Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
DiMiTrA P έγραψε:στο γραφειο του βενιζελου!takis2 έγραψε:ποιος σας ειπε για 10 του μηνα;
και καποις αλλος πηρε εκει και του ειπαν για δευτερα ε; Εγω πηρα ς αυτα που εχει μεσα η προκυρηξη και μου ειπαν οτι εχουν ενημερωση απο το Υπουργει Αμυνας για να λενε οτι θα βγουν 1 φεβρουαριου και οχι σημερα η αυριο.
Egw 8a elega th Megalh...JIM έγραψε:ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ! ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑAngeliki έγραψε:Kalhspera!Poia Deytera akrivws;butterfly έγραψε:Καλημερα Σε Ολους... Τα Αποτελεσματα Θα Δημοσιευτουν Την Δευτερα Σιγουρα! Καλη Επιτυχια Σε Ολους...![]()

Ειναι Ηδη Ετοιμες Οι Καταστασεις με Τα Ονοματα...
Αν ειναι μαγκες ας μην τα βγαλουν αυριο μεχρι το μεσημερι! θα πεσει ιος και θα τους ριμαξω την μανα που τους πεταγε θα χαλασω ολο το army και θα πρεπει να το κανουνε format to συστημα! και τοτε θα δουν. δεν αστειευομαι καθολου! αν αυριο το βραδυ γραφει underwoeld ip μην νομιζεται οτι βγαινουν μονο!
kai eisai mesa esy;ti les;butterfly έγραψε:Ειναι Ηδη Ετοιμες Οι Καταστασεις με Τα Ονοματα...
butterfly έγραψε:Ειναι Ηδη Ετοιμες Οι Καταστασεις με Τα Ονοματα...
ξερεις αν περασες;
Παιδια οι λιστες ειναι ετοιμες εδω κ πολυ καιρο ασχετα που δε τα ανακοινωνουν.Ολα ειναι ετοιμα!
tania έγραψε:Παιδια οι λιστες ειναι ετοιμες εδω κ πολυ καιρο ασχετα που δε τα ανακοινωνουν.Ολα ειναι ετοιμα!
μπορει ναι μπορει οχι. Μαλλον ναι αλλα ποιος ξερει να μας πει σιγουρα;
Μακαρι τακις νασαι και εσυ και οι περισσοτεροι απο δω μεσα... Μακαρι ναταν και παραπανω οι θεσεις ! καλη επιτυχια!11
takis2 έγραψε:tania έγραψε:Παιδια οι λιστες ειναι ετοιμες εδω κ πολυ καιρο ασχετα που δε τα ανακοινωνουν.Ολα ειναι ετοιμα!
μπορει ναι μπορει οχι. Μαλλον ναι αλλα ποιος ξερει να μας πει σιγουρα;
Επισημα κανεις δε μπορει να το πει, μονο η Τσαπανιδου που ειπε σημερα οτι οι λιστες ειναι επικυρωμενες, κατα τ'αλλα κανεις, αυτα απο στομα σε στομα διαδιδονται ή απο γνωστους μας που εχουν σχεση με στρατο.
vanilla έγραψε:Μακαρι τακις νασαι και εσυ και οι περισσοτεροι απο δω μεσα... Μακαρι ναταν και παραπανω οι θεσεις !καλη επιτυχια!11
δηλαδη εσυ ξερεις οτι εισαι μεσα;
Εγω οχι αποπου να ξερω φιλε μου ! Αχ λεω μακαρι ναμαστε οι περισσοτεροι απο δω μεσα και ναταν κ θεσεις παραπανω αυτο εννοουσα!
Μολις πηρα και εγω και δεν ξερουν ποτε θα βγουν για εμσ. Μονο γι αεροπορια κι ναυτικο ξερουν. Να πανε να γ... Ολοι τουσ
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
anastasia_ch έγραψε:Ναι. Ακομα και τεστ παπ να μας κανανε! Φτανει το ξεφτιλικι που παθαμε τσιτσιδες με τα χερια μπροστα και να κανουμε κου πε πε! Χχχαχαχαχαχ

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης