Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Παιδια μια ερωτηση μηπως ξερει κανεις να απανησει... Καπου στην προκυρηξη λεει για μοριοδοτηση με 20 βαθμους... Για ατομα που εχουν μετταλλιο εξοχου πραξεως... Εννοει και μεταλια αθλητων?
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

sorry... Με 200 βαθμους
Γιωργος 35 μοι καταδ

Δημοσίευση από Γιωργος 35 μοι καταδ »

Ρε παιδες. Οι περισσοτεροι θα περασετε με την αξια σασ! Μην λετε χαζαμαρες... Εχουνε μηνει ουτε 3000 δηλαδι το 80/100 θα μπει. Μην αρχιζουν και σας λενε μετα οτι σας περασανε και χαζαμαρεσ... Ειναι η πιο κωλοφαρδη προκηρυξη! Βγηκε εντελος ακυρη ημερομηνια. Και γιααυτο τον λογο δεν πηγα πουθενα το καλοκαιρι... Οι περισσοτεροι ηταν για μπανακοι. Και εμεις ολοι τρεχαμε πανω κατω για να κανουμε τα χαρτιαμας!
Σπυρος

Δημοσίευση από Σπυρος »

Τι ασεπ και βλακειες καλα που ζειτε; πως φενεται οτι εδω οχι ολοι δεν εχει κανενας καμια σχεση με το στρατο...

τι σχεση εχει ο ασεπ με το στρατο;

πατε καλα;

εχετε διαβασει τη προκυριξη;

και σαν αλλαξε ο νομος τι; Παλι ετσι ειναι Δεν εχει σχεση ο ασεπ με μας.

στρατιωτες Δεν πηγατε εσεις; Γιατι θελετε να κανετε το στρατο δημοσια υπηρεσια;

ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΝΩΣΤΟΣ »

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια σε ολους να τελειωσει επιτελους η αγωνια σας και φυσικα καλη επιτυχια στην κορουλα μου
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Βλακα ανθυπολοχαγος ειμαι... Ασχετε... Και για να ξερεις πριν το νομοσχεδιο τις αιτησεις και παλι πολιτικο προσωπικο του υπουργειου τις ελεγχε... Και το νομοσχεδιο για να ξερεις λεει ολες οι προσληψεις που υπαγοντε στο ελληνικο δημοσιο θα ελεγχονατι απο τον ασεπ... Και γιατι τοτε ο ασεπ εκτρινε παρανομη την προκυριξη του υπουργειου εθνικης αμυνας με τους 55 επιστημονες ρε?
kostas

Δημοσίευση από kostas »

makia00 έγραψε: kosta με τοση κακια δεν θα περασεις καλα στο στρατο θα σε μισουν ολοι κοιτα να μην χερεσαι με τον πονο τον αλλων

γελαω ξερεις γιατι; Γιτι μεχρι το πρωι δεν ηξερε κανενας για τα αποτελεσματα και ξαφνικα λενε τωρα οτι κοπηκαανε ατομα. Και εγω σε ρωταω; Πως γινετε αυτο ρε φιλε?
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Μας ζαλισατε! Οτι 8ελει ας γινει αν περασω εχει καλως αν οχι παμε για καλυτερα!
...............

Δημοσίευση από ............... »

ΑΓΝΩΣΤΟΣ έγραψε:Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια σε ολους να τελειωσει επιτελους η αγωνια σας και φυσικα καλη επιτυχια στην κορουλα μου
πολυ τρυφερο αυτο που γραφετε...
DjPanahs

Δεν ξενερωνουμε αστους να λενε οτι περασανε οι κοπηκαν κοιτα τη δευτερα μη δουν αλλααααα
kostas

Δημοσίευση από kostas »

DjPanahs έγραψε:Δεν ξενερωνουμε αστους να λενε οτι περασανε οι κοπηκαν κοιτα τη δευτερα μη δουν αλλααααα
σωστοσΕικόναπεστα φιλαρακι. Και να σου πω και κατι ιντερνετ ειναι και εμεις οι 2 περασαμε. Σιγα εδω μεσα ολοι ειμαστε πολυξεριδεσ. Και εσυ και εγω βισμα εχουμε αλλα θα περασουμε με την αξια μασ
Σπυρος

Δημοσίευση από Σπυρος »

Φιλε μου... Και τι μου λες οτι εισαι ανθυπολοχαγος... Τι σχεση εχει αυτο; νομιζεις οτι εσυ μπορεις να χερεις περισσοτερα απο καποιον αλλο...

εγω σου λεω τη γραφει η προκύριξη απο εκει και περα δε σου δωσε κανενας το δικαιωμα να βριζεις δεν ειμαι φανταρος σου εγω.

και στο κατω κατω. Μου φενεται δυσκολο να μετρησαν τοσο πολυ αξιοκρατικα τα μορια ενα ενα δεν νομιζεις;

μακαρι να ειναι ετσι... Και γω μαζι σου ειμαι.

αλλα γαμωτο ξερω πως ειναι ο στρατος για αυτο σου λεω ποσο μαλλον εσυ!

kostas

Δημοσίευση από kostas »

Παιδια τωρα με πηρε το βυσμα μου και μου ειπε οτι περασα. Μαζεψα πολλα μορια και θα ειμαι σε μια καρεκλα και θα κθομαι. Και μισθος 2500 για ρχηΕικόνα

DjPanahs

Οτι 8ελει ας γινει αν περασω εχει καλως αν οχι παμε για καλυτερα! Μη μασατε ρεεεεε
dimitris-fs

Δημοσίευση από dimitris-fs »

Ευχομαι σε ολους να περασουν, οσο κ αν ειναι απιθανο αυτο, μην ακουτε κανεναν την δευτερα θα τα δουμε ολοι με τα ματια μας μετα απο τοσο καιρο αγωνιας, καλη επιτυχια σε ολους...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες