Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Βαγγελης σαλαγιαννης λεγομε βλακακο μενω λαρισα και εχω υπιρετισει στιν αεροπορια ως δοκιμος... Και οτι γουσταρω θα λεω δεν θα μου βουλωση κανεις το στομα καταλαβες πουτσοφλωρε; Εδω ανταλαζουμε αποψεις και δινουμε πληροφοριες αν δεν σου αρεσει και κραζεις τον καθενα βαλε το δαχτυλο σου στο πατο σου το τριπιο και πεσε για υπνο αντε γιατι κατι ***** σαν εσενα τα θελουν ολα στο πιατο μπασταρδακι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Χιλια συγνωμη για τι μητερα σου ειλικρινα το κοβο εδω... Και παλη συγνωμη... Δεν εχω φεισμπουκ
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
vele θα παρεμβεις; Γαμηθηκε το θεμα εδω περα

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Καλημέρα παιδιά! Μόλις πήρα τηλ και μου είπαν οτι τη πρώτη βδομάδα του φεβρουαρίου θα έχουν τα αποτελέσματα... Έτσι τους είπαν!
Κ μενα το ιδιο μου ειπαν
Άντε να δούμε!tati έγραψε: Κ μενα το ιδιο μου ειπαν

clain main... Τα ιδια και τα ιδια απο τον νοεμβριο τωρα.
Εγω προσωπικα δε τους πιστευω μεχρι να τα δω
1 βδομαδα ειναι θα περασει
Αυτο λεω και στην γυναικα μου και ειναι ετοιμη να σκαση... Ανεπιτρεπτο! Εχουν περαση τοση μηνες, εκτος απο αυτο δεν ξερουμε τη να ζητισουμε, να μηνω Και αλλο χρονο στο νησι που ειμαι; Και αν περαση; Θα τρεχουμε παλι στον ευρο; Ασε ασε με καθαρισαν...
DiMiTrA P έγραψε:Καλημέρα παιδιά! Μόλις πήρα τηλ και μου είπαν οτι τη πρώτη βδομάδα του φεβρουαρίου θα έχουν τα αποτελέσματα... Έτσι τους είπαν!
ΣΕ ΠΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΗΡΑΤΕ;
Παιδια μολις ειπε παλι στην τσαπανιδου οτι ο διαγωνισμος δεν ακυρωνετε αλλα τα αποτελεσματα καθυστερουν
Καλημέρα σε όλους! Στην Τσαπανίδου είπε Τώρα δημοσιογράφος οτι σε καμία περίπτωση δεν θα ακυρωθεί ο διαγωνισμός
Ποτε το ειπε ρε κοπελια, γιατι και εγω την παρακολουθω απο την αρχη και δεν ακουσα τιποτα. τελικα οτι του κατεβει του καθενα στο κεφαλι το πεταει
2103630081ΜΑΡΙΑ. . . . έγραψε:DiMiTrA P έγραψε:Καλημέρα παιδιά! Μόλις πήρα τηλ και μου είπαν οτι τη πρώτη βδομάδα του φεβρουαρίου θα έχουν τα αποτελέσματα... Έτσι τους είπαν!
ΣΕ ΠΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΗΡΑΤΕ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης