Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
ALEX οκ απλα καταλαβενεις την ψυχολογια μου να περιμενουμε τοσους μηνες καλη επιτυχια να εχεις εσυ κ τα αλλα παιδια
xxaxaxa
τοσο καιρο ακουγαμε για ακυρωση γι μαρτη απριλη τωρα εχουμε αλλο θεμα. Πιοι κοπηκανε. Ξαφνικα κανεις δεν ηξερε για τα αποτελεσματα και με το που βγηκανε στο αρμυ οι ανακοινωσεις ξφνικα εχουνε κοπει ατομα. Ποιον κοροιδευετε; Πλακα εχει εδω μεσα. Μεχρι την δευτερα θα βγουν και θα πουν εν σωρο.

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 85
Πριν εναμιση μηνα δεν ειχε ψηφιδτει τιποτα... Μετα την ψηφιση της τροπολογιας υποχρεοτικα επρεπε να ελεχθουν τα δικαιολογητικα απο επιτροπη του ασεπ... Η οποια περιλαμβανει και στρατιωτικους...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
κωστα μου το βυσμα σου ηταν πολιτικο πασοκ η νδKostas13 έγραψε:Και αν το παρετε ετσι εχω βαλει βυσμα και ειμαι επιτυχων. Μην ερθει κανεις ομως τη δευτερα και μου πει οτι δεν ηταν αξιοκρατικα επειδη ο κωστας13 μπηκε με βυσμα.
ωπα... τωρα γιαννη ομως με μπερδεψεσ... συμφωνα με τον νομο στην επιτροπη ασεπ δεν υπαρχουν ατομα απο τον φορεα που προκηρυσει τον διαγωνισμο...γιαννη_σ έγραψε:πριν εναμιση μηνα δεν ειχε ψηφιδτει τιποτα... μετα την ψηφιση της τροπολογιας υποχρεοτικα επρεπε να ελεχθουν τα δικαιολογητικα απο επιτροπη του ασεπ... η οποια περιλαμβανει και στρατιωτικους...
-
Μηπως εχει κανεις την περσυνη λιστα με τα μορια που ειχαν ο πρωτος και ο τελευταιος απο καθε ειδικοτητα?
-
- Λοχαγός
μονο την συνεντευξη δεν αφαιρεσαν; Τι αλλο καναν;ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Τοσα ξερετε τοσα λετε... Επιτροπη ασεπ επανεξετασε τα δικαιολογητικα μετα την ψηφιση της τροπολογιας περι καταργησης της συνεντευξης...
ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΠΤΥΧΙΑ, ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΥΓΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΟΛΑ!helen έγραψε:μονο την συνεντευξη δεν αφαιρεσαν; Τι αλλο καναν;ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Τοσα ξερετε τοσα λετε... Επιτροπη ασεπ επανεξετασε τα δικαιολογητικα μετα την ψηφιση της τροπολογιας περι καταργησης της συνεντευξης...
-
Ναι ε; Και που θα ξερει η επιτροπη που εκανες εσυ φανταρος η τι ειδικοτητα ειχες σαν φανταρος η ποσους μηνες υπηρετησες για να σε μοριοδοτησουν; Τα στρατιωτικα σου στοιχεια ποιος θα τα ελεγξει; Η επιτροπη ειναι μικτη. Τα στοιχεια του ΑΣΜ σου ο στρατιωτικοι θα τα δωσουν στο πολιτικο πρωσοπικο... Δεν γινεται να τα ξερουν απο μονοι Τους...
***** τα βυσματα *****! δεν ειστε αξιοι για τιποτα!
αξιοκρατια σου λεει μετα!
αξιοκρατια σου λεει μετα!
kosta με τοση κακια δεν θα περασεις καλα στο στρατο θα σε μισουν ολοι κοιτα να μην χερεσαι με τον πονο τον αλλων
-
- Λοχαγός
τι δουλεια εχει ο ασεπ με αυτο το διαγωνισμο; Καμμια σχεση.; έγραψε:ωπα... Τωρα γιαννη ομως με μπερδεψεσ... Συμφωνα με τον νομο στην επιτροπη ασεπ δεν υπαρχουν ατομα απο τον φορεα που προκηρυσει τον διαγωνισμο...γιαννη_σ έγραψε:πριν εναμιση μηνα δεν ειχε ψηφιδτει τιποτα... Μετα την ψηφιση της τροπολογιας υποχρεοτικα επρεπε να ελεχθουν τα δικαιολογητικα απο επιτροπη του ασεπ... Η οποια περιλαμβανει και στρατιωτικους...
-
Ρε helen τι λες τωρα... Χαμπαρι δεν πηρες απο το νεο νομοσχεδιο?
Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους με ολη μ τη καρδια! και στο εαυτο μου φυσικα!
-
Ο ασεπ προσφατα δεν εκρινε παρανομη την προκυρηξη επιστημονικου προσωπικου του υπουργειου εθνικης αμυνας?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης