Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Συγχαρητηρι "Περασα" ! Με τοσα μορια σιγουρα αξιζες να περασεις! το βισμα σου πολιτικο η στρατιωτικο;
naoume έγραψε:jpk ολα παιζουνε προσωπικα θα γουσταρα οπως ειπα αποτελεσματα τωρα καταταξη απριλιο γουσταρω λεμε
ΠΑΙΔΕΣ γουσταρω λεμε αλυπητα! Αιντα ρε κακαταξη απριλιο λεμεεεεεεεεεε
Ολοι θα περασουμε. Μη τρελαινεστε
ΜΑΚΑΡΙ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Kostas13 έγραψε:Ολοι θα περασουμε. Μη τρελαινεστε

Καλημερα δημητρα. Ηρεμηστε ολοι.3 βραδια μεινανε ακομα
Αντε ρε μπινεδες πρωι πρωι. Περασατε. Ακομα δεν ανακοινωσανε την ημερομηνια για τα αποτελεσματα ξφνικα ξερετε τα μορια και εαν περσατε. Αντε να δουλεψε κανα αλλον. Τοσο καιρο ρωτουσαμε για τα αποτελεσματα και κανενς δεν ηξερε και σημερα ξερουν και μορια. Μπραβο
Δε πειραζει φιλε κωστα. Ας τους να τα λενε. Εξω απτο χορο ολοι χορευουν. Φυσικα ακομα κιαν δεν περασουν δε θα το μαθουμε... Θα μας πουν οτι περασαν. Αλλα δε πειραζει. Φενονται οι ψευτες
ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΒΡΕ kostas... ΤΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ;κostas έγραψε: Αντε ρε μπινεδες πρωι πρωι. Περασατε. Ακομα δεν ανακοινωσανε την ημερομηνια για τα αποτελεσματα ξφνικα ξερετε τα μορια και εαν περσατε. Αντε να δουλεψε κανα αλλον. Τοσο καιρο ρωτουσαμε για τα αποτελεσματα και κανενς δεν ηξερε και σημερα ξερουν και μορια. Μπραβο

Νευριαζω βρε παιδια γιατι το παιζουν πονηροι. Εμεις τι ειμαστε δηλαδη; Μαλ...
Ρε παιδια την παλευετε. βγαινουν τα βλαμμενα και λενε οτι μα οτι τους κατεβει, και εσεις αρπαζεστε. μεσα που θα βλεπεται και τις σκατοφατσες τους τι θα κανεται; αφηστε τα να λενε τις ***** τους, τους παιρνει τωρα που δεν φαινονται τα προσωπακια τους.
Λετε ρε παδια να τα βγαλουν σημερα; παντως τη δευτερα το πρωι τα τηλ. τους θα βαρεσουν κοκκινο... εγω ξυπνησα με μια αισιοδοξια παντωσ... χεχεχεχεεχε
αν και ξερω οτι δε θα ειμαι στους επιτυχοντες, αλλα δεν πειραζει... 

Εγω λεω μαγκες εαν με το καλο περασουμε να ψαχτουμε να βρεθουμε και να γνωριστουμε απο κοντα. Τοσο καιρο εχουμε ζησει πικρες και χαρες. Δε μας αξιζει ενα καφεδακι σαν συναδελφοι;
ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ... ΚΑΝΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΠΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...kostas έγραψε: Νευριαζω βρε παιδια γιατι το παιζουν πονηροι. Εμεις τι ειμαστε δηλαδη; Μαλ...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες