Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Παλι τα ιδια με το βγηκανεεεεεεεεεεεεεεεεεε... Ξεκοληστε. Αν βγουνε θα ειναι πρωτο πρωτο... Περασε η μερα σημερα. Αυριο θα δουμε παλι
ναι καλα

Δημοσίευση από ναι καλα »

kostas έγραψε:Παιδια βλεπω στο σαιτ εδω λιγοι ειναι που ενδιαφερωνται για τα αποτελεσματα. Ολοι οι αλλοι ειναι αδεσποτοι
ήταν πολυ λιγοι γιατι και αυτοι με τις βλακεις μερικων απο εδω μεσα εφυγαν δυστυχως

satap

Δημοσίευση από satap »

yandr το ιδιο εκανε κ σε μενα χθες οπως στην μακια
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Καλε εχετε φαει 24ωρο μπαναρισμα απ'οτι καταλαβα απο τα λεγομενα του αφεντικου...
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ετσι ακριβως. Βαρεθηκαν να ακουνε διαφορα οπως βριδιες και ψεματα
SV

Δημοσίευση από SV »

Τωρα που μειναμε εμεις και εμεις καλη επιτυχια σε ολους και κουραγιο και για τωρα και για μετα.

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΠΟΠΗ έγραψε:Δεν μπορω να μπω ρε παιδια τι γινετε; Βγηκανεεε, για απαντηστε, μηπως γινετε χαμος, οπως λενε; Ειδα μερικα ονοματα, τι γινετε, μια μπαινη, μια δεν μπαινη...

που ακριβως τα ειδες τα ονοματα; Και που δε μπαινει;
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αφου δε μπορειτε να κανετε σοβαρες συζητησεις και βριζετε και κοροιδευετε καλα να παθετε. Και σε λιγο που δε θα μπορειτε να μπαινετε στο σαιτ χωρις λογαριασμο να σας δω τι θα κανετε
makia00

Δημοσίευση από makia00 »

Παιδια εγω πιστευω οτι ολοι ενδιαφερομαστε για τα αποτελεσματα απλα δεν εχουμε κατι καινουργιο νεο να γραψουμε, κ μην ξεχνετε οτι τα νευρα σε ολους ειναι τεντομενα ας μην τα περνουμε με το παραμικρο που γραφουν

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

makia00 έγραψε:Παιδια εγω πιστευω οτι ολοι ενδιαφερομαστε για τα αποτελεσματα απλα δεν εχουμε κατι καινουργιο νεο να γραψουμε, κ μην ξεχνετε οτι τα νευρα σε ολους ειναι τεντομενα ας μην τα περνουμε με το παραμικρο που γραφουν

αν θελεις κατι θα βρεις να πεις. Δε το λεω για σενα. Γενικα μιλαω. Και στο κατω κατω οταν δεν εχουμε κατι να πουμε ή παμε σε καποιο αλλο θεμα ή δε μπαινουμε καθολου. Οπως κανουν οι περισσοτεροι
xena
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από xena »

Παιδια δεν ξερω για σας αλλα εγω δεν εχω αλλη υπομονη!2 φορες απο την μερα που περιμενω τα αποτελεσματα εχω βγαλει δερματοπαθειες και ο δερματολογος μου ειπε απο το αγχος οτι ειναι! Δεν μπορω αλλοοοοοοοοο. Ελπιζω να βγουν το συντομοτερο δυνατο γιατι στο τελος θα ξαναπερασω και ιλαρα!
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Η απλα μπαινουμε μπας κ πει κατι σοβαρο καποιος... Αλλα... Δε γραφουμε αρλουμπες...
satap

Δημοσίευση από satap »

Kostas13 έγραψε:Αφου δε μπορειτε να κανετε σοβαρες συζητησεις και βριζετε και κοροιδευετε καλα να παθετε. Και σε λιγο που δε θα μπορειτε να μπαινετε στο σαιτ χωρις λογαριασμο να σας δω τι θα κανετε

δες ολα τα ποστ μου κ πες μου που εβρισα μην κανετε ορισμενοι τους εξυπνους αν δεν γνωριζετε

κ κατι ακομη εγω γραφω παντα κ κωδικο πριν στειλω μηνυμα δεν ποσταρα ποτε χωρις κωδικο

τι σημαινει αυτο;

κ κατι για τον yandr ειμαι γραμμενος κανονικα ξεχασα τον κωδικο μου εκανα την διαδικασια για καινουριο κ δεν με βαζει μου λεει οτι πρεπει να τσεκαρω τα μεηλ μου
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ρε φιλε δεν ημαστε εξυπνοι ουτε το παιζουμε εξυπνοι. Και αν δε σε μπαναρε ο yandr τοτε δεν εχεις λογο να στραβωνεις και να μας τι λες
satap

Δημοσίευση από satap »

Μα δεν σου ειπα τιποτα ειπα απλα οτι κ εγω εχθες δεν μπορεσα να γραψω μετα απο ενα σημειο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες