Φυλακή στο στρατό
Φυλακή στο στρατό
Στα κεντρα εκπαιδευσης αμα φας καποιες μερες φυλακης μετρανε; Για να μπω στην στρατονομια ποιες ειναι οι προυποθεσεις. Ειναι καλο να μπεις; Επισης ποιες ειναι οι προυποθεσεις για την προεδρικη φρουρα;
Φυλακή στο στρατό
Για να φας φυλακή θα πρέπει να ορκιστείς πρώτα.
Κατά τα άλλα αν γραφούν, μετράνε.
Για τη στρατονομία υπάρχει σχετική συζήτηση.
Κατά τα άλλα αν γραφούν, μετράνε.
Για τη στρατονομία υπάρχει σχετική συζήτηση.
Φυλακή στο στρατό
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ!!!
ΑΜΑ ΤΟΛΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΙΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ ΜΑΡΣΑΡΕ ΤΟΥΣ!!!
Φυλακή στο στρατό
jimakos έγραψε:ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ!!!
Δεν γινεται αυτο γιατι πολυ απλα αφου δεν εχεις ορκιστει θεωρεισαι ακομη ΠΟΛΙΤΗΣ κ οχι φανταρος... Οποτε αν κανουν τπτ τετοιο μαλλον για ψαρωμα θα ειναι

Φυλακή στο στρατό
Τρία πανομοιότυπα μηνύματα σε 6 λεπτά συνολικά και παράλληλα διαμαρτυρία ότι δεν σου απαντά κανείς...
Έσπασες κάθε ρεκόρ!
Άσε που υπάρχει ήδη σχετική συζήτηση και έπρεπε να κάνεις post εκεί (μετέφερα τα μηνύματά σου).
Έσπασες κάθε ρεκόρ!
Άσε που υπάρχει ήδη σχετική συζήτηση και έπρεπε να κάνεις post εκεί (μετέφερα τα μηνύματά σου).
Φυλακή στο στρατό
nikos έγραψε:υπαρχει περιπτωση να παει καποιοσ 1 χρονο επιπλεον φυλακη;
Κοίταξε, κάποτε θα σε απολύσουν γιατί θα σε βαρεθούν.
Αν κρίνω από το γεγονός ότι έστειλες το ίδιο μήνυμα 6 φορές σε 4 διαφορετικές συζητήσεις (μετέφερα και διέγραψα διάφορα μηνύματά σου), μάλλον θα σε βαρεθούν εύκολα.
Άρα πάνω από 4-5 μήνες επιπλέον θητεία δεν σε βλέπω να υπηρετείς.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Φυλακή στο στρατό
Χαχαχαχαχα... Ρε τι διαβαζω σημερα ο ταλαιπωρος...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Φυλακή στο στρατό
Εφαγα φυλακη απο τον δικιτι μου διοτι δεν πηγα να κουρεξω χορτα με το μηχανακι...5 μερες... Γιατι ; Αφου τον ειπα οτι δεν 8ελω ; Οπιος ξερει ας με πει
Φυλακή στο στρατό
τι να σε πει ρε παληκαρι...ΒΑΣΙΛΑΚΙΣ έγραψε:Εφαγα φυλακη απο τον δικιτι μου διοτι δεν πηγα να κουρεξω χορτα με το μηχανακι...5 μερες... Γιατι ; Αφου τον ειπα οτι δεν 8ελω ; Οπιος ξερει ας με πει
Φυλακή στο στρατό
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να διαμαρτυρηθείς επίσημα στο 1ο Γραφείο, αλλά στη θέση σου δεν θα το τράβαγα.
Στο στρατό δεν υπακούς μόνο σε ότι σου αρέσει, αλλά σε όλες τις σχετικές εντολές.
Στο στρατό δεν υπακούς μόνο σε ότι σου αρέσει, αλλά σε όλες τις σχετικές εντολές.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Φυλακή στο στρατό
Κοιτα να δεις τι εγηνε... λεει ενας αρχιλοχιας πιος ξερει να κουρευει και εγω λεο δεν ξερω αλλα αν γηνετε να παω (λογο τον τιμιτικον) και πηγα με ξεχασανε σε ενα φυλακιο με πυρομαχεικα χωρεις νερο και τροφη εγω δουλεια μονο τα μεσιμερια κατεβενα... και ονταν ειρθαν απο τα σχοινακια με ειπαν να παω να κουρεξω εκει και εγω δεν πηγα μονο γιαυτο τον λογο και μου της εριξε τις μερες... πιος φτεει... εγω αμα εκανε βλακεια ειναι οτι εχει ψαροτικο υφος ο δικητι μου
Φυλακή στο στρατό
Άν σου έλεγε να πλύνεις το αυτοκίνητο (του Διοικητή) τότε να έλεγες όχι. Απο'κει και πέρα, η εντολή είναι εντολή. Αρέσει δεν σ'αρέσει, θα παίζεις με τους κανόνες τους, και ας είναι μ... Καραβανάδες που την έχουν δει εξουσία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες