Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Και ξερεις ε της εχω ανεβασει την τηλεθεαση
φωτια πηρανε τα μηχανακια της agp

Ο λαος αποφασισε αποτελεσματα τωρα καταταξη μαζι με ναυτικο απριλιο!
Παλι ομως ρε παιδια κατι ειναι που δε μου κολλαει και πολυ. Η τσαπανιδου καλα τα λεει για Πα Πν. Εχουν δωσει ακριβες ημερομηνιες. Εμεις που ειμαστε μονο για καταταξη δε θα επρεπε να ξερουμε ημερομηνια καταταξης;
naoume έγραψε:Φιρμα εγινες χαχαχαχαχα κωστα13 εσυ εισαι ο κωστας 13 το ξεχασες;
αυτος ειναι ο τσαπανιδιακος!
δε το ξεχασα απλα λεω μηπως καποιος εννοει εμενα και απλα δε βαζει το 13 και λεει μονο το ονομα. Τεσπα. Λυθηκε η παρεξηγηση
tati δεν μας λες τι σου ειπαν απο το γραφειο του βενιζελου; Οτι και να σου ειπαν τι να κανουμε σιγα θα σε κρεμασουμε;
naoume έγραψε:Ο λαος αποφασισε αποτελεσματα τωρα καταταξη μαζι με ναυτικο απριλιο!
λες να μας κρατησουν ετσι μεχρι απριλιο; Πολυ παει. Δε νομιζω
ας δουμε εμεις το ονομα μας μεσα και ας γινει καταταξη του χρονουKostas13 έγραψε:Παλι ομως ρε παιδια κατι ειναι που δε μου κολλαει και πολυ. Η τσαπανιδου καλα τα λεει για Πα Πν. Εχουν δωσει ακριβες ημερομηνιες. Εμεις που ειμαστε μονο για καταταξη δε θα επρεπε να ξερουμε ημερομηνια καταταξης;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Η τατι πεταξε ρουκετα και εξαφανιστηκε.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
kostas έγραψε:ας δουμε εμεις το ονομα μας μεσα και ας γινει καταταξη του χρονουKostas13 έγραψε:Παλι ομως ρε παιδια κατι ειναι που δε μου κολλαει και πολυ. Η τσαπανιδου καλα τα λεει για Πα Πν. Εχουν δωσει ακριβες ημερομηνιες. Εμεις που ειμαστε μονο για καταταξη δε θα επρεπε να ξερουμε ημερομηνια καταταξης;
δεν εχεις αδικο... Λετε να θελουνε να γλιτωσουν και το πασχα;
kostas έγραψε:ας δουμε εμεις το ονομα μας μεσα και ας γινει καταταξη του χρονουKostas13 έγραψε:Παλι ομως ρε παιδια κατι ειναι που δε μου κολλαει και πολυ. Η τσαπανιδου καλα τα λεει για Πα Πν. Εχουν δωσει ακριβες ημερομηνιες. Εμεις που ειμαστε μονο για καταταξη δε θα επρεπε να ξερουμε ημερομηνια καταταξης;
Σωστος.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Οταν βγουν τα αποτελεσματα θα λεει και την ημερομηνια καταταξης. Αλλα δεν μας αποσχολει αυτο. Προεχει να περασουμε.
Απλα μου ειπαν για μεσα 'η τελη φεβρουαριου. γι'αυτο ηθελα να παρει κ καποιος αλλος
Για να δουμε τι θα δουμε. Η ποπη ειπε σε εκεινη που ειπε για τα αποτελεσματα οτι οτι νεοτερο εχει για εμας θα ξανα συνδεθει μαζι της για να πει κιαλλα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες