Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mimis25
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από mimis25 »

ειστεβλακεσ έγραψε:ειστε ζωα ολοι οσοι ειναι μεσα κ οσοι δεν ειναι οσοι γραφουν εδω μεσα ειναι ζωα μπεεεεεεεεεεεεεεε

ουστ απο Εδω ρομπα
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

makia00 έγραψε:Παιδια αφου προχωραει η προκυρηξη της αεροποριας Λογικα θα προχψρισει κ η δικη μας. Βαση λογικης ολα αυτα...
ετσι νομιζω και εγω αλλα δεν επρεπε και στο αρμυ να αναρτηθει ανακοινωση που να λεει ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα;
mimis25
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από mimis25 »

anonymos έγραψε:Εγω δεν το εκανα απο κακια αυτο το πραμα, οτι μου ειπε το βισμα μου σας λεω, και γω υποψηφιος ειμαι, λες να χερομαι αν τις ακυρωσουν; Οτι ναναι

και τι με αυτο ρε φιλε. Και εμενα το βυσμα μου, μου ειπε θα βγουν σε λιγες μερες και πιστεψε με ειναι μεγαλυτερο βυσμα απο το δικο σου. Οποτε μην πανικοβαλεις τα παιδια που περιμενουν.
ΕΥΖΩΝΑΣ

Δημοσίευση από ΕΥΖΩΝΑΣ »

Ελενη η γωνμη μου ειναι οχι... το ΓΕΣ δεν υπαρχει λογος να βγαλει ανακοινωση παρα μονο αποτελεσματα! αεροπορια ναυτικο συνεχιζουν... τον στρατο που εχει τελειωσει η προκυρηξη; αρα...

georgia z
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από georgia z »

Τα αποτελεσματα θα βγουνε 'η παρασκευη 'η 1 Φεβρουαριου, το λεω για τριτη φορα. Και θα ειναι μισοι μπλε κ μισοι πρασσινοι. Αυτο εμαθα εγω! Για ακυρωση δεν μπορει να παει η προκυρηξη γιατι θα θεωρηθει αντισυνταγματικο! Καλο βραδυ κ καλη επιτυχια, μην ακουτε ασυναρτησιες!
helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

mimis 25να σε ρωτησω το βυσμα σου ειναι της τωρινης κυβερνησης η της πρωην;

anonymos

Δημοσίευση από anonymos »

mimis25 έγραψε:
anonymos έγραψε:Εγω δεν το εκανα απο κακια αυτο το πραμα, οτι μου ειπε το βισμα μου σας λεω, και γω υποψηφιος ειμαι, λες να χερομαι αν τις ακυρωσουν; Οτι ναναι

και τι με αυτο ρε φιλε. Και εμενα το βυσμα μου, μου ειπε θα βγουν σε λιγες μερες και πιστεψε με ειναι μεγαλυτερο βυσμα απο το δικο σου. Οποτε μην πανικοβαλεις τα παιδια που περιμενουν.

το βισμα σου ειναι τοσο μεγαλο, που σου λεει τα αποτελεσματα θα βγουνε σε λιγες μερες και σε λιγες μερες, και περιμενεις 3 μηνες, μεγαλο βισμα
helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

Καληνυχτα αυριο παλι εδω μηπως εχουμε νεωτερα. Εικόνα

Εικόνα
guest

Δημοσίευση από guest »

Δεν μπορω να ακουω μ... Ελεος πια που το στηριζετε μωρε καθηστερημενα παιδακια οτι θα ακυρωθει; Αν ηταν ετσι ουτε οι αλλες προκυρηξεις θα προχωρουσαν... Γιατι να προχωρησουν καποιες κ καποιες αλλες να τις ακυρωσουν; Κ αν φιλτατε anonymos δεν ηθελες να πεις κακια απλα λες κατι που ισχυει κ με ολη την καλη διαθεση θα εβρισκες τροπο να το πεις με καλυτερα λογια κ οχι βριζοντας κ μιλοντας κατα αυτον τον τροπο...
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Εγω δεν εχω βυσμα αλλα με ενα τηλεφωνο πουπηρα χθες μου ειπανε οτι τα ετοιμαζουν. Η ποπη ειπε μεχρι τελος του μηνα θα βγουνε... Αρα τι μας λετε οτι σας ειπε το βυσμα σας οτι θα βγουνε σε λιγες μερες κτλ. Τα βυσματα κρατηστετα για σας γιατι οσο γερα κ αν ειναι σας ειχανε στο περιμενε και στα ψεματα. Ακομα καθεστε και τους ρωτατε. Μα τοσο... Ειστε;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Ποια βισματα; Ολοι εχουν και περιμενουν κατι αλλα βλεπω να τρωμε ΠΟΛΥ παραμυθι ολοι μας... Πλεον δεν αγχωνομαι για το ποτε θα βγουν αλλα αν θα ειμαι μεσα.
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

takis2 έγραψε:Ποια βισματα; Ολοι εχουν και περιμενουν κατι αλλα βλεπω να τρωμε ΠΟΛΥ παραμυθι ολοι μας... Πλεον δεν αγχωνομαι για το ποτε θα βγουν αλλα αν θα ειμαι μεσα.

σωστος Εικόνα

Εικόνα

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

KAITH έγραψε:
takis2 έγραψε:Ποια βισματα; Ολοι εχουν και περιμενουν κατι αλλα βλεπω να τρωμε ΠΟΛΥ παραμυθι ολοι μας... Πλεον δεν αγχωνομαι για το ποτε θα βγουν αλλα αν θα ειμαι μεσα.

σωστος Εικόνα

Εικόνα

ετσι ειναι Καιτη... Αυτα τα παραξενα που τα βρισκετε ολοι με τα χερια κλπ; Και εσυ εισαι η Καιτη που μπηκε πριν λιγες μερες;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

takis2 έγραψε:
KAITH έγραψε:

σωστος Εικόνα

Εικόνα

τακη μου πατα πανω στο εικονιδιο κ θα βγαλει το χερακι, μπορεις να πατησεις πανω κ να το κανεις εγκατασταση το προγραμμαΕικόνα

ετσι ειναι Καιτη... Αυτα τα παραξενα που τα βρισκετε ολοι με τα χερια κλπ; Και εσυ εισαι η Καιτη που μπηκε πριν λιγες μερες;
Dum spiro spero
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

takis2 έγραψε:ετσι ειναι Καιτη... Αυτα τα παραξενα που τα βρισκετε ολοι με τα χερια κλπ; Και εσυ εισαι η Καιτη που μπηκε πριν λιγες μερες;

απο τις 21/1 μελος αλλα εμπαινα και πιο πριν. Γιατι ρωτας; Εικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης