Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Αφηστε την παραπληροφορηση με το βυσμα σας. Οσοι εχουν οπως λενε γερο βυσμα θα ηξεραν. Μην κινδυνολογειτε βρε παιδια.
Συγνωμη γιατι δεν τα ανακοινωνουν ηθελε να πω
Δεν ειπα οτι εχω γερο βυσμα, απλα ολοι εχουμε βαλει απο καποιον γιατι η προκυρηξη ειναι για αυτους που εχουν καποιον στις περισσοτερες περιπτωσεις κ το ξερω απο πρωτο χερι γιατι ειναι στο στρατο ο αδερφος μου κ ο αντρας μου
-
- Λοχαγός
ναι τωρα ερχονται ολα μαζι αναδρομικα.DEGA έγραψε:Καμια αυξηση θα παρουμε;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
- Ενδιαφέροντα: Music(Metal,Rock),Movies,Ki8ara
- Επάγγελμα: 0.o
Κοιτα για να το ακυρωσουν, δεν μπορουν τοσο ευκολα γιατι ειναι ολοκληρωμενες ολες οι διαδικασιες του διαγωνισμου κ υπαρχουν ενα σωρο νομοι... Αμα ηταν να τα καταργησουν, θα το εκαναν πριν καιρο μαζι με την αεροπορια... Τωρα γτ δεν τα βγαζουν, ειναι μια πολυ καλη ερωτηση που δεν μπορω να απαντησω, αλλα το μονο που μπορω ειναι να πω τι πιστευω, λοιπον πιστευω οτι δεν τελειωσαν ακομη το ανακατωμα των αποτελεσματων, ξερεις ξυλωνω γαλαζιους και βαζω πρασινους
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
ενταξει απ'οτι φαινεται το μαγειρεμα δεν εχει τελειωσει
και ο θειος σου Ανθυπ/γε δεν ειναι μεντιουμ
οι δημοσιογραφοι μας κοροιδευουν
ο βενιζελος ειναι στην κοσμαρα του
εμεις μαλωνουμε μεταξυ μας
ΑΛΛΑΑΑΑΑ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ 

και ο θειος σου Ανθυπ/γε δεν ειναι μεντιουμ

ο βενιζελος ειναι στην κοσμαρα του

εμεις μαλωνουμε μεταξυ μας

ΑΛΛΑΑΑΑΑ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
- Λοχαγός
οκ. Του καθενος το βυσμα ηταν μεχρι τις 2 νοεμβριου που θα βγαιναν τα αποτελεσματα. Απο εκει και μετα τα δεδομενα εχουν αλλαξει και δεν ξερει κανεις τιποτε σιγουρο.makia00 έγραψε:Δεν ειπα οτι εχω γερο βυσμα, απλα ολοι εχουμε βαλει απο καποιον γιατι η προκυρηξη ειναι για αυτους που εχουν καποιον στις περισσοτερες περιπτωσεις κ το ξερω απο πρωτο χερι γιατι ειναι στο στρατο ο αδερφος μου κ ο αντρας μου
Γεια σας παιδια... Εγω ειπα εως μια φεβρουαριου... Οσοιθ με ξερεται θυμαστε αποπου το ξερω... Αυριο βγαινει και το ενθετο προσληψεις... Εθνος... Θα γραφει για εμας...
Εγω πιστευω οτι τα μαγειρεματα εχουν τελειωσει γιατι αμα ειναι να βγουν τα αποτελασματα πχ. Την αλλα βδομαδα θα πρεπει ειδη να τα εχει υπογραψει τα ονοματα ο αρχηγος κ θα εχουν περαστει σε υπολογιστη σιγα μην κατσει ο αρχηγος τελευταια στιγμη να τα κανει
-
- Λοχαγός
γιαννη διαφημησε το εθνος οτι θα γραφει για μας;ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Γεια σας παιδια... Εγω ειπα εως μια φεβρουαριου... Οσοιθ με ξερεται θυμαστε αποπου το ξερω... Αυριο βγαινει και το ενθετο προσληψεις... Εθνος... Θα γραφει για εμας...
Καλα... Καταλαβα, εχουμε κανει τη *****... Α επιστημη εδω μεσα! Ρε σεις, μερικοι ειστε πραγματικα απιστευτοι εδω μεσα! Λετε λετε... Και τα σεναρια δε τελειωνουν ποτε! Μπραβο σας παντως!
-
- Λοχαγός
Καιτουλα ζωγραφιζεις εχεις κεφια βλεπω.
NAI... Πρινλιγο το ειδα... Και γενικα ανακοινωνι=οντε εγραφε...50000 προσληψεις... Οι 15000 μεχρι τον μαιο σε σωματα ασφαλειαςειπε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες