Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Viking
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14
Ενδιαφέροντα: Music(Metal,Rock),Movies,Ki8ara
Επάγγελμα: 0.o

Δημοσίευση από Viking »

ΟΚ, Καταλαβα τι παιζει... Μου ηρθε το χαρτι να παω φανταρος...9/2 στην Καλαματα, ε τα αποτελεσματα θα βγουν μολις τελειωσω το φανταριλικι, και θα βγουν θετικα, και θα μου πουν, ξαναμπες τωρα για εκπαιδευση... Χαχαχαχαχαχα
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

8/2 του φιλου μου του ηρθε το χαρτι για το ΚΕΤΧ στη ΠΑΤΡΑ και γουσταρει λεει γιατι 8ελει να παει και στο πατρινο καρναβαλι που γινεται χαμος! Του λεω οι καρναβαλοι που μας κοροϊδευουν πρεπει να πανε εκει! ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΚΩΛΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕ καρναβαλοιιιι
ntinoschris
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ntinoschris »

Λοιπον παιδια καταρχιν καλησπερα πρωτη φορα γραφω στο chat αλλα σας παρακολουθω αρκετους μηνες λοιπον εχω και εγω κανει τα χαρτια μου για επ. Οπ ειδικοτητα σκαπανεας-ναρκαλιευτης (λογω του οτι εχω και αυτη στο στρατο). Η πληροφορια Που μπορω να σας δωσω απο μερους μου και πραγματικα δεν θελω να σε καμια περιπτωση να γινει πραγματικοτητα ειναι οτι συζητανε το ενδεχομενο ακυρωσης του διαγωνισμου. Ναι ξερω θα πειτε οτι λεω βλακειες και απο που το εμαθα αλλα θελω να προσθεσω οτι ειμαι ακομα στο στρατο (Δ. Ε. Α) στο Γ΄ΣΣ και παρακαλεσα το διοικητη μου (Σχης) να παρει τηλ και να ρωτησει τι γινεται με το διαγωνισμο... Και του ειπαν off the record οτι παει για καταργηση... Ελπιζω να μην γινει βεβαια αυτο απλα βρηκα καλο να σας το αναφερω...
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Μη μας λες τετοια πανω που ηρεμησαν τα πνευματα φιλε μου.
Viking
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14
Ενδιαφέροντα: Music(Metal,Rock),Movies,Ki8ara
Επάγγελμα: 0.o

Δημοσίευση από Viking »

ntinoschris έγραψε:Λοιπον παιδια καταρχιν καλησπερα πρωτη φορα γραφω στο chat αλλα σας παρακολουθω αρκετους μηνες λοιπον εχω και εγω κανει τα χαρτια μου για επ. Οπ ειδικοτητα σκαπανεας-ναρκαλιευτης (λογω του οτι εχω και αυτη στο στρατο). Η πληροφορια Που μπορω να σας δωσω απο μερους μου και πραγματικα δεν θελω να σε καμια περιπτωση να γινει πραγματικοτητα ειναι οτι συζητανε το ενδεχομενο ακυρωσης του διαγωνισμου. Ναι ξερω θα πειτε οτι λεω βλακειες και απο που το εμαθα αλλα θελω να προσθεσω οτι ειμαι ακομα στο στρατο (Δ. Ε. Α) στο Γ΄ΣΣ και παρακαλεσα το διοικητη μου (Σχης) να παρει τηλ και να ρωτησει τι γινεται με το διαγωνισμο... Και του ειπαν off the record οτι παει για καταργηση... Ελπιζω να μην γινει βεβαια αυτο απλα βρηκα καλο να σας το αναφερω...

Δεν θα καταργηθη... Δεν μπορουν, κ αν το κανουν μπορουμε να κινηθουμε νομικα. Το θεμα ειναι οτι αν δεν βγουν τωρα απλα θα βγουν αργοτερα... Αμα ηταν να καταργηθει, θα ειχε γινει εδω κ πολυ καιρο, αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, υπαρχουν και νομοι ξερεις, απο την στιγμη που ολοκληρωθηκε η διαδικασια, δεν μπορουν να ακυρωσουν τπτ, αλλιως θα ειχε καταργηθει μαζι με την προκυρηξη τις αεροποριας
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Βλακειες λες φιλαρα...
DjPanahs

Θα τους παρει και θα τους σηκωσει αν κανουν τετοια βλακεια! Στη τσιτα ειμαι ας βγουν τα αποτελεσματα και ας μην περασω αρκει να μην ακουω οτι θα τη καταργησουν γαμωτο μην αρχισω φαγαμε τσαμπα τοση ταλαιπωρια @@#@#%^98*!
DjPanahs

Τι γινεται ρε μαγκες... ; καρκινο βγαλαμε
IOSIF

Δημοσίευση από IOSIF »

Παιδια λεω να ανταλαξουμε ολοι msn στην χειροτερη περιπτωση που ολοι δεν θελουμε να σκεφτουμε, να κινηθουμε ολοι μαζι νομικα ΥΣΧΙΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ φιλοι μου
dio

Δημοσίευση από dio »

viking me to kalo na mas ertheis kalamata.esw gia ta apotelesmata tha sunfonisw me th gewrgia ypomoni ligo emine teliwnoun ta basana mas...

helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

ntinoschris έγραψε:Λοιπον παιδια καταρχιν καλησπερα πρωτη φορα γραφω στο chat αλλα σας παρακολουθω αρκετους μηνες λοιπον εχω και εγω κανει τα χαρτια μου για επ. Οπ ειδικοτητα σκαπανεας-ναρκαλιευτης (λογω του οτι εχω και αυτη στο στρατο). Η πληροφορια Που μπορω να σας δωσω απο μερους μου και πραγματικα δεν θελω να σε καμια περιπτωση να γινει πραγματικοτητα ειναι οτι συζητανε το ενδεχομενο ακυρωσης του διαγωνισμου. Ναι ξερω θα πειτε οτι λεω βλακειες και απο που το εμαθα αλλα θελω να προσθεσω οτι ειμαι ακομα στο στρατο (Δ. Ε. Α) στο Γ΄ΣΣ και παρακαλεσα το διοικητη μου (Σχης) να παρει τηλ και να ρωτησει τι γινεται με το διαγωνισμο... Και του ειπαν off the record οτι παει για καταργηση... Ελπιζω να μην γινει βεβαια αυτο απλα βρηκα καλο να σας το αναφερω...
που πηρε τηλ; Στον βενιζελο; Την εντολη θα τη δωσει ο υπουργος οτι και να γινει αλλα καλα θα κανεις να μην αναστατωνεις τον κοσμο χωρις στοιχεια σιγουρα με Ονοματα.
Ανθσγος
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Ελα μαγγες ηρθα να φαω τα μπινελικια μουΕικόνα
ntinoschris
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ntinoschris »

Λοιπον πηρε στο γραφειο επιλογης επ. Οπ κατω στο ΓΕΣ υπευθυνος εκει ειναι ενας Σχης και εκει συμμαθητης του απο τη ΣΣΕ λοιπον δεν αναστατωνω κοσμο απλα ειπα να πω αυτο που εμαθα και τι ονοματα θες να σε πω; Του ΣΧΗ ξερεις ειμαι ακομα στο στρατο...
Ανθσγος
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Βασικα το πηρα αποφαση δεν ξανα ασχολουμε οποτε ειναι να βγουν ας βγουν θα το μαθω τελος δεν ξανα χαλιεμαι και δεν θα ξανα αναφερω τιποτα για ημερομηνιες εδω γιατι οτι μου λενε σας λεω... Αν και ευελπιστω να βγουν συντομα και το πιστευω αυτο... Καλη επυτιχεια να εχουμε αδερφια.
Ελεος

Δημοσίευση από Ελεος »

Ρε φιλε χαζος εισαι; Αυτα που λες στεκουν ή τα κανεις επιτηδες γιατι την βρισκεις να σε βριζουν;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης