Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Χαχαχαχα
NIK

Δημοσίευση από NIK »

kostas έγραψε:Παιδια τωρα με πηρε το βυσμα μου και μου ειπε οτι περασα. Μαζεψα πολλα μορια και θα ειμαι σε μια καρεκλα και θα κθομαι. Και μισθος 2500 για ρχηΕικόνα

Α ΡΕ ΓΚΑΡΥ... Τωρα σταζεις απο αγχος... !

kostas

Δημοσίευση από kostas »

Παιδες περναμε κλ το σκ κι δευτερα ηδωμεν. Εαν παιζει κανενας στοιχημα να δωσει κανα στανταρ να παμε ταμειο
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Παιδια καλη επιτυχια σε ολους και ολοι θα μαθουμε την αληθεια την δευτερα... Μακαρι να περασουν πρωτα αυτοι που αξιζουν και μετα τα βύσματα... Οχι το αντιθετο!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Ελεος! Σε οποιο σωμα γουσταρει θα παει ο καθενας! Ακομη κ να παρουσιαστει κ να φυγει μεχρι την ορκιστει κ να παρουσιαστει στο αλλο σωμα κ φυσικα δεν τιθεται οτι παιρνει τη θεση του αλλου αφου ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΕΠΙΛΑΧΩΝ!
Dum spiro spero
iliana

Δημοσίευση από iliana »

Α καλα οτι να ναι ακουω, οτι περασες κοστα ναι το δεχομαι αλλα 2500 θα αργησεις πολυ να τα παρεις και αν τα παρεις, καρεκλα ονειρευεσαι; Εποπ μπαινεις οχι στρατηγος
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Ελεος! Σε οποιο σωμα γουσταρει θα παει ο καθενας! Ακομη κ να παρουσιαστει κ να φυγει μεχρι την ορκιστει κ να παρουσιαστει στο αλλο σωμα κ φυσικα δεν τιθεται οτι παιρνει τη θεση του αλλου αφου ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΕΠΙΛΑΧΩΝ!
Dum spiro spero
kostas

Δημοσίευση από kostas »

iliana έγραψε:Α καλα οτι να ναι ακουω, οτι περασες κοστα ναι το δεχομαι αλλα 2500 θα αργησεις πολυ να τα παρεις και αν τα παρεις, καρεκλα ονειρευεσαι; Εποπ μπαινεις οχι στρατηγος
α καλα πρεπει να εισαι πολυ τουβλο εσυ. Πλακα εκανα κι εσυ ψαρωσεσ. Ο εποπ ειναι μι ζωη εποπ. Αντε τουβλο
dimitris-fs

Δημοσίευση από dimitris-fs »

Κ μην μαλωνετε ρε ποιος ξερει περισσοτερα κ ποιος λιγοτερα μπορει να ειστε αυριο μεθαυριο κ στο ιδιο σκινακι κ να τρωτε κ απο το ιδιο πιατο, κ αυτοι που εχουν τα βυσματα ας ηρεμησουν λιγο υπαρχουν κ παιδια που δεν εχουν κατι κ ελπιζουν σε κατι καλυτερο, εκτος αν ειναι τοσο μαγκες να μαζευτουμε εδω μεσα να τους κανουμε δωρο κανενα σαπουνακι για το μπανιο
iliana

Δημοσίευση από iliana »

Δεν σε εβρισα να μου μιλας οπως σου μιλαω. Οκ?
...

Δημοσίευση από ... »

molis milhsa me venizelo kai m eipe akyro gia deytera...martio kai vlepoume m eipe...xaxaxaxa
greg

Δημοσίευση από greg »

Βλακα ανθυπολοχαγος ειμαι... Ασχετε... Και για να ξερεις πριν το νομοσχεδιο τις αιτησεις και παλι πολιτικο προσωπικο του υπουργειου τις ελεγχε... Και το νομοσχεδιο για να ξερεις λεει ολες οι προσληψεις που υπαγοντε στο ελληνικο δημοσιο θα ελεγχονατι απο τον ασεπ... Και γιατι τοτε ο ασεπ εκτρινε παρανομη την προκυριξη του υπουργειου εθνικης αμυνας με τους 55 επιστημονες ρε; [/QUOTE] Δεν τις εκρινε ο ΑΣΕΠ αλλα το υπουργειο γιατι ηταν ολοι Γαλαζια Παιδια οι επιτυχοντες. Και μιλαμε για επιστημονικο προσωπικο με αλλα προσοντα και αξιολογησεις σε αλλο επιπεδο, οχι απλου ΕΠΟΠ...

Για να βγουν αξιοκρατικα τωρα τα αποτελεσματα πρεπει να βγουν αναλυτικες καταστασεις κατα ειδικοτητα ολων των υποψηφιων με μορια επιδοσεις κτλ...

PS. Τι ταξη εισαι μικρε;

kostas

Δημοσίευση από kostas »

iliana έγραψε:Δεν σε εβρισα να μου μιλας οπως σου μιλαω. Οκ;
αφου δεν καταλαβες οτι κανω πλκα τουβλο εισαι. Γιατι παρεξηγησε; Ο εποπ φτανει μεχρι 1200 μισθο και καρεκλα ποτε δεν πιανει. Απλα δουλευω αυτους που εχουν βυσμα και μας το παιζουν μαγκεσ.
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Εφεδρος ειμαι... Δοκιμος... Και εγινα ανθυπολοχαγος 2 μηνες τωρα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης