Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Εγω παντως σε λιγακι θα παρω στου βενιζελου κ θα ακουσουν ΤΑ καντηλια!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Οταν σας ελεγα οτι η καταταξη Θα γινει μετα τις 31_3_2010 με κοροιδευατε.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 48
Αφηστε τις καταταξεις κτλ... Ακομα δεν γνωριζουμε αν ειμαστε μεσα... Η γνωριζετε;

tati ξερεις οτι σε καθε υπουργειο, πολιτικο γραφειο κτλ... υπαρχει καποιος για ολα τα θεληματα που ειναι και λιγο "περιορισμενης ευθυνησ"... να δεις που θα βαλανε αυτους να σηκωνουν τα τηλ και να λενε οτι θελουν για αυτο μας μιλουσαν και ευγενικα... ο φυσιολογικος ελληνας οταν τον ζαλισουν ρωτωντας συνεχεια το ιδιο πργαμα βριζει η κλεινει το τηλ στα μουτρα... αυτοι ηταν ευγενικοτατοι, οποτε δεν αξιζει το βρισιμο... χχεχεχεεtati έγραψε:εγω παντως σε λιγακι θα παρω στου βενιζελου κ θα ακουσουν τα καντηλια!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Ελπιζουμε να ειμαστε ρε συ αλεξ. Αυτοι που γνωριζουν δεν ασχολουνται με το φορουμ.
Τελικα η καιτουλα μας ειναι πολυ γουρλου. ακομα δεν μιλησε και βγηκαν. γεια σου ρε καιτη αλανι

Η ημερομηνια ειναι το κατι αλλο παιδια. και προλαβαινουμε για αεροπορια και κανουμε πασχα εξω. και γλυτωνουμε το τριψιμο ταψιων απο τα σουβλισματα και αν περασουμε εχουμε ολο τον καιρο να το καψουμε να διαδωσουμε το νεο στους εχθρους μας να σκασουν και γενικα να αναλογιστουμε τι περασαμε ολο αυτο τον καιρο. εγω προσωπικα αν περασω θα βγαλω 20 αντιτυπα του βιογραφικου μου και θα παω να τα καψω στον πηνειο. οσοι πιστοι απο λαρισα προσελθετε για ομαδικο καψιμο
Χρηστα λαρισα ρε πατριδα; ωραιοσσσσσσσσσσσς μαζι σουυυυυ παμε πηνειο
Παμε ρε ανθυπα. αρκει να εχουμε καλα αποτελεσματα να μη χρειαστει να ξαναστειλουμε βιογραφικο σε κανεναν. μακαρι.
Μιν μασας ωρεεεεεεεεεεεεεε... θετικη σκεψει και δεν σταματανε ολα σε μια στολη... μεσα θα εισαι μιν μασας. δεν μασανε η λαρισεοι ρε
σορρυ βρε ματια μου.tati έγραψε:Καλε εβγαλες ακομα κ τις μερες; παρουσα βρε vanilla μου! Τι παρων;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
Να σας πω το παραδοξο; Τελικα προτιμουσα να τα δω μια φορα τα αποτελεσματα! ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ; ΜΟΥ ΛΕΤΕ;
εχεις απολυτο δικιο...anastasia_ch έγραψε:Να σας πω το παραδοξο; Τελικα προτιμουσα να τα δω μια φορα τα αποτελεσματα! ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ; ΜΟΥ ΛΕΤΕ;
κ ειδικα αν εισαι κ αναποφασιστος...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες