Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Καταλαβα αλλα θελει και εγκατασταση και τετοια και δε τα κατεχω πολυ... Αυριο με υγεια... Γεια σου βρε ιλλυ. Τι λεει; Παμε μπροστα σιγα σιγα σα να τελειωνει το θεμα ε?
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

takis2 έγραψε:Καταλαβα αλλα θελει και εγκατασταση και τετοια και δε τα κατεχω πολυ... Αυριο με υγεια... Γεια σου βρε ιλλυ. Τι λεει; Παμε μπροστα σιγα σιγα σα να τελειωνει το θεμα ε;
Τακη δεν ειναι δυσκολο... Οκ φευγουμε απο το θεμα αλλα ρωτησες κ θελω να σου απαντησω... Πατα στο εικονιδιο κ οταν σου εμφανισει τη νεα σελιδα πατα download κ εισαι ετοιμοςΕικόνα Ναι ετσι ακριβως, βαδιζουμε προς την τελικη ευθεια λοιπον... Επιτελους!
Dum spiro spero
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

KAITH έγραψε:
takis2 έγραψε:ετσι ειναι Καιτη... Αυτα τα παραξενα που τα βρισκετε ολοι με τα χερια κλπ; Και εσυ εισαι η Καιτη που μπηκε πριν λιγες μερες;

απο τις 21/1 μελος αλλα εμπαινα και πιο πριν. Γιατι ρωτας;Εικόνα

γιατι βλεπω οτι το πηρες πολυ ζεστα το θεμα. Πολυ μυνημα βρε παιδι... Καλα αποτελεσματα να εχεις
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Εικόνα ειναι ευκολο τακη Εικόνα δε θελει πολυ μυαλοΕικόνα

Εικόνα

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

takis2 έγραψε:γιατι βλεπω οτι το πηρες πολυ ζεστα το θεμα. Πολυ μυνημα βρε παιδι... Καλα αποτελεσματα να εχεις

σ'ευχαριστω επισης! Απλα αμα γουσταρεις κατι πολυ και δεν εχεις και κατι αλλο να κανεις ολη μερα... Ασχολεισαι συνεχεια μ'αυτο.Εικόναδεν δουλευω ξερεις... Εικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

KAITH έγραψε:
takis2 έγραψε:γιατι βλεπω οτι το πηρες πολυ ζεστα το θεμα. Πολυ μυνημα βρε παιδι... Καλα αποτελεσματα να εχεις

σ'ευχαριστω επισης! Απλα αμα γουσταρεις κατι πολυ και δεν εχεις και κατι αλλο να κανεις ολη μερα... Ασχολεισαι συνεχεια μ'αυτο.Εικόναδεν δουλευω ξερεις... Εικόνα

εδω δε μπορουμε να πουμε και πολλα. Βγαινουμε και εκτος θεματος οπως επισημανε και η ιλλυ αλλα... Ε να ειπαμε και κατι παραπανω. Οσο για τα ε- μοσιονς αυριο θα τα κανω.
anonymos

Δημοσίευση από anonymos »

Καλα, εγω για το καλο σας το λεω, κρατατε μικρο καλαθι
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Τακη δεν εριξα μομφηΕικόνα Αλλωστε κ εγω το κανω μερικες φορεςΕικόνα... Ο διαλογος σε παρασερνει μωρεΕικόναΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Δεν ειπα τιποτα με κακια βρε, αν θελετε ελατε να κανουμε λιγα σχολια στο γνωριστειτε. Μη το παρακανουμε εδω... Αφου ξερεις βρε ιλλυ δε κραταω κακια σε σωστα ατομα... Χαχα...
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

anonymos έγραψε:Καλα, εγω για το καλο σας το λεω, κρατατε μικρο καλαθι

για ποιο λογο αρχηγε;
anonymos

Για να μην απογοητευτειτε μετα, καλα θα ειναι να κραταμε ενα "μπορει να ακυρωθουνε" γιατι αν το αποκλεισουμε εντελως και γινει στο τελος θα ειναι 3πλη η πικρα, εγω ξαναλεω οτι δεν ξερω αν ακυρωθει ουτε το βισμα μου ξερει, μου ειπε οτι το σκευτονται και δε ξερουν τι να κανουν, αναμενουμε, γιαυτο το ειπα, ας ειμαστε αισιοδοξοι αλλα ας κραταμε και μεα τεραστια θα ελεγα επιφυλαξη
mixalhs
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mixalhs »

gia seolous kenourgios stin pareasas (mixalhs) exo diabac tis sizitisis kai mias kai me endiaferi to 8ema ipa na sas po kali epitixia Seolousmas...

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

anonymos έγραψε:Για να μην απογοητευτειτε μετα, καλα θα ειναι να κραταμε ενα "μπορει να ακυρωθουνε" γιατι αν το αποκλεισουμε εντελως και γινει στο τελος θα ειναι 3πλη η πικρα, εγω ξαναλεω οτι δεν ξερω αν ακυρωθει ουτε το βισμα μου ξερει, μου ειπε οτι το σκευτονται και δε ξερουν τι να κανουν, αναμενουμε, γιαυτο το ειπα, ας ειμαστε αισιοδοξοι αλλα ας κραταμε και μεα τεραστια θα ελεγα επιφυλαξη

αν εμαθα ενα πραγμα εδω μεσα ειναι οπου ακουω για βισμα... Αντιο! Οπου βισμα ακυρος ο κυριος που μιλαει. Για μενα ετσι. Αλλοι μπορει να σε πιστεψουν.
anonymos

ΕΦΥΕΣ έγραψε:Αυριο -μεθαυριο ετοιμαστειτε,πηγεντε να αγορασετε κανενα μεγαλο ρολο κωλοχαρτο, γιατι θα πεση πολυ κλαμαααααα,θα πανικοβληθουν πολλα ατομα... Θα κλαψουν πολλες μανουλεσ

χαχαχαχα αυτο τους λεω και γω
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Γεια σου μιχαλη και καλη επιτυχια!
ΕΦΥΕΣ γιατι το λες αυτο; Ξερεις κατι συγκεκριμενο;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες