω δε ξερεις ποιοι περασαν απο τις δοκιμασιες. Ξερεις τι κουλα αγορια ειχα στην ομαδα μου που δε μπορεσαν να πηδηξουν το υψος; Και οι 3 προσπαθειες ακυρες. Και δε μιλαω για χοντρα παιδια. Αληθεια σου λεω. Μην απογοητευεσαι
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Κωστακη στο υψος μηκος 100αρη τασεις αγκωνος σφαιρα περασα. χιλιαρη το εκανα αλλα οχι στο χρονο που επρεπε. μονοζυγο οχι και κανιστρα παλι οχι γιατι ειχα παθει ατυχημα με το αμαξι και ειχα λιγες μελανιες στα χερια και ποναγα.
Δημητρης_Ατος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Δημητρης_Ατος »

Ενα λεπτακι ρε παιδια... Εδω αναφερετε γεγονοτα τα οποια στις δικιες μας επιτροπες δεν εγιναν. Π. Χ λετε οτι κανατε αγωνισματα και η Νικη π. Χ εκανε οτι εκανε αλλα το 1000αρι δεν το εκανε στο χρονο της. Οταν τελειωσατε δεν σας ειπαν απο τις επιτροπες αν εχετε κοπει ή οχι; Στη δικια μας την επιτροπη και φετος και περυσι ετσι εγινε. Οποια παιδια δεν ολοκληρωσαν τα αγωνισματα τους ελεγαν οτι εχουν κοπει.
ALEX1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από ALEX1990 »

Αλλο δεν ολοκληρωνω και αλλο ολοκληρωνω αλλα ξεπερναω το οριο... Εαν δεν ολοκληρωσεις φυσιολογικο να θεωρεισε κομενος. Αλλα εαν το τελειωσεις δεν σου λενε πχ. Εκανες 5' κοβεσε
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Στην βαρυ σου ελεγαν οτι πχ το χιλιαρη το περασαν οι ταδε. το 100 αρη οι ταδε. ετσι εγινε και περυσι φιλε μου. αλλα εγω πιστευω οτι κοπηκα. εκει δημητρη τι τους ελεγαν;
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Απλως εμας φετος περναγαμε και επο επιτροπη ενω περυσι καναμε τα αθληματα και φευγαμε. φετος μας φοναζαν αφου τα καναμε. και μας ρωταγαν απο που ειμασται τι δουλεια κανει ο μπαμπας. γιατι δεν εκανες τα κανιστρα και αλλα τετοια. οχι μονο σε εμενα σε ολες αυτα ρωταγαν
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ; Εικόνα
τι λετε βρε παιδια; Σε μας δεν λεγαν τιποτα! Οχι μονο δεν μας ειπαν στο τελος αν περασαμε αλλα ουτε και αν ημασταν μεσα στο χρονο δεν ξεραμε! Εγω συγκεκριμενα τερματησα στο 1000αρι λιγα δευτερα μετα την πρωτη κοπελα στην οποια ειπε "ενταξη " και του λεω ποσο εκανα; Και μου λεει με χιλια ζορια... Εε πριν απο τα 5 λεπτα... Τι να πω ξενερωσα. Δεν επρεπε να μας πουν τι και πως; Μονο στα κανιστρα ξερω τι εκανα επειδη βγηκα πρωτη και μου λεει 1 λεπτο και 10

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

nikh έγραψε:απλως εμας φετος περναγαμε και επο επιτροπη ενω περυσι καναμε τα αθληματα και φευγαμε. φετος μας φοναζαν αφου τα καναμε. και μας ρωταγαν απο που ειμασται τι δουλεια κανει ο μπαμπας. γιατι δεν εκανες τα κανιστρα και αλλα τετοια. οχι μονο σε εμενα σε ολες αυτα ρωταγαν
σε εμας δε ρωτουσαν τετοια πραγματα. απλως καθε φορα που τελειωναμε και ενα αθλημα, ελεγαν αυτες που πιασαν τους χρονουσ... θυμαμαι στο 100αρι αυτες που εκανα 17'' αντι για 16'' δεν τις ανεφεραν καν... σα να λεγανε οτι κοπηκαν... ηταν πολυ αυστηρα φετος απο περυσι. φετος οι επιτροπες ηταν απο αστερατους ενω περυσι ηταν απο φανταρους και εγραφαν οτι ηθελαν μη σας πω εγραφαν οτι τους λεγαμε...
Δημητρης_Ατος
Στρατιώτης
Στρατιώτης

NIKH έγραψε:Στην βαρυ σου ελεγαν οτι πχ το χιλιαρη το περασαν οι ταδε. Το 100 αρη οι ταδε. Ετσι εγινε και περυσι φιλε μου. Αλλα εγω πιστευω οτι κοπηκα. Εκει δημητρη τι τους ελεγαν;

Ετσι και εμας. Φωναζαν ονοματα και ελεγαν περνας στην ειδικοτητα που εχεις επιλεξει η σου λεγαν περνας μονο Οπλα ή μονο Σωματα αναλογως επειδη καποιες ειδικοτητες δεν χρειαζοταν να κανεις τα κανιστρα και 8 καμψεις. Το δικο σου ονομα δεν το φωναξαν Νικη;
makia00

Δημοσίευση από makia00 »

Νικη και αθηνα ετσι κανανε κ εμας μας περναγαν απο Επιτροπη κ εγω το 1000 το εβγαλα σε παραπανω χρονο αλλα δεν ελεγαν εκεινη την ωρα κοπικες, απλα μας ειπαν επειδη ρωτησαν καποιες οτι ξερετε η καθε μια αν Ειχατε κανει μεσα στους χρονους κ ποιες οχι.

NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Ρε στην βαρυ στην ομαδα μου τσι εγινε. και με ρωτησαν γιατι εχω μελανια στο χερι μου και τους ειπα ειχα παθει ατυχημα. σε μια αλλη κοπελα ειπε οτι ποσα κιλα ειναι; στη αλλη ειπε ησουν σε φορμα. και τετοια. και συγκεκριμενα εμενα με φωναξαν δευτερη που δεν ητανε η σειρα μου για νο μου την μπουνε για τα κανιστρα. αρα ειμαι κομμενη και ας μην το ειπανε
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Φιλε μου δημητρη πρωτη πρωτη με φωναξαν. επειδη δεν εκανα καθολου κανιστρα. τους ζητησα συγνωμη αλλα δεν μου ειπανε τιποτα. μαλλον κοπηκα.
makia00

Δημοσίευση από makia00 »

Νικη μην εχεις ανχος την δευτερα δα δεις, παντος φετος ηταν πολυ πιο αυστηρα απο περισυ ειχαν ερθει πιο μεγαλοβαθμοι κ ενω περισυ καθοντουσαν στο γυμναστιριο μεσα φετος ηρθαν στο γηπεδο κ κοιταγανε τα παντα
Δημητρης_Ατος
Στρατιώτης
Στρατιώτης

makia00 έγραψε:Νικη μην εχεις ανχος την δευτερα δα δεις, παντος φετος ηταν πολυ πιο αυστηρα απο περισυ ειχαν ερθει πιο μεγαλοβαθμοι κ ενω περισυ καθοντουσαν στο γυμναστιριο μεσα φετος ηρθαν στο γηπεδο κ κοιταγανε τα παντα

Συγνωμη Μακια00 αλλα δεν συμφωνω απολυτα μαζι σου. Εγω και τις 2 φορες που εδωσα ειδα τα ιδια προσωπα κιολας και τα πραματα ηταν χαλαρα. Ουτε αυστηρα ουτε ομως και μπατε σκυλοι αλεστε.
Σεβαστη η γνωμη σου φυσικα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες