Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Τι λετε ρε ξανθη ολα εγιναν κανονικοτητα κ το επιθετο μου αρχιζει απο τ τελειωσα δοκιμασιες 5 μερες πριν τις εκλογες, μην δουλευετε τον κοσμο! ποιος ηξερε μεχρι τοτε οτι θα παγωναν οι προκυρηξεις ακομη δεν ειχαν γινει καν οι εκλογες.4/10 εκλογες 2/10 τελος δοκιμασιων κ εγιναν ολα κανονικοτατα
Κι ομως.vanilla έγραψε:Γιατι αν συνεβαινε αυτο θα κανανε ολοι ενστασεις η οτι αλλο επρεπε δικαστικως... Δεν θα το επετρεπε κανεις υποψηφιος κατι τετοιο...
... ; έγραψε:Κι ομως.vanilla έγραψε:Γιατι αν συνεβαινε αυτο θα κανανε ολοι ενστασεις η οτι αλλο επρεπε δικαστικως... Δεν θα το επετρεπε κανεις υποψηφιος κατι τετοιο...
σε ποια απο τις 4 πολεις ρε μεγαλε;
... ; έγραψε:Ειρωνεια ειναι αυτο;takis2 έγραψε:Σωπα ρε... Τα καημενα τα παιδια... Κριμα ε;
ναι. Που το καταλαβες; Η στο ειπε καποιος αλλος;
Ξανθηsatap έγραψε:... ; έγραψε:Κι ομως.vanilla έγραψε:Γιατι αν συνεβαινε αυτο θα κανανε ολοι ενστασεις η οτι αλλο επρεπε δικαστικως... Δεν θα το επετρεπε κανεις υποψηφιος κατι τετοιο...
Η μαλακια στο κεφαλι σου, το φανερωσε.takis2 έγραψε:... ; έγραψε:Ειρωνεια ειναι αυτο;takis2 έγραψε:Σωπα ρε... Τα καημενα τα παιδια... Κριμα ε;
ναι. Που το καταλαβες; Η στο ειπε καποιος αλλος;
Συμφωνω οτι ολα εγινανκανονικα γιατι επειτα ανεφεραν εκλογες... Και ετσι η αλλιως ας προβουν σε δικαστικες κυρωσεις οσοι νιωθων οτι χριζει αναγκης αυτη η πραξη... Εγω παντως δεν ακουσα τπτ τετοιο...
Αρχισατε τις ηλιθιοτητες κ τις ασυναρτησιες παλι; καθε μερα τετοια ωρα σας πιανει σχεδον;
στη ξανθη φιλε δε παιχτηκε τιποτα τετοιο...
στη ξανθη φιλε δε παιχτηκε τιποτα τετοιο...
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ... ! ΜΕ ; ΓΡΑΦΕΙ... ΕΛΕΟΣ!... ; έγραψε:Ξανθηsatap έγραψε:... ; έγραψε:Κι ομως.vanilla έγραψε:Γιατι αν συνεβαινε αυτο θα κανανε ολοι ενστασεις η οτι αλλο επρεπε δικαστικως... Δεν θα το επετρεπε κανεις υποψηφιος κατι τετοιο...
Αυτο που ειπες Παει στα καημενα τα παιδια! ... ! Πες μου οτι εφαγες κανενα τετοιο παραμυθι και δε πηγες να δωσεις...
Αν δεν πηγες να δωσεις μην περιμενεις τωρα κατι. Χαζομαρες ειναι αυτα ολοι πηγαν να δωσουν
Μεχρι κ το Τ ολα εγιναν κανονικα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν εγιναν τα υπολοιπα μαλλον λες οτι ναναι ησουν μεσα σε αυτους που εδωσαν ;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Σορυ αλλα λετε βλακειες ολοι δωσαν αθληματα οσοι περασαν απο απαλλαγων. Εγω εδινα τελευταια μερα. Οποιος σας το ειπε αυτο σιγουρα τον κοψανε και προσπαθει να δικαιολογηθει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες