Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Γεια σας πατριωτεσ. Κανενα νεο εχουμε; Μαθατε τιποτα;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
- Ενδιαφέροντα: Music(Metal,Rock),Movies,Ki8ara
- Επάγγελμα: 0.o
KOUNOUPIERA έγραψε:Εγω επιμενω και ειμαι σιγουρος 100% οτι δεν θα βγουν μεχρι και τον φλεβαρη (ουτε και πιο μετα βεβαια). Εδω θα ειστε και θα το δειτε
Ε σκνιπα, οτι και να λες εγω παντως ξερω οτι δοθηκε εντολη να ετοιμασουν τα κεντρα εκαπιδευσης για τους εποπ... Τωρα αν δεν με πιστευεις τραβα σε καποιο κεντρο εκπαιδευσης και ρωτα τους φανταρους... Εκτος αν τα ετοιμαζουν ετσι για την πλακα, για να περναει η ωρα...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Που θα παει θα τα βγαλουν τα γαμ@@@# τα αποτελεσματα. Τι εγινε εκοψε και τα μηχανοκινητα απο τις παρελασεις ο βενιζελος; Ακουσα λογο λεφτων και να μη μωλινουν το περιβαλλον! Να δω τι αλλο θα πουν για να φανε και αυτη κανα λεφτο, τοσα εγγονια και δυσεγγονα εχουν να ταϊσουν και αυτη! Ελεοςσσσςςςςς
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Φιλε βαρβαρε εδω θα ειμαστε και θα το δεις... Τωρα το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε μεχρι 1 φλεβαρη... Για να πουν μερικοι υπομονη μια βδομαδουλα ακομα κλπViking έγραψε:KOUNOUPIERA έγραψε: Εγω επιμενω και ειμαι σιγουρος 100% οτι δεν θα βγουν μεχρι και τον φλεβαρη (ουτε και πιο μετα βεβαια). Εδω θα ειστε και θα το δειτε
Ε σκνιπα, οτι και να λες εγω παντως ξερω οτι δοθηκε εντολη να ετοιμασουν τα κεντρα εκαπιδευσης για τους εποπ... Τωρα αν δεν με πιστευεις τραβα σε καποιο κεντρο εκπαιδευσης και ρωτα τους φανταρους... Εκτος αν τα ετοιμαζουν ετσι για την πλακα, για να περναει η ωρα...
Θελετε αποτελεσματα ωραια δειτε τι γινεται εδω κ κατι μηνες. Αυριο θα χουμε τα αποτελεσματα
Μεσα φλεβαρη τα αποτελεσματα κ καταταξη αρχες μαρτιου
Αποτελεσματα τελη φλεβαρη κ καταταξη μεσα μαρτιου
Αποτελεσματα αρχες μαρτιου κ καταταξη μεσα με τελη μαρτιου
Προγνωστικα αποτελεσματων οπως αυτο που γραφω πιο πανω θα βρειτε στν προηγουμενη σελιδα σε περιπτωση που πεσω μεσα σε καποιο απο αυτα περιμενω κερασμα στο κεντρο εκπαιδευσης!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
satap έγραψε:Προγνωστικα αποτελεσματων οπως αυτο που γραφω πιο πανω θα βρειτε στν προηγουμενη σελιδα σε περιπτωση που πεσω μεσα σε καποιο απο αυτα περιμενω κερασμα στο κεντρο εκπαιδευσης!

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Ρε φίλε satap πολυ μας μπέρδεψες... Ξέρεις ή μας δουλεύεις...
Καλησπερα παιδια. Ευχομαι αυτην την εβδομαδα να τελειωσει το μαρτυριο μας.
Ακομα και τα αποτελεσματα να μη βγουνε, τουλαχιστον μια ανακοινωση. Ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες