Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Μακαρη κωστα. εχεις δωσει και εσυ;
Ειπε μεχρι τελους του μηνα... Παρασκευη βλεπουμε
Δεν με νοιαζει που λεει ο καθενας την γνωμη του. με νοιαζει που καποιοι προσβαλουν τους αλλους χωρις λογο
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ...kostas έγραψε: Ειπε μεχρι τελους του μηνα... Παρασκευη βλεπουμε

ναι βρε.NIKH έγραψε:Μακαρη κωστα. Εχεις δωσει και εσυ;
Το ειπε καθαρα. Χιλιαδες οι ερωτησεις για τους εποπ. Δεν γνωριζουμε την ακριβη ημερομηνια αλλα μεχρι τελους του μηνα θα δημοσιευτουν τα ονοματα
Αντε καλη επυτιχια να εχεις.
kostas έγραψε: Το ειπε καθαρα. Χιλιαδες οι ερωτησεις για τους εποπ. Δεν γνωριζουμε την ακριβη ημερομηνια αλλα μεχρι τελους του μηνα θα δημοσιευτουν τα ονοματα

Αμα βγουν παρασκευη και εχω περασει το σαβ/κη παω αραχωβα
εγω να δεις που θα παω. Δεν ξερω αλλα πιστευω οτι εχω περασειNIKH έγραψε:Αμα βγουν παρασκευη και εχω περασει το σαβ/κη παω αραχωβα
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Καλημερα κι απο μενα... Την παρασκευη αμα δεν βγουν ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ την δευτερα
πριξιμο μεχρι να τους πεθανουμε

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Καιτη δεν παιζεσε με τις φατσουλες σου.
Το ειπε η τσαπανιδου ε; Χαχαχαχαχαχα ηθελα να ξερα η τσαπανιδου ειναι υπουργος; Λοιπον η τσαπανιδου εφαγε πολλα μηνυματα στην μαπα για πολλους μηνες για να φτασει στο σημειο να μιλησει για τους εποπ εντος ιανουαριου! Απο 20/10 υπαρχει κοσμος που της στελνει κ αυτη απαντησε τωρα απλα για να δειξει οτι κατι κανει, να δουμε οταν θα τελειωσει ο μηνας τι θα σας λεει
Α ρε κωστα. αν δεν ειχαμε και σενα να μας ανεβαζεις λιγο θα ειχαμε πιασει πατο.

ΣΥΜΦΩΝΩ!NIKH έγραψε:Α ρε κωστα. Αν δεν ειχαμε και σενα να μας ανεβαζεις λιγο θα ειχαμε πιασει πατο.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης