Μην τρελενεστε, αυριο εχω συναντηση με τους δρυιδες της φυλης μου και θα ζητησουμε απο τον Thor να κεραυνοβολησει τον Βενιζελο και τον Γιωργακι, κ οχι μονο θα βγουν τα αποτελεσματα, αλλα οσοι περασανε με επιτυχια ολες τις διαδικασιες και περιμενουν, θα μπουν ολοι, και 10.000 αν ειναι... Σιγουρο σας λεω... Οσοι δεν με πιστευετε, πρεπει να ειστε τελειως τρελοι, κ προσοχη μην μας πεσει ο ουρανος στο κεφαλι :p
Συγνωμη. Απλα γραφουμε πολυ κ δεν τα θυμαμαι καλα, σου ειχαν πει οτι θα βγουν 1 φεβρουαριου; Ελπιζω να βγαλουν κ αλλη το 2010 κ να ξαναπροσπαθησεις εγω ειναι η 3 φορα κ αν δεν περασω κ με περνει η ηλικια θα Ξαναδωσω
Λοιπον ενας φιλος μου πηρε τηλ το πρωι στο γες, περιμενει κ αυτος αποτελεσματα, και του ειπανε οτι αυτη τη στιγμη αφιρουν τα αποτελεσματα και ειναι στο τελευταιο σταδιο για να τα ανακοινωσουν. Και οταν ρωτησε εαν υπαρχει περιπτωση ακυρωσης του διαγωνισμου του ειπανε οχι σε καμια περιπτωση. Τα ετοιμαζουν. Αρα απο μερα σε μερα μπορει να εχουμε εξελιξεις
Viking έγραψε:Μην τρελενεστε, αυριο εχω συναντηση με τους δρυιδες της φυλης μου και θα ζητησουμε απο τον Thor να κεραυνοβολησει τον Βενιζελο και τον Γιωργακι, κ οχι μονο θα βγουν τα αποτελεσματα, αλλα οσοι περασανε με επιτυχια ολες τις διαδικασιες και περιμενουν, θα μπουν ολοι, και 10.000 αν ειναι... Σιγουρο σας λεω... Οσοι δεν με πιστευετε, πρεπει να ειστε τελειως τρελοι, κ προσοχη μην μας πεσει ο ουρανος στο κεφαλι :p
Viking έγραψε:Μην τρελενεστε, αυριο εχω συναντηση με τους δρυιδες της φυλης μου και θα ζητησουμε απο τον Thor να κεραυνοβολησει τον Βενιζελο και τον Γιωργακι, κ οχι μονο θα βγουν τα αποτελεσματα, αλλα οσοι περασανε με επιτυχια ολες τις διαδικασιες και περιμενουν, θα μπουν ολοι, και 10.000 αν ειναι... Σιγουρο σας λεω... Οσοι δεν με πιστευετε, πρεπει να ειστε τελειως τρελοι, κ προσοχη μην μας πεσει ο ουρανος στο κεφαλι :p
ποιος εισαι βρε παιδακι μου ο αστεριξ;
αχχαχαχα καλο, μπα οχι, απλα απο μικρος λογο του 50% του DNA μου, ασχολουμε με celtic και viking μυθολογια :p