Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Μα εννοειται αυτο! Η ζωη μας ουτε ξεκιναει αλλα ουτε κ τελειωνει στον στρατο... Η ζωη συνεχιζεται! Περασαμε καλως, δεν περασαμε παλι καλως... Προχωραμε μπροστα!
Dum spiro spero
Καθενας να κραταει αυτο που πιστευει! Εδω τρεις φορες το ειπε η ποπιτσα και καθεστε και Πιστευετε ενα λακαμα τυχαιο. Σαφως και υπαρχει σκεψη για ακυρωση ευκολα το αντιλαμβανεται καθενας. Οπως ευκολα καταλαβαινει κανεις ποσο δυσκολο ειναι να ακυρωθει κιολας. Δεν χρειαζομαι την ποπιτσα για να επιβεεβαιωθω (ειναι ομως μια παρηγορια η ατιμη) αλλα βλεπω τι γινεται και γυρω. Πολυς λογος για το τιποτα. Ολα συνεχιζονται κανονικα.(προσληψεις αεροπορια-νοσηλευτες κλπ). Σταματηστε λοιπον να ακουτε σαχλαμαρες ανιδεων-προκατηλειμμενων-εμπαθη ατομων θα ερθει η ωρα που τα θυμομαστε και θα γελαμε.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
Γνωριζει κανενας ποσα ατομα μειναμε μεχρι το τελος και αναμενουμε αποτελεσματα;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Γεια σε ολους με πηρε σημερα ενας εμθ αρχιλοχιας μου και μου ειπε μεχρι τελος του μηνα και αυριο θα μαθενε ακριβη μερα αν μαθω κατι θα σας το πω,
να ειστε καλα και καλα αποτελεσματα...
να ειστε καλα και καλα αποτελεσματα...
Ελπιζω να τα εχουμε μεχρι την παρασκευη Ρε trelos1985
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Καλημερα και απο μενα, τωρα πρεπει να δειξουμε υπομονη και δυναμη, και πανω απολα οπως ειπα να κραταμε μικρο καλαθι, για καλο και για κακο παντα, οχι οτι θα συμβει κατι κακο σονι και καλα, καλα αποτελεσματα σε ολους μας
Καλημερα και απο μενα... μολις πηρα το καθιερωμενο τηλεφωνακι
και μου ειπαν δεν εχουν ΤΠτ νεοτερο και απο το υπουργειο τους ειπαν οτι ειναι θεμα χρονου... αυτα!

Καλημερα ακουσα το πριν απο την νετ ποπη τσαπανιδου οτι στις μια φεβρουαριου τα αποτελεσματα ναυτικου κ αεροπορια θα βγουν για μας δεν ειπε τιποτα κ μετα ειπε κ κατι παλι γιαυτους κατι για μαρτιο... Παιδια βλεπω να περιμενουμε χροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονια κ να μας κοροιδεουν!
Τι ειπε το πρωι η ποπη μονο για την αεροπορια αν καταλαβα καλα για μας τιποτα η ειμεστε κ εμεις 1 φεφρουαριου
Καλα καταλαβες τιποτα για μας ουτε καταταξη για μας ειπανε 1 φεβρ. Μονο για αυτους αεροπορια κ ναυτικο για μας νοκ αουτ τιποτα μας δουλευουν κανονικοτατα!
kati πρεπει να κανουμε παρτε τηλ συνεχεια κατι πρεπει να γινει κ απο τι πλευρα μας δεν παει αλλοοοοοοοο.1 φεφρουαριου για αεροπορια. για εμας ποτε μου φαινεται. τι να πω. μπορει να φαμε κ χχχχχχχχχχχχχ. τζαμπα ολα. αμα δεν κανουμε κ εμεις κατι δεν γινεται τιποτααααα.
Ε δεν γινετε ρε παιδια αυτο αυτο ειναι ελεοοοοοοος μεχρι και ακριβης ημερομινια καταταξης τους εδωσαν ελεοοοοοοοοοοοοοοοοος μολις τωρα πηρα τηλ και μου λενε δεν γνωριζουν κατι απο την επομενη εβδομαδα να τους παρω τηλ

Καλημερα παιδια. Ειπε εχθες αποτελεσματα στρατου ξηρας μεχρι τελους του μην. Οποτε περιμενουμε μεχρι την παρασκευη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης